lütfen yardımcı olun

Sarisinmelekk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
3.227
5.556
158
ben evlendim ayrıldım..
birinle tanıştım oda evlenmiş ayrılmış.
bir erkek çocuğu var.
o başka ulkede yaşıyor ben almanyada...
benim için buraya gelmek istiyor...
ama bana danıştı bir konuda bende suçlu olmak istemiyorum..bana şoyle soyledi : senden izin istiyorum sana soyleyeceklermi dinle ona gore sen nasık istersen oyle yaparım dedi ben cocuğumun vekaletini almak istiyorum dedi tmm dedim ama bi sorun var eski eşim bana izin vermez dedi tek bir yok var dedi...eski eşimle barişmam lazim ondan sonra 10 gun kadar geçtikten sonra ona bi belge azırlayip imza atırırsam cocuğu alirim dedi ondan sonra ondan ayrılıp cocugu anneme brakıp senin yanina gelirim (yalniş anlaşilmasin br kaç zaman için gelicek sonra yine donucek). hyr dedim boyle bir şey kabul etmiyorum..
ben bunu yapmazsam cocuğu alio fransaya gidicek bana oğlumu gostermeyecek dedi ve zamani az benden istedigi tek şey onayım ve onu beklemem..
ama ben suçlu olmaktan korkuyorum..
tmm dersem annesinden ayırırım cocugu hyr dersem babasi oglunu goremez bir daha ve ben ne yapacagimi bilmiyorum sizce ne yapmaliyim

ben evlendim ayrıldım..
birinle tanıştım oda evlenmiş ayrılmış.
bir erkek çocuğu var.
o başka ulkede yaşıyor ben almanyada...
benim için buraya gelmek istiyor...
ama bana danıştı bir konuda bende suçlu olmak istemiyorum..bana şoyle soyledi : senden izin istiyorum sana soyleyeceklermi dinle ona gore sen nasık istersen oyle yaparım dedi ben cocuğumun vekaletini almak istiyorum dedi tmm dedim ama bi sorun var eski eşim bana izin vermez dedi tek bir yok var dedi...eski eşimle barişmam lazim ondan sonra 10 gun kadar geçtikten sonra ona bi belge azırlayip imza atırırsam cocuğu alirim dedi ondan sonra ondan ayrılıp cocugu anneme brakıp senin yanina gelirim (yalniş anlaşilmasin br kaç zaman için gelicek sonra yine donucek). hyr dedim boyle bir şey kabul etmiyorum..
ben bunu yapmazsam cocuğu alio fransaya gidicek bana oğlumu gostermeyecek dedi ve zamani az benden istedigi tek şey onayım ve onu beklemem..
ama ben suçlu olmaktan korkuyorum..
tmm dersem annesinden ayırırım cocugu hyr dersem babasi oglunu goremez bir daha ve ben ne yapacagimi bilmiyorum sizce ne yapmaliyim

Bence bu konuda bir çocuğun vebalini alma böyle birşey yapan adam sana neler yapmaz tren çocuğu annesinden kaçırmak için plan yapmış çok kurnaz

Bence bu konuda bir çocuğun vebalini alma böyle birşey yapan adam sana neler yapmaz tren çocuğu annesinden kaçırmak için plan yapmış çok kurnaz
ben yapmazsam o benden cocugumu kaciracak diyor ben ortada kalmak istemiyorm simdi hyr yapma desem cocu gider sonra senin yuzunden oldu demesinden korkuyorum bi de o cocugu annesinden ayirmak ta istemiyodum kendimi o kadinin yerine koyuyorum

Ayrıl direkt. Bu iş olmaz. Her durumda sen zararda çıkacaksın.

bende oyle dedim zaten ayrilalim dedim ayrilsakta ben senden vaz gecmem pesini brakmam diyor seviyorum seni diyor

Seni severken nasıl olacaksa eski eşiyle birlikte olacak ( sözde çocuğun velayeti için ama tabi doğrusunu Allah bilir) resmen ikinci kadın konumuna sokuyor seni. Her yerden engelle ve kacabildigin kadar kaç. Tekin biri değil.

O kadın da s...ktı imzalayacaktı o kağıdı. Bana pek anlattığı doğru gelmedi.
Bence ne tamam de ne ilişkiye devam et. Farklı ülkelerde yaşıyorsunuz bir erkek kolay kolay kurulu düzenini bırakıp da gelmez ayrıca. Demek ki kurulu bir düzeni bile yok.

Seni severken nasıl olacaksa eski eşiyle birlikte olacak ( sözde çocuğun velayeti için ama tabi doğrusunu Allah bilir) resmen ikinci kadın konumuna sokuyor seni. Her yerden engelle ve kacabildigin kadar kaç. Tekin biri değil.
Ayn bana da oyle geliyor aklima her sey geliyor ya sonra buraya benim yanima gelse ersey tamm dese ve kadin onun evinde olsa bunu da dusunuyorum

O kadın da s...ktı imzalayacaktı o kağıdı. Bana pek anlattığı doğru gelmedi.
Bence ne tamam de ne ilişkiye devam et. Farklı ülkelerde yaşıyorsunuz bir erkek kolay kolay kurulu düzenini bırakıp da gelmez ayrıca. Demek ki kurulu bir düzeni bile yok.
Beni sevdigine eminim belet fln da aldi gelecek diye ama ben boyle sikintilar icine girmek isteniyorum kafam rahat olsun istiyorum

Daha evlenmeden bır ton sorun bosver gıtsın cocugu olmayan kısılerle görüş eski eş ve cocuk çok sıkıntı

Back
X