Lütfen yardımcı olun kızlar, artık düşünemiyorum :(

sen kendinden taviz verdikçe ; o daha fazlasını isteyecek... sonra sen kendin olmaktan çıkacaksın... sonra bir gün diyecek ki " sen çok değiştin ; kendi kişiliğin yok ; dediğim herşeyi kabul ediyorsun ; ben artık seni sevmiyorum ; hadi güle güle..."

sonra sen de ona dersin hayata inat yaşıcam diye ...ama onun umrunda bile olmayacak hooop istediklerini yapacak başka bir hatun bulacak kendine...

ayrılmakla bence doğru yapmışsın ...

ya tabiki düşünmüyorumm zaten emin olmasam ayrılmazdım ama size sorup emin olmak istiyorum yardım yanii oyüzden dediğiniz herkonuda haklısınız öyle üzülüceğme hergün böyle üzülrüm daha iyi kullanılmaktan iyidir

iyi olmuş canım verdiğin karar. çok sevindim senin adına. tamam o zaman arkadaşız demek ne öle? istediklerini yapmıyosun diye arkadaşmı kaldınız, hayret bişi:)
seviyor olsaydı itiraz ederdi, sen beni yanlış anladın öyle bi niyetim yok derdi. boşver arkadaşım, daha iyileri çıkar inş. karşına.

zaten ev meselesini söyleyince bağırıp çaırıodu bi ilişkide sadece seni seviyorumla geçmez diodu ve bunlar inanın sadece çektiklerimin yarısı

zaten ev meselesini söyleyince bağırıp çaırıodu bi ilişkide sadece seni seviyorumla geçmez diodu ve bunlar inanın sadece çektiklerimin yarısı

üzülme bitanem..
Bu bahsettıgın cektıklerının yarısı ise yat kalk dua et,şükret aklını kullanabılıyorsun..Kımısı ne olursa olsun sanki baska erkek kalmamıs gıbı herseyı yutuyor göz yumuyor..Sen akıllı bır kızsın,aklını duygularınla karıstırmadın kararını verdın canımcım..

OFFFF be güzelim ne bu basit eklimeler hayata inat yaşıycamlar falan geç bunlarıı hep duyduk bak sana şimdi diyim kıskandırmalar da başlayacak temkinli oll.sakın şaşırma yada o olmasa karşında iç çekmeler üzgün tavırlar olacak bunları bekle...
seni sevseydi adam gibi ilişkisini yaşardı ne öylee....
belliki senden beklentileri var hemne ne yöndeee anlamışsın .
tüm bunları sen onu bıraktığın için yapacak seni sevdiği için değil anladınmı tatlım hadi bakimm şimdi güç.lü gururlu bir Türk kızı olduğunu göster hem kendine hem bize..(yabancıymışya o bakımdan)
:teselli:
hayatta istemediğin kadar erkek var tatlım değmez üzülmeye geçecek inan

tşkler herkesee.güçlü olmaya çalışıcam Allah inş o sabrı verir çok zor bişe çünkü ama ben sizin verdiğiniz desteklee duramam şimdi kimdi tutar beni yahu :)

Ayrılmana sevindim amacı belliymiş canım unutulmaya layık biri..

hallokity gerçekten çok güzel özetlemişsin durumu...mezhep farklıydı ki benim ailemin tamamen karşı çıkıcağı bi insandı ben hep saygı duydum o bu konuda konuştu da konuştu işte türkler böyle şöle die kendileri kürt olurda!! ama hep sevgimden sustum düzelir dedim..tam herşey iyi olcak dioduk güzel güzel başlıoduk..işte sınavlarım kötü kaldım hepsinden depresyona girdim hiçbişe yapmak istemiyrm diyip aramıodu sonrada canı istiyince aşkım canım arkasından da sorduğu soru ne zman bize geliosun ? bu insanı görmeye nasıl tahammül edicem bilemiyorummm çok zor işim

ama artık iyi insanların çıkarcı insanların olmadığını düşünüyrm tamamen kırıldı bütün umutlarım benim kırıldığım gibbi

bu yaptıklarının yanında bu kadar ciddiyetsiz birinin ailesiyle msn de olsa tanıştırdı tlfda flian madem bu kadar ciiddi deildi diorumm niee beni kullanma derdine düştü valla deli olcam düşüne düşüne bunları

ya o kadar moral veriosun ki çko tşkler sizede ömür boyu mutluluklar diliyorumm sizin de buna layık olduğunuzu hakettiğinizi düşünüyrm Allah razı olsun çok yardımcı oldunuz gerçekten :)

Bu sana ders olsun birdaha seni sadece cinsel
bir obje olarak kullanmak isteyen birine evet deme.
Daha gençsin karşına sana değer veren,aşkını,
sevgisini veren bir insan mutlaka çıkacaktır.
Kendini değerli kıl ki karşındaki de sana
değer versin.

evet kendimi unutmuştum artık kendi isteklerimin hiç bi önemi kalmamıştı hep o..ben çok rahat bi kız deilim sonuçta bi ailem var çıkıp heryerde gezemem ama o da böyle davranmak zorunda deildi ama malesef oldu ve bitti

yaa arkadaşlarr gelişmeler varr ben ayrılmak istediğimden beri peşimi bırakmadı ben seviorum zoruma gidio böyle olmak falan dio hep aradı ama dün herşey çok değğişti..annemler gitti kızlar ve ben sölememiştim ona biliosunuz denemek için ve öğrendi gittklerini..bende neden yptığımı herşeyi anlattım çok üzüldü ben bu kadar severken senin yaptığına bak gibi cümleler kurdu çok kırıldı ve sonraa ben yinede seni seviyorum devam etmek isterim ama sen istersen dedi ama ben istemedim..o da ben sana güvenebilioyrum herşeye rağmen sen güvenmiosun bana dedi yazıklar olsun filan dedi...kafam çooooooooook karıştı yinee yardım edin ya

bak güzelim böle bi olay 18 yaşımda başıma geldi düşünsene gencim cahilim karşımdaki 25 yaşında,bigün böle ev dedi ben gelmem dedim bitti o zaman dedi direkt,ayrıldık tabi ama ben unutamadım onu çok acı çektim aylarca,bigün tekrar bişekilde birleştik yine ev diye tutturuyordu ama ben onu aylarca oyaladım her eve gitme meselesinde bambaşka bi bahane buluyodum,korkuyodum artık atlattıığımı anlıcak beni bırakıcak diye,bi kere daha yalan sölüyosun böle olmuyo dedi bıraktı beni ama tekrar kendi döndü,böle böle aylarca belki senelerce oyaladım onu.ama bu arada tabi buluşuyoduk görüşüyoduk ama ben hep kısa süreli gidiyodum yanına vaktim yok diyodum,bir iki saat kalıyodum yanında,uzun süre kalabilceğimi bilse eve gidelim der diye,niye çektin bunları dersen seviyodum çünkü,ilişkimiz üç yıl sürdü,zaman içinde ilişkimiz oturdu, artık onun için evden daha başka şeyler demekti bu ilişki,ev derdindeyken fikirleri değişti beni gerçekten sevdi eve gitmek derdindeyken ondan başka bi konu bilmezken evlilikten olucak çocuklarımızdan bahsediyoduk artık.ve ben onun fikrini istediinde eve gitmeyerek değiştirdim,üç yıl çıktık bu hikayenin sonunda evlenemedik ama tamamen başka şeylerden çok farklı kültürlerden ailelerden geldiimiz için,buda benim başımdan geçen böle bi hikayeydi işte

seni seviyosa sadece isteklerini yaptığında sevmez.
hem seni sevip sevmediğini senden başka kimse daha iyi anlayamaz?
isteklerini yapamam diyosun peki o zaman arkadaşız dio.burdan anlaman lazım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…