• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun ovitrelle

Perimasali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
837
437
73
Tüp bebeğe menegon ile başladım ilaçların sonuna gelmiştim bugün 21 40 ta ovitrrlle uygulamam gerekiyordu o kadar çok özen gösterdim ki iki kutu yapacaktım annem yapıyor iğneleri tam hazırlandım iğneyi açacaktı kapak sert açılınca ucu eğrildi düzeltirkende kırıldı ve ben ağlama krizine girdim o hengamede 10 dk sonra filan ötekini yaptım ama tanesi boşa gitti başka enjektöre geçireyim derken hepsi döküldü bir iki damla kadar kaldı yaptık ama boş yani şimdi ben ne yapayım yaa:(( herşey boşuna mı gitti drumu aradım bazı hastalara bi tane de verebiliyoruz dedi ama bana iki tane vermişti sonuçta yarın gel kan ver bakalım dedi halen ağlıyorum:((

bence çok stres yapma dr unu aramışsın o da sana açıklama yapmış boşuna olmuş olmaz yani inşallah yarın kan verince dr un sorun olmadığını söyler psikoloji çok önemli biliyorsun inşallah sonucun çok güzel olur

Tüp bebeğe menegon ile başladım ilaçların sonuna gelmiştim bugün 21 40 ta ovitrrlle uygulamam gerekiyordu o kadar çok özen gösterdim ki iki kutu yapacaktım annem yapıyor iğneleri tam hazırlandım iğneyi açacaktı kapak sert açılınca ucu eğrildi düzeltirkende kırıldı ve ben ağlama krizine girdim o hengamede 10 dk sonra filan ötekini yaptım ama tanesi boşa gitti başka enjektöre geçireyim derken hepsi döküldü bir iki damla kadar kaldı yaptık ama boş yani şimdi ben ne yapayım yaa:(( herşey boşuna mı gitti drumu aradım bazı hastalara bi tane de verebiliyoruz dedi ama bana iki tane vermişti sonuçta yarın gel kan ver bakalım dedi halen ağlıyorum:((

üzülme bende 1 tane yapmıştım ve bak hamişim umarım doktordan iyi haberlerle gelirsin.

Canım ben tüm tedavilerimde sadece 1 tane ovitrelle kullandım.Sorun olacağını sanmıyorum.

Back
X