Lütfen yardımcı olun ne kızlarr

Bukiidgn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
71
31
8
26
Kızlarr ben 4-5haftalık hamileyim 10 gün sonra kalp atısını dinlemeye gidicz ama benim gögüs hassasiyetim kalmadı zaten aman aman agrımıyodu sadece ucu agrıyodu oda suan yok korku aldı icimi acaba bebege bişey mi oldu o yüzden gögüs belirtisi bitti

Dur bi sakin ol daaa.
Her hamilelikte sürekli belirti olacak diye birşey yok.
Sen kalbini ferah tut ve dinlenmene bak.

Belirtiler bazen kaybolup tekrar başlayabilir bunlar normal şeyler. Kötüyü düşünmeyin lütfen

Benimde öyle arada kaybolur arada gelirdii oda prolaktinde oluyo yükseldimi gögüslerde ağrırr daha çok yenisin du bismillahh kızzz

Teşekkür ederim canım da işde ilkim de düşük oldu ya korkuyorum herşeyden
Tabiii sende haklısın ilkinden etkilenince allahın izniyle birşey olmicakk bende o zamanda hiçbirşeyim ağrımıyorduu

Tabiii sende haklısın ilkinden etkilenince allahın izniyle birşey olmicakk bende o zamanda hiçbirşeyim ağrımıyorduu
Gercekten rabbim kimseye o acıyı göstermesin sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :)) bide dün sabah gittim Keseyi ilk defa gördüm ondan snra daha çok evhamlandımm

Reactions: Jou
Gercekten rabbim kimseye o acıyı göstermesin sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :)) bide dün sabah gittim Keseyi ilk defa gördüm ondan snra daha çok evhamlandımm
Evettt yavas yavas goruceksin bu zamann doktoru bile beklemekk stres birşey geçmiyorr gün

Ben cok evhamlı biriyimm sürekli aklım ordaa kendimi cok sıkıntıya sokuyorum yanlış yapıyorum biliyorm ama kafam cok karışık ya
Öyle düşünerek kendini strese sokmuş olursun benm 7.hafta ya kadar nerdeyse hiç belirtim yoktu.

Öyle düşünerek kendini strese sokmuş olursun benm 7.hafta ya kadar nerdeyse hiç belirtim yoktu.
İşde şöyle bişey ben basında tüm belirtileri yaşadım kasıkta belde karın da agrı hafif bulantı halsizlik felan şimdi bunları yaşamayınca bişey oldu fikri geliyor İstem dışı aklıma

İşde şöyle bişey ben basında tüm belirtileri yaşadım kasıkta belde karın da agrı hafif bulantı halsizlik felan şimdi bunları yaşamayınca bişey oldu fikri geliyor İstem dışı aklıma
Kendini rahat bırak kontrole gidince de rahatlayacaksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…