Merhaba onu ben de çok merak ediyorum ancak herkes çok fazla değiştiğini söylüyor detaylı ultrasona kadar tahminler doğru olmayabilirmişMerhaba arkadaşlar şuanda 14 haftalık hamileyim 11 haftalık gebelikte ultrasonda kemik yapısına göre yapılan cinsiyet tahmini doğru çıkar mı sizce
11. Haftada kemik yapısı kız dedi iki kızım var tabi bunu erkek istiyorum acaba gerçek mi diye düşündümDoğuma kadar kız deyip erkek çıkan bile oluyor o yüzden güvenmeyin.
İnşallah erkek olarak belli olur16 haftalikta kesin detayli ultrason kontrolünde belli oluyor.
Benim doktorum kesin eminim erkek dedi banaİnşallah erkek olarak belli olur
Bakalım bekliyorum inşallah gönlümün istediği hayırlı bir şekilde nasip olur sizde dua edin lütfenMerhaba onu ben de çok merak ediyorum ancak herkes çok fazla değiştiğini söylüyor detaylı ultrasona kadar tahminler doğru olmayabilirmiş
Kaç haftalıkken söylediBenim doktorum kesin eminim erkek dedi bana
Maşallah aynıyız sanırım kaçıncı haftadasiniz3 aylık hamileyim
Hmm benim 23 Ağustos da oldumSon adet tarihim gün 16 eylül
Hic cevremde öyle bi durum olmadı .Doğuma kadar kız deyip erkek çıkan bile oluyor o yüzden güvenmeyin.
Amin inşallah gönlünüzden geçen en sağlıklı şekilde sizinle olsunBakalım bekliyorum inşallah gönlümün istediği hayırlı bir şekilde nasip olur sizde dua edin lütfen
Maşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinYani sağlıklı olsun da .
fark etmez bana cinsiyeti.
Eşimle böyle düşünüyoruz .
Zaten ilk bebek bu daha.
Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsunAmin inşallah gönlünüzden geçen en sağlıklı şekilde sizinle olsunbenim de ilk gebeliğim siz de bize çok dua edin lütfen
Teşekkür ederim amin.Maşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?