->>>lütfen yardımcı olun<<<-

crystale

C R Y S T A L
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
9
0
6
33
Danimarka
ARKADASLAR FORUMDA COK YENIYIM KONU ACMAYI BILE SIMDI COZDUM DAKIKALARDIR UGRASIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIZIM...

BENIM SIZE BIR SORUM OLUCAK BEN DANIMARKADA YASIYORUM VE BURUN ESTETIGI DUSUNUYORUM
FAKAT ARASTIRMALARIMA GÖRE COK KARARSIZ KALDIM BULDUGUM DOKTORLAR ARASINDA 100% KIME GUVENMEM GEREKTIGINE YARDIM EDERMISINIZ BARI BILDIGIN DOKTORLAR HAKINDA YORUM YAPIN BEN HERGUN BAKICAM CEVAP VERDINIZMI DIYE ASAGIDAKI DOKTORLARDAN HANGISINI ONERIYORSUNUZ 20-09-2013 TARIHINDE TURKIYEYE GIRIS YAPMAYI DUSUNUYORUM OZAMANA KADAR KARAR VERMEM GEREKIYOR .. SEVGILERIMLE CRYSTAL

FATIH DAGDELEN 2500 euro

HASAN FINDIK 3000/4000 euro

ONUR EROL 5000/8000 euro ki bu cok fazla pahali geldi bana

CEMILTUGAY fiyat hakinda bilgim yok arayip ogrenicem

EMRE ILHAN fiyat hakinda bilgim yok arayip ogrenicem

NACI CILEK fiyat hakinda bilgim yok arayip ogrenicem

SERHAT TUNCER fiyat hakinda bilgim yok arayip ogrenicem

cnm ben de olucam ama eğer yeteri kadar maddi durumum olsa Fatih Dağdelene olurdum kesin çünkü burada bi arkadaşımız ameliyat oldu ve sonucunu ben çok beğendim açıkcası onu düşün derim tabi şans işi bu da

Saydığın doktorlar arasında Cemil Tugay ve Serhat Tuncer'i bilmiyorum sadece.. diğer doktorların hepsi gerçekten çok başarılı.. Fatih Dağdelen zaten benim doktorum.. Bu doktorlara ameliyat olanların fotoğraflarına bakıp fikir sahibi olabilirsin çünkü herkesin tarzı farklı ve önemli olan sen nasıl bir burun istiyorsun?

benim gibi karar veremeyenlere diyecegim ozaman birlikde karar verelim :)

emre ilhan biraz bana genc geldi suanki fikrim fatih dagdelen eyerki beni caydiricak bir sorun cikmazsa onun hakinda ..

ilk once sagol cevap icin bide merak ettigim farkli tarz derken ameliyat seklindenmi bahsediyorsun kapali/acik rinoplasti diye biliyorum ereyki ameliyat saklini diyorsan ben kapali rinoplasti istiyorum sen acik mi oldun kapalimi ameliyat?. ben bilgi edinmek icin fatih dagdelenin asistaniyla konusdum kapali teknik yapiyormus umarim senin ameliyatin iyi gecmisdir. benim istedigim burun sekli acikcasi dogal olsun ve burnumdaki kemer gitsin istiyorum biraz hafifden kalkik ola bilir falan senin ki istedigin gibi oldumu ? yazdiginiz icin tesekkurler turkiyeden kimseyle konusmadigim icin hic bi doktor hakinda bilgi edinemiyordum ..

Tarz derken hem o anlam da hem de bazı doktorlar düz yapıyor bazı doktorlar kalkık yapıyor gibi.. Evet bende kapalı oldum..benim ameliyatım sorunsuz geçti ağrısız ve istediğim gibi oldu.. benim eski burnumda kemerliydi.. şuanda kemer yok ve hafif kalkık.. ki ben ameliyat olalı 6 sene oldu 7. seneme gireceğim burnumda herhangi bir bozulma olmadı Profilimde albüm var gerçi ama istersen şu konuda ilk sayfada da fotoğraf görebilirsin.. ^_^

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/585888-oncesi-sonrasi-fotograflariniz.html

umarim madii durumun en kisa zamanda istedigin herseyi gerceklestirmene imkan verir ..ben fazla sansli sayilmam ama insallah bu konuda bi darbe yemem ..suanki fikrimde fatih dagdelen insallah hersey yolunda gider ..

sagol senin burnun super olmus Allah nazarlardan korusun :)
sen bana ozaman kesinlikle Fatih beyi tavsiye ediyorsun diymi .. cunki onu dusunuyorum ?

sagol senin burnun super olmus Allah nazarlardan korusun :)
sen bana ozaman kesinlikle Fatih beyi tavsiye ediyorsun diymi .. cunki onu dusunuyorum ?

Tabi ki.. her zaman diyorum başka bir ameliyat düşünürsem de ilk gideceğim kişi odur yine Fatih bey'e giderim.. ama benim içime sinmedi dersen önereceğim doktorlar arasında emre ilhan var

Tabi ki.. her zaman diyorum başka bir ameliyat düşünürsem de ilk gideceğim kişi odur yine Fatih bey'e giderim.. ama benim içime sinmedi dersen önereceğim doktorlar arasında emre ilhan var

yok yok benim icime oldukca sindi ... burnun duzgun duruyor dogal yani.. acaba cevrendekiler anliyorlarmi estetik oldugunu merak ettim :)

ozaman ben turkiye geldimmi fatih beyden randevu aliyim ..

yok yok benim icime oldukca sindi ... burnun duzgun duruyor dogal yani.. acaba cevrendekiler anliyorlarmi estetik oldugunu merak ettim :)

ozaman ben turkiye geldimmi fatih beyden randevu aliyim ..

Ya soran oluyor estetik mi diye.. evet çok mu belli diyorum hayır çok güzel duruyor ondan sordum diyorlar bikaç anlayan kişi olmuştu.. bazılarına da estetik dediğimde şaşırıyorlar.. yani her tür insan var Sen randevu al bire bir görüş daha sonra gelişmeleri iletirsin

tamam ozaman ben yazarim her sekilde gelismeleri .. :) kizmazsan fatih beye senin resmini gøsteriyim mi , bøyle burun istiyorum diye:))?

birlikte karar verelim ozaman :).. ilhan bey bana genc geldi bilmiyorum icimden bi ses ona hayir diyor ..suanki fikrim fatih dagdelen

bence en doğrusu aslında aklımızda olanlarla birebir görüşmek içimize en çok sinen mutlaka olacaktır. ben şimdiye kadar sadece bir doktorla görüştüm mesela bu listeden biri değil ama pek içime sinmemişti görşünce benim aklımda şu an muhammet dilber ve emre ilhan var mesela onlarla da görüşmek istiyorum ama çok yoğunlar randevu almak bile zor

esra sen ameliyatı kapalı mı oldun
o teknikle yapan çok doktor yok sanırım
o zor olmuyor mu
küçücük burun bir de kapalı teknik
abooo vay doktorun haline :) uğraşsın dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…