- 7 Ekim 2021
- 71
- 31
- 8
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur bi sakin ol daaa.Kızlarr ben 4-5haftalık hamileyim 10 gün sonra kalp atısını dinlemeye gidicz ama benim gögüs hassasiyetim kalmadı zaten aman aman agrımıyodu sadece ucu agrıyodu oda suan yok korku aldı icimi acaba bebege bişey mi oldu o yüzden gögüs belirtisi bitti
Belirtiler bazen kaybolup tekrar başlayabilir bunlar normal şeyler. Kötüyü düşünmeyin lütfenKızlarr ben 4-5haftalık hamileyim 10 gün sonra kalp atısını dinlemeye gidicz ama benim gögüs hassasiyetim kalmadı zaten aman aman agrımıyodu sadece ucu agrıyodu oda suan yok korku aldı icimi acaba bebege bişey mi oldu o yüzden gögüs belirtisi bitti
Ben cok evhamlı biriyimm sürekli aklım ordaa kendimi cok sıkıntıya sokuyorum yanlış yapıyorum biliyorm ama kafam cok karışık yaBelirtiler bazen kaybolup tekrar başlayabilir bunlar normal şeyler. Kötüyü düşünmeyin lütfen
Teşekkür ederim inşallah herşey yolundadırrDur bi sakin ol daaa.
Her hamilelikte sürekli belirti olacak diye birşey yok.
Sen kalbini ferah tut ve dinlenmene bak.![]()
Benimde öyle arada kaybolur arada gelirdii oda prolaktinde oluyo yükseldimi gögüslerde ağrırr daha çok yenisin du bismillahh kızzzKızlarr ben 4-5haftalık hamileyim 10 gün sonra kalp atısını dinlemeye gidicz ama benim gögüs hassasiyetim kalmadı zaten aman aman agrımıyodu sadece ucu agrıyodu oda suan yok korku aldı icimi acaba bebege bişey mi oldu o yüzden gögüs belirtisi bitti
Teşekkür ederim canım da işde ilkim de düşük oldu ya korkuyorum herşeydenBenimde öyle arada kaybolur arada gelirdii oda prolaktinde oluyo yükseldimi gögüslerde ağrırr daha çok yenisin du bismillahh kızzz![]()
Tabiii sende haklısın ilkinden etkilenince allahın izniyle birşey olmicakkTeşekkür ederim canım da işde ilkim de düşük oldu ya korkuyorum herşeyden
Gercekten rabbim kimseye o acıyı göstermesin sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :)) bide dün sabah gittim Keseyi ilk defa gördüm ondan snra daha çok evhamlandımmTabiii sende haklısın ilkinden etkilenince allahın izniyle birşey olmicakkbende o zamanda hiçbirşeyim ağrımıyorduu
Evettt yavas yavas goruceksin bu zamann doktoru bile beklemekk stres birşey geçmiyorr günGercekten rabbim kimseye o acıyı göstermesin sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :)) bide dün sabah gittim Keseyi ilk defa gördüm ondan snra daha çok evhamlandımm
Aynen öyle ya zaman gecmiyorEvettt yavas yavas goruceksin bu zamann doktoru bile beklemekk stres birşey geçmiyorr gün![]()
Yeterki sağlık olsun da gelişiyolar bebişlerdeAynen öyle ya zaman gecmiyor
İnsallah canımYeterki sağlık olsun da gelişiyolar bebişlerde![]()
Öyle düşünerek kendini strese sokmuş olursun benm 7.hafta ya kadar nerdeyse hiç belirtim yoktu.Ben cok evhamlı biriyimm sürekli aklım ordaa kendimi cok sıkıntıya sokuyorum yanlış yapıyorum biliyorm ama kafam cok karışık ya
İşde şöyle bişey ben basında tüm belirtileri yaşadım kasıkta belde karın da agrı hafif bulantı halsizlik felan şimdi bunları yaşamayınca bişey oldu fikri geliyor İstem dışı aklımaÖyle düşünerek kendini strese sokmuş olursun benm 7.hafta ya kadar nerdeyse hiç belirtim yoktu.
Kendini rahat bırak kontrole gidince de rahatlayacaksnİşde şöyle bişey ben basında tüm belirtileri yaşadım kasıkta belde karın da agrı hafif bulantı halsizlik felan şimdi bunları yaşamayınca bişey oldu fikri geliyor İstem dışı aklıma
Kendini rahat bırak kontrole gidince de
İnsallah canımKendini rahat bırak kontrole gidince de rahatlayacaksn