Eşimle 5 yıllık evliyiz ve çocuğum var eşimin daha önce 2 tane sahte face açıp orda bayanlarla yazistigini gördüm valla siz deyin 50 ben diyim 60 tane bayanla mesajlaşmıs neyse bu ama evlendiğimiz seneden beri ben eşim neden eve geç geliyor hep neden kahvelerde vakit geçiriyor derken üzülürken meğerse hep bu işlerle uğraşmış kendisi bi tane çocuğum olduğu için yalvardığı için affettm sonra Br daha başka isimle face açmış onuda Allah çıkardı karşıma yakaladım ama inkar etti guya başka biri açmış falan intikam almışlar ondan güya o hesap aki kişiyle mesajlaşma sen kimsin falan inanmadım ama yine inanmış gibi yaptım şimdi en son ki gündem malum whatsapp ta engellenmiş numaraları gördüm ve malesef güvenim sarıldığı için aradım ve bir bayan çıktı ama eşim telefonuna erkek ismiyle kaydetmiş ve whatsapp anda engellenmiş neyse kadınla konuştum ve kadın ben öyle birini tanımıyorum ve evli erkeklerle asla birlikte olmam ama bana yalan söylemişse bilemem dedi gaye t kibarca konuştu zaten psikologmus kadın ama aklıma bir kere şüphe sustu 15 gündür uyuyamıyorum 3 ten önce lütfen akıla verin ... daha hiç mesajını falanda görmedim bu kadınla kadına soruyorum yok diyor böyle birini tanimiyorum yalanmi acaba