• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun ovülasyon testi

softbrides

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Kızlar ben Ovülasyon testi yapıyorum reglim biter bitmez başladım her sabah 10.30 da düzenli olarak yapıyorum şuan koyulaşmaya başladı çift çizgi kontrol çizgisiyle aynı renk merak ediyorum ne zaman daha da koyu olacak diye akşam da test yaptım sıvı alımı hiç olmadı ama gündüz koyu çıkan test akşam silik çıkıyor neden olur. Bir de çatlama tam olarak nasıl olur

Kızlar ben Ovülasyon testi yapıyorum reglim biter bitmez başladım her sabah 10.30 da düzenli olarak yapıyorum şuan koyulaşmaya başladı çift çizgi kontrol çizgisiyle aynı renk merak ediyorum ne zaman daha da koyu olacak diye akşam da test yaptım sıvı alımı hiç olmadı ama gündüz koyu çıkan test akşam silik çıkıyor neden olur. Bir de çatlama tam olarak nasıl olur
En koyudan sonraki ilk silik çizgi çatlamış demek

silikleştiyse yumurta çatlamış demektir. en fazla da 2 gün koyu kalır test. 12-48 saat aralığında yumurtanın öatlaması beklenir

Daha o kadar koyulaşmadı ama bu net iki çizgi çıkıyor akşam yaptığım silik oluyor

Eklentiler

• 72BB7459-4573-4016-9E43-49A2F67C6F2A.webp
    72BB7459-4573-4016-9E43-49A2F67C6F2A.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 143
Back
X