- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
15 gün önce konan ismin değişmesi..
15 günde bir daha güzelini buldukça değiştirelim o zaman isimleri. O kadar kolay işlemiyor sistem zaten.
Bildiğim kadarıyla isim değişikliğinde ikna edilmesi gerekiyor yetkililerin, geçerli sebep sunulmalı. Ne diyecekler mahkemede falan sebep olarak, beddua sebebiyle mi?
Nur Nurgül olmaz da bence sildir ya Eylül nur ne Allahaşkına?
İlk bir yıl isim değişikliği oluyor diye duymuştum. Kocana Bi cinnet getir. istemiyorum nurunuda gülüne de baslıycam de bizi de yedin burada.
Asla etmem bir daha ama şimdi cok takıyorum korkuyorum nur-gül içinde gectiği içinYav ablacım nur diye ayrı bir isim var nurgül diye ayrı bir isim var ikisi birbirinin yerine olsa iki ayrı isim olmazdı. Bir şey olmaz , bir şey olmaz ,bir şey olmaz böyle şeylere bu kadar takıyorsanız çenenizi tutun vara yoğa beddua-yemin vs. etmeyin bir daha
Anlamadımbırı nurlu gul dıgerı sadece nur
bır ben vardır bende benden ıcerı gıbı bırsey aynı sayılır
Zarar gelceği için değil söylediğim kotu seyden dolayı korkuyorum benCidden böyle yalpalayacağınıza karar verin. Bence içinizin rahat etmesi adına nur ismini sildirin. Zaten kullanmayacak. Eylül gayet yeterli ve güzel. Söylediğiniz kötü söz için de tövbe edin unutun gitsin ders olsun size. Anlamı ne kötü isimler var savaş, ateş vs. Onlara bile bişey olmuyor. Siz kötü söz söylediniz diye Nur isminden bir zarar gelmez:)
bırı dıgerının ıcınden cıkıyor yanı tıpkısının aynısı gıbı :) nur - nurgulAnlamadım
Ben sadece eylul koycaktım böyle oldu bir mecburNur Nurgül değil
Bu mantıkla Ayşe Ayşegül olur yoksam
Konuya gelince bence ismi toptan değiştir Nuru da Gülü de boşver yepyeniş bir isim bul. Takıntı hastası oldun ablacım resmen bırak artık. Eylül Nur da çok kötüymüş, doğru düzgün isim koyacak bir yetişkin yok mu orda?
kayınvalıdesının ısmı nurgulmusNur , Nurgül isimlerinin sakıncası neymiş ki ?
Ben eylul nur olsun tmm derken asla böyle takıntı ediceğimi dusunmemiştimbırı dıgerının ıcınden cıkıyor yanı tıpkısının aynısı gıbı :) nur - nurgul
bu denlı buyuk yemın edılıyorsa kayınvalıdenın ısmı ustunden
ve kayınvalıdenın ısmı nurgulse
cocuga nur bıle konulmamalıydı
madem koydunuz o zaman ıcınıze bu kadar dert olmamalı
ya hay allahımm kıyamam yaBen eylul nur olsun tmm derken asla böyle takıntı ediceğimi dusunmemiştim
kayınvalıdesının ısmı nurgulmus
konu sahıbı daha cocugu bıle yokken cok buyuk yemın etmıs kayınvalıdemın ısmını koyarsam cocugumun omru olmasın gıbılerınden
tutmus cocuguna nur ısmını koymus sımdıde dıyor kı bırsey olur mu
esı kabul etmezmısE konu sahibi sildir gitsin oturup kalkıp bunu düşüneceğine .
Şimdi takıyorum işte aklımdan cıkmıyorya hay allahımm kıyamam yavallahı sarılasım geldı
e en basta koyarken ıcınız rahatmıs sıkıntı yok o zaman
kendınıze yenı yenı icatlar cıkarmayın :)
Farklı soyleyen biri cıktı işte nur nurgulun içinde geciyor nerdeyse aynı diyen biriBu konuyu eşinizle cozun artik insanlar onceki konunuzda bur suru tavsiye verdi farkli seyler söyleyen cikmaz artik
once doktora gıdın ısmı sonra dusunursunuz olur muŞimdi takıyorum işte aklımdan cıkmıyor
İsterim de esim istemezE konu sahibi sildir gitsin oturup kalkıp bunu düşüneceğine .
ıyıde herkesın gorusu farklıdır ben bulutların ustunde ucabılıyorum desem ne olacak ?Farklı soyleyen biri cıktı işte nur nurgulun içinde geciyor nerdeyse aynı diyen biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?