Lutfen yardimci olun

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
886
255
103
Kizlar 8 +2gunluk hamileyim az once netten baktim tahlilerime ve netten arastirdim ve korkmaya basladim rubella IgG degeri 30 yaziyordu cokmu yuksek netten baktim yuksek diyor ve hamilelerde bebegi etkiler diyo acaba dogru mu bende suan bebegim icin endise ettim...

Igg değeri o hastalığı daha önceden çocukken vs geçirdiğin için pozitif çıkar zaten endişelenmene gerek yok :). İnsanların yüzde doksanında böyledir. Önceden geçirdiğin için kızamığı tekrar geçirme ihtimalin olmadığı içinde iyi bir durumdur. Testlerindeki ıgg önceden geçirip iyileştiğin hastalıkları ıgm ise şu an geçirmekde olduğun devam eden hastalıkları gösterir.

Cok haklisiniz doktorda aynisini soyledi endise etme dedi daha onceden dusuk yasadim o yuzden herseyde elham yapiyorum deli gibi oldumcok tesekkurler aydinlatip guzel bilgi verdiginiz icin....bilmedigim bir konuda akil almak rahatlatti..

Konustum doktorumla sikinti yok dedi sadece idrar yollari enjeksiyonu cikti onada ilac Verdi iste netten arastirirsam anca bu kadar olur cok tesekkurler bu arada destekleyici mesajiniz icin...
Enfeksiyonu kontrl altına al ilacını düzenli kullan bol su iç .. bnmde bi düşüğğm var doktorn söylediğinden başka bişye bakma insanı iyice geriyor strese sokuyor..

Enfeksiyonu kontrl altına al ilacını düzenli kullan bol su iç .. bnmde bi düşüğğm var doktorn söylediğinden başka bişye bakma insanı iyice geriyor strese sokuyor..
Doktor ilac Verdi canim suya katip iciyorum cok su icemiyorum herseyde midem bulaniyor bisey yiyemiyorum mutfaga bile giremiyorum hersey kokuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…