Lütfen yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nur Nurgül olmaz da bence sildir ya Eylül nur ne Allahaşkına?
İlk bir yıl isim değişikliği oluyor diye duymuştum. Kocana Bi cinnet getir. istemiyorum nurunuda gülüne de baslıycam de bizi de yedin burada.
Nurgul olmasın diye esim Nur ismini de istiyordu tmm dedim Eylul Nur olsun

Düşüncelerinizin gidişatı iyi görünmüyor.
Nur ve dinin arasında bağlantı kuramadım, cahilliğime verin.

Ay pardon ben yanlış anlamışım. Eylül olsun tek olsun illaki 2 isim nedir merak ediyorum.

Ben de bağlantı kuramayıp bir önceki konuya baktım.
Kayınvalidenin ismi Nurgül. Daha çoluk çombalak yokken bir gün senin annenin adını koyarsam çocuğumun ömrü olmasın demiş. (Tövbe estağfurullah böyle yumuşatabildim)
Şimdi de eşi madem Nurgül olmuyor Nur olsun diye istemiş, Eylül Nur olmuş.
Konu sahibi de bunu koymuş olmasına rağmen takmış bedduam geçerli olur mu diye.

Ne takmışsın bu kadar üzüldüm haline.
Lütfen rahatla artık bisey olmaz.
Kader bizim ağzımızdan çıkanlara göre yön değiştirebilir mi sence?
O kadar mübarek bir insan mısın :)
Hergun dünyada milyonlarca insanın içinden neler geçiyor ağzından neler çıkıyor.
Kafanı topla biraz. Korkudan dağılmış durumdasın.
Ama inan senin söylemenle hiçbişey olmaz. Zaten yürekten söylemiş olamazsın.
Icini rahatlayacaksa ikisi farklı isimler.
Isimleri karıştırmışım

bende dıger arkadaslar gıbı destek almanız gerek yazacaktım ama sız demıssınız zaten alıcam dıye
allah saglık sıhhat versın
kafayı yıcem demıssınız de boyle bır konu ıcın
e sıldırın madem
merak etmeyın gecen zaman ıcın bırsey olmaz

Konunuzu hatirliyorum.
Nur ve Nurgul ayni isimler degiller. Safiye ile Saffet kadar ayni degiller yani. Daha nasil anlatalim Kk olarak anlayamadik bacim.
Konunuzu hatirliyorum.
Nur ve Nurgul ayni isimler degiller. Safiye ile Saffet kadar ayni degiller yani. Daha nasil anlatalim Kk olarak anlayamadik bacim.
Konu kızım olmasa bu kadar uzulur muydum nefes alamıyorum sanki

Yok din olarak değil onceki konuda yasak olarak yapmışım paylaşımımı o yüzden bu konuyu açarken dikkat ettim yuzeysel yazdım

Hay Allah! Açıkça yazsaydı ya?
Yahu böyle bir beddua gerçekleşebilir mi? Demek ki mesajım doğruymuş gidişat kötü.
Açıklama için teşekkürler

Ama Nur nurgulun içinde geciyor o yüzden bu kadar kotuyum lütfen bana yardımcı olun lütfen
Biz nasil yardimci olalim neye inaniyorsaniz ona gore tovbe edin iptal ediyorum deyin rahatlayin kafaniza takip buyutmeyin kafanizda

Sildirsene ismi ??? Garip. rahatsız oluyosan rahatsızlık veren şeyi yok edersin. Biter gider. Garip.

Yani esim bu yüzden mi istedi bilmiyorum kızım benim nur sultanım diyordu hep ve ben eylul nur olsun tmm dedim nufus müdürlüğüne beraber gttık kimliğin gelmesi 1 hafta aklıma bile gelmedi nurgulun içinde gectiği için bir sey olur mu diye sonradan oldu

Nasıl yani isimleri karıstırmıssınız anlamadım

Keske öyle bir sey olsa esim kabul etmez artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…