• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun

Fatma1993000

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
26
11
8
32
Hayırlı geceler napacsgim bana akıl verin lütfen eşim geçen sene hamileyken Messenger dan kadınlara mesajını yakalamıştım bı ara yine telegram mesajlarını yakaladım en son da tiktoktan yazdığini gördüm bebeğim için katlaniyorum napayım lütfen bana akıl verin

Hayırlı geceler napacsgim bana akıl verin lütfen eşim geçen sene hamileyken Messenger dan kadınlara mesajını yakalamıştım bı ara yine telegram mesajlarını yakaladım en son da tiktoktan yazdığini gördüm bebeğim için katlaniyorum napayım lütfen bana akıl verin
Bir kere daha hamile kalın. Her aldatmaya bir çocuk

Ah keşke bebeğiniz için olsa o zaman söyleyecek bir şeylerimiz olurdu.

Biz ne desek siz bebeginiz icin katlanmaya devam edeceksiniz. O zaman takip etmeyi birakin bari.

Hayırlı geceler napacsgim bana akıl verin lütfen eşim geçen sene hamileyken Messenger dan kadınlara mesajını yakalamıştım bı ara yine telegram mesajlarını yakaladım en son da tiktoktan yazdığini gördüm bebeğim için katlaniyorum napayım lütfen bana akıl v

Ya ne katlaniyorsunuz böyle adamlara . Bende eşimin telefoninda bir kız resmi görmüştüm topladım valizimi yaktım ortaligi yalvardı yakardı şimdi herseyi elimde ödü kopuyor ondan ayrılırım diye. Siz nasıl sessiz kalabiliyosuniz ya ? Ona daha fazla şans veriyorsunuz nede olsa ayrılamaz çocuk var rahatlığına düşürme adamı sil gitsin

Sil gitsin yaa 5 sene Sonra Senin sagligin yerinde olmayacak artik inan bana ve kurtar kendinide cocugunuda. Zehirli Bir iliske Degmez!

Katlanmayın...Çocuğunuz için KATLANMAYIN..! Sadece gemileri değil,limanıda yakın ki görsün sizin nasılda pasif olmadığınızı...

IMG_20210925_004209.webp

Boşanmalısınız. Konfor alanınızdan çıkmalısınız. Kendinize yeni güzel bir hayat kurmalısınız. Sonra da oh be demelisiniz. Kendinize değer verip, bir ömür mutsuz acılı yüzü gülmeyen bir anne mi olmak istersiniz Yoksa mutlu yeni hayat kurmuş anne mi? Kolay olmayacak evet fakat yapmalısınız. Nasıl ölen kişiyi toprağa gömüp eve gidiyorsak, siz de bunu yapmalısınız. Aileniz yok mu?

boşa kuzu neyi bekliyorsun ayakların üzerinde dura bilirsin çok güçlüsün biz kadınlar erkeklere göre kendimize daha iyi bakıyoruz boşa.

Back
X