• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımcı olun :(

Allah kullarına seçim şansı sunar. Evli bir adamla aylarca konuşup sonra bi kaç görüşmeden sonra beraber olursa biri bunu ona Allah yaptırtmadı. Bunun farkına varamıyormusunuz. Tercihlerinin sonucunda yaşadıkları müstehak. Buraya yazmaktaki amacım rahatlatmak değil konu sahibini emin olun...

Allah Allah kim size Allah yaptırttı dedi ki ben öyle birşey söylemedim bu tamamen sizin uydurmanız evet seçim hakkı sunmştr o zaten suçlu ben onu korumuyorum çokiyi biliyorsanız doğru yolu söyleyin hani siz hata yapmazsınız ya o bakıma canım ben senin için yazdım ohh deme dedim aman ne diyim daha yapan bulur derler geriside sizinle Allah arasında kalmış

Evli olup başka bir bayana yazan, yılışan adam şerefsizdir evet.
En başında sana yaptığı da buydu..

Ama sana göre seni aldatmasaydı,seni bırakmasaydı şerefsiz değildi dimi?
Karısını senle aldatırken, seni mutlu eden bir melekti o dimi?!

yazmaktan yoruldum.ben adamın amacının mutlu edilmek olduğunu sanıyordum.öyle hissettiriyordu çünkü.gerçek niyetini bilseydim de beni bırakmasaydı yine şerefsiz derdim.

bence kendinizi kandırmayı bırakın artık
bu yaşta insan bu kadar duygularının esiri olmamalı
sizinki saplantı olmuş çünkü imkansızdı değil mi
yarış vardı başka biri vardı
siz onu sevmiyorsunuz sadece 3 kişi arasından sizi seçmediği için yani yarışı kaybettiğiniz için canınız yanıyor

Hem suçlu hem güçlü modundan bir çıkmayı deneseniz? Birde beddua ediyorsunuz bi başkasına.. Evet siz hata yapmışsınız evli olduğunu bile bile ilişkiye devam ederek.Bunu nasıl kendinize kabul ettirdiniz anlamıyorum ama adamda hatalı.Hoş o karakterde birisi önüne kim gelse ilişki yaşar, siz sadece kurban olmuşsunuz hemde 'bile bile'. Şimdi üzülmenin ah etmenin bi anlamı yok.Ah edecek bir taraf varsa o da adamın karısıdır.Adam maşallah ne dümenler çeviriyor arkasından.Yazık bile diyemiyorum artık, şaşırmıyorum da böyle şeylere.Arkadaşım inşallah o adamın etkisinden kurtulursunuz bir an önce.

Allah benden neyin acısını alcak arkadaşım?? Ben kimse benim yüzümden üzülsün dahi istemem... siz bir insanın dünyasını elinden almışsınız?

pardon bu ne demek ? siz bir insanın dünyasını elinden almışsınız? benim ne alakam var be abartma istersen size iyilik yaramaz anam ohh dedin birine ohh demek ne demek bilmiyorsan git bir internneten araştır

Allah benden neyin acısını alcak arkadaşım?? Ben kimse benim yüzümden üzülsün dahi istemem... siz bir insanın dünyasını elinden almışsınız?

bende üzülsün istemem ona bakarsak ki çok sabrettim dedim.evladı için sustum dedim.ama patladım sonunda dedim.kasten mi yaptım bunu keyfimden mi yaptım?

bence kendinizi kandırmayı bırakın artık
bu yaşta insan bu kadar duygularının esiri olmamalı
sizinki saplantı olmuş çünkü imkansızdı değil mi
yarış vardı başka biri vardı
siz onu sevmiyorsunuz sadece 3 kişi arasından sizi seçmediği için yani yarışı kaybettiğiniz için canınız yanıyor

uzaktan yakından alakası yok.isterse ayrılsın bambaşka biriyle evlensin zerre umrumda değil benim.bitti gitti.ben kullanılıp atılmanın acısını yaşıyorum ilk defa birinin elini tutmuşken.özel biri olduğunu hissederken.anlatabiliyor muyum? elde etmek istesem boşan gel derdim dimi?

Allah Allah kim size Allah yaptırttı dedi ki ben öyle birşey söylemedim bu tamamen sizin uydurmanız evet seçim hakkı sunmştr o zaten suçlu ben onu korumuyorum çokiyi biliyorsanız doğru yolu söyleyin hani siz hata yapmazsınız ya o bakıma canım ben senin için yazdım ohh deme dedim aman ne diyim daha yapan bulur derler geriside sizinle Allah arasında kalmış

tamam oh demeyip, yaşadıklarınızı haketmişsiniz hiç üzülmedim desem sorun yok mu? ikisi de aynı anlama gelmez mi? amacımız yumuşatarak yazmak mı? kapatalım en iyisi konuyu.

konu sahibi.. için büyük ihtimal hiç bir zaman soğumayacak. vicdan azabı çekeceksin eğer vicdanlı bir insansan. ilerde muhtemelen çocukların olacak işte o zaman daha çok tövbe edecek daha çok kahrolacaksın.... vicdanını susturamazsın Allah da affeder belki ama kul hakkını son nefesine kadar ödeyemeyeceksin. O kadının ahı seni rahat bırakmayacak...

üzgünüm içini rahatlatmak için konu açmışsın iyi birşeyler söylemek isterdim ama...

kınamıyorum allah muhafaza hepimizin evladı sevdikleri var...
lakin şunu bilmeni isterim....senin şuan için yanıyor ya, karısının da içi yanmıştı........
evli olduğunu bildiğin halde kabullenmek çekeceğin acılara sıkıntılara eyvallah demektir...
zaten evli adam,..hayatında başka biri varken ,üçüncü biriyle ilişkisi olması neden bu kadar yakıyor ki içini...
bence için yanacaksa bile üçüncü kişi yüzünden değil, karısının içini yaktığın için vicdanın yanmalı sadece...

2 yıl bekar sandığı adamla ilişki yaşayan kadın evli olduğunu öğrenince kopamıyor.
Yaşamış olduğum 2 yıl vardı yapamadım diye ağlıyor..
Buna bile anlayış göstermek güç.
Adamın evli olduğunu öğrendiğin an sileceksin arkadaşım aşk,sevgi deme artık!

Burda en başında biliyordum.
Beni çok mutlu etti.
Onu çok sevdim. İsteyerek birlikte oldum.
Başkasıyla gitti bala bala bala diye ağlayan biri var.

Birileri de gelmiş büyük konuşma başına gelir diyor.
Ya bi bırakın yaaa..

Sen bir kadını, bir bebeği bırakıp sana koşan, koynuna giren adamı aşk diye al göklere çıkar.
O kadın, bebek bunu hakediyor mu diye düşünme.
Sonra terkedilince ben bunu hakettim mi diye sor.
Ayyy haketmedin sen meleksin.
Kandırıldın 15 yaşında çocuksun da.
Sana kimse evli bir adamla aşk yaşamaman gerektiğini anlatmamıştır da.

Benzer haber duymadın, bu konulu bir hikaye okumadın.
Haketmedin bunları.

O şerefsiz pardon, süper aşkın seni bırakmasaydı eğer uzun vadeli bir aşkta 2. kadın olacaktın.
Hakettiğin buydu..
Bu durumundan daha mı güzel dur bir bakayım...

Pess vallahi.. Haksızlar da hak talep eder oldu :ssz:

Hem suçlu hem güçlü modundan bir çıkmayı deneseniz? Birde beddua ediyorsunuz bi başkasına.. Evet siz hata yapmışsınız evli olduğunu bile bile ilişkiye devam ederek.Bunu nasıl kendinize kabul ettirdiniz anlamıyorum ama adamda hatalı.Hoş o karakterde birisi önüne kim gelse ilişki yaşar, siz sadece kurban olmuşsunuz hemde 'bile bile'. Şimdi üzülmenin ah etmenin bi anlamı yok.Ah edecek bir taraf varsa o da adamın karısıdır.Adam maşallah ne dümenler çeviriyor arkasından.Yazık bile diyemiyorum artık, şaşırmıyorum da böyle şeylere.Arkadaşım inşallah o adamın etkisinden kurtulursunuz bir an önce.

Suçluyum ama güçlü değilim olsam burda işim ne? anlatamıyorum ki. yalnızlığımı fırsat bildi karşı koyamadım zorlasam bile.kalkanınız vardır bi yolunu bulup içeriye sızarlar ya öyle bi durum oldu.sevilmek istiyorsunuz adam sizi seviyor yanlış ama mutlusunuz oluyor işte.Ah etmeye hakkım yok mu sence? eşi hepimize lanet eder etsin de zaten hakkı var.peki madem böyle karakterde bi adamdı neden beni kandırdı diye soramaz mıyım? Neden geri veremeyeceği bişeyi aldı sözüne güvendim diye diyemez miyim? bana ne işkenceler etti söyleyemiyorum da onun için çektiğim acılara rağmen başkasıyla bir olup benimle alay etti diye ah edemez miyim ben ona? hakkım yok mu?

buna kullanıp atılmak demeyelim
bunlar yaşanırken seninde hoşuna gidiyordur...
kimsenin kimseye garantisi yok..
bu işi yapıyorsan bir bu işin olmayacağını da göze almış olmalısın.

yine bi kadının canını başka bi kadın yakarken üçüncü bir kadın onun canını yakıyor
ne kısır bi döngü...

tamam oh demeyip, yaşadıklarınızı haketmişsiniz hiç üzülmedim desem sorun yok mu? ikisi de aynı anlama gelmez mi? amacımız yumuşatarak yazmak mı? kapatalım en iyisi konuyu.

konu sahibi.. için büyük ihtimal hiç bir zaman soğumayacak. vicdan azabı çekeceksin eğer vicdanlı bir insansan. ilerde muhtemelen çocukların olacak işte o zaman daha çok tövbe edecek daha çok kahrolacaksın.... vicdanını susturamazsın Allah da affeder belki ama kul hakkını son nefesine kadar ödeyemeyeceksin. O kadının ahı seni rahat bırakmayacak...

üzgünüm içini rahatlatmak için konu açmışsın iyi birşeyler söylemek isterdim ama...
şunları bende size hatırlatmak isterim
"Ey iman edenler! Zannın çoğundan kaçının Çünkü zannın bir kısmı günahtır Birbirinizin kusurunu araştırmayın Biriniz diğerinizi arkasından çekiştirmesin Biriniz ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz O halde Allah'tan korkun Şüphesiz Allah tevbeyi çok kabul edendir çok esirgeyicidir " (Hucurat Suresi 12)
Peygamberimiz buyuruyor:

"Ey diliyle müslüman olup kalbiyle işlememiş olanlar gürûhu!Müslümanları üzmeyin onları ayıplamayın ve onların kusurlarını araştırmayın Şu bir gerçektir ki; her kim müslüman kardeşinin ayıbını araştırısa Allah da onun ayıbını meydana çıkarır ve Allah her kimin ayıbını meydana koyarsa evinin içinde bile olsa onu kepaze eder" (Tirmizi)
"Müslüman kardeşinin ayıplarını örten bir ölüyü diriltmiş gibidir" (Buhari)
Ayıp ve kusur işleyen bazı kişilerin zararını ortaya koymakla kişi utandırılarak toplum içinde mahcup düşürülmenin yanısıra neticede o kişi "zaten toplum beni biliyor" diyerek açıktan o ana kadar gizli işlediklerini yapmaya başlar zamanla bunlar normal hale gelir böylece o ayıp iş meşrulaşmış olur Bu sebeplerden dolayı kişilerin ayıp ve kusurlarını bulmak yerine tatlı dille nasihat etmek çeşitli vesilerle bu ayıbı işleyip günaha girmeside daha faydalı olur

2 yıl bekar sandığı adamla ilişki yaşayan kadın evli olduğunu öğrenince kopamıyor.
Yaşamış olduğum 2 yıl vardı yapamadım diye ağlıyor..
Buna bile anlayış göstermek güç.
Adamın evli olduğunu öğrendiğin an sileceksin arkadaşım aşk,sevgi deme artık!

Burda en başında biliyordum.
Beni çok mutlu etti.
Onu çok sevdim. İsteyerek birlikte oldum.
Başkasıyla gitti bala bala bala diye ağlayan biri var.

Birileri de gelmiş büyük konuşma başına gelir diyor.
Ya bi bırakın yaaa..

Sen bir kadını, bir bebeği bırakıp sana koşan, koynuna giren adamı aşk diye al göklere çıkar.
O kadın, bebek bunu hakediyor mu diye düşünme.
Sonra terkedilince ben bunu hakettim mi diye sor.
Ayyy haketmedin sen meleksin.
Kandırıldın 15 yaşında çocuksun da.
Sana kimse evli bir adamla aşk yaşamaman gerektiğini anlatmamıştır da.

Benzer haber duymadın, bu konulu bir hikaye okumadın.
Haketmedin bunları.

O şerefsiz pardon, süper aşkın seni bırakmasaydı eğer uzun vadeli bir aşkta 2. kadın olacaktın.
Hakettiğin buydu..
Bu durumundan daha mı güzel dur bir bakayım...

Pess vallahi.. Haksızlar da hak talep eder oldu :ssz:

hala aynı yorum.başkasına gitmesinden banane diyorum anlatamıyorum derdimi.şu son model yorumlarını başkasına sakla anlama kabiliyetin yok onu anladım ben çünkü

siz oyunlardan uzak tutun yapacak olan yine yapar.ben yanlış yaptım mantıksızdım günah işledim ok kabul ama şu yorumunuzdan anladığım kocasına muhtaç bi kadın olduğunuz.BEN UZAK DURDUM O GELDİ dememden ne anlıyorsunuz acaba? Ben mi zorladım adamı bişeyler yaşayalım diye? siz kocanızın gözünü bağlayın yaparsa ağlamazsınız madem halbuki oyundan uzak tuttum dersiniz.çok sinir bozucu bi yorum cevap bile vermem anlamsız oldu

Aksine kocasına muhtaç bi kadın değilim evli bile değilim 22 yaşında bir kızım kimseye bağımlılığım veya bağlılığım yok kimseye muhtaç olduğumda yok. Ama ben uzak durdum o geldi diye bişey de yok ee adam geldi diye kabul mu etmeli ?aksine terslemeli uzak tutmalı ve uzak durmalı evet yapacak olan yapar ve yapmış. Ben olaya uzak üçüncü kişi gözüyle baktım hala da öyle bakıyorum 22 yaşında olabilirim yaşım genç de olabilir ama aşık olmanında aşık olduğun adam tarafından ihanete uğramanın nasıl bişey olduğunu da iyi bilirim yaşadım çünkü olaya üçüncü kişi gözüyle bakınca da bu olaydaki tek madur ve masum kişinin adamın eşi olduğunu düşünüyorum. o telefonu aldığındaki durumunu düşüncelerini de çok iyi biliyorum. Ama sen herkesin sana hak vermesini istiyosun senin hakkında iyi şeyler yazanlar iyi, bu durumu eleştirenler kocasına muhtaç kadınlar olmuş resmen ama görüyosun senden farklı düşünüyorum ama kocasına muhtaç bi kadın değilim sen burada bizim yorumlarımızı merak etmişsin yazmışsın neden eleştirileri kabul etmiyosun o zaman olaya bu tarafından bak. tabikide iyi olmuş haketmişsin demiyorum ama artık yanlış olduğunu kabul et ben uzak durdum o geldi dıye bı mantık yok.

konu sahibi bu yzacaklarımı bir uyarı olarak algıla...seni nelerin beklediğini yazıcam

bak senin şu hayatta evlenmek en büyük cezan olucak..bu yaşadaıkların hiç bir şey

asıl kabus evlendiğinde başlayacak....senin şu yaptıklarının cezasını asıl

evlendiğinde çekeceksin...her gün bir kuşku ile yaşayacaksın

acaba bende mi diye..? Paranoyak olacaksın...asıl kabusun o zAman başlayacak

şu ankiler daha başlangıç... O zamanki piskolojini şimdiden görüyorum

bu yazımı yıllar sonra okursun yeniden ve o zaman yorum yaparsan sevinirim....

Aksine kocasına muhtaç bi kadın değilim evli bile değilim 22 yaşında bir kızım kimseye bağımlılığım veya bağlılığım yok kimseye muhtaç olduğumda yok. Ama ben uzak durdum o geldi diye bişey de yok ee adam geldi diye kabul mu etmeli ?aksine terslemeli uzak tutmalı ve uzak durmalı evet yapacak olan yapar ve yapmış. Ben olaya uzak üçüncü kişi gözüyle baktım hala da öyle bakıyorum 22 yaşında olabilirim yaşım genç de olabilir ama aşık olmanında aşık olduğun adam tarafından ihanete uğramanın nasıl bişey olduğunu da iyi bilirim yaşadım çünkü olaya üçüncü kişi gözüyle bakınca da bu olaydaki tek madur ve masum kişinin adamın eşi olduğunu düşünüyorum. o telefonu aldığındaki durumunu düşüncelerini de çok iyi biliyorum. Ama sen herkesin sana hak vermesini istiyosun senin hakkında iyi şeyler yazanlar iyi, bu durumu eleştirenler kocasına muhtaç kadınlar olmuş resmen ama görüyosun senden farklı düşünüyorum ama kocasına muhtaç bi kadın değilim sen burada bizim yorumlarımızı merak etmişsin yazmışsın neden eleştirileri kabul etmiyosun o zaman olaya bu tarafından bak. tabikide iyi olmuş haketmişsin demiyorum ama artık yanlış olduğunu kabul et ben uzak durdum o geldi dıye bı mantık yok.

ben bu acıdan nasıl kurtulurum neler yapmalıyım yazdım aslında yorum yapın demedin yaşadıklarıma.bazı kadınlar var ki bu durumlarda kocalarını melek görürler onlara istinaden söyledim.

binlerce konu geldi geçti burada, evli adamla beraberim diyen.
kadınların bunları kendilerine yakıştırmalarına katlanamıyorum
madem bilerek isteyerek yaşadın gelipte burada acılı edebiyatı yapma bari:50:

Suçluyum ama güçlü değilim olsam burda işim ne? anlatamıyorum ki. yalnızlığımı fırsat bildi karşı koyamadım zorlasam bile.kalkanınız vardır bi yolunu bulup içeriye sızarlar ya öyle bi durum oldu.sevilmek istiyorsunuz adam sizi seviyor yanlış ama mutlusunuz oluyor işte.Ah etmeye hakkım yok mu sence? eşi hepimize lanet eder etsin de zaten hakkı var.peki madem böyle karakterde bi adamdı neden beni kandırdı diye soramaz mıyım? Neden geri veremeyeceği bişeyi aldı sözüne güvendim diye diyemez miyim? bana ne işkenceler etti söyleyemiyorum da onun için çektiğim acılara rağmen başkasıyla bir olup benimle alay etti diye ah edemez miyim ben ona? hakkım yok mu?

Bir kadın her zaman güçlüdür sadece bunun farkına varamıyordur.Kötü şeyler yaşamışsın ama geç değil toparla kendini, şöyle bir silkelen kendine gel.Sana bunları yaptığı için hesap sorabilirsin, hesap sormak hakkındır elbet ama demez mi sana ben zaten evliydim bunu bilerek benimle birlikte oldun kendin kaşındın demez mi? Körü körüne nasıl güvendin o adama anlamıyorum ki..Evlensen kendi sahanın içine alsan bile güvenmiyceksin erkeklere.Bazıları çok sadık ama sadece bazıları.Dediğim gibi toparla kendini,daha gençsin 25 yaşındasın hiçbir şey için geç değil.Nefret sarmış dört bir yanını, arın bu duygudan yoksa daha kötü zararlar görürsün.

binlerce konu geldi geçti burada, evli adamla beraberim diyen.
kadınların bunları kendilerine yakıştırmalarına katlanamıyorum
madem bilerek isteyerek yaşadın gelipte burada acılı edebiyatı yapma bari:50:

Bu acıdan nasıl kurtulurum diye soramaz mıyım? Siz aşk acısından nasıl kurtuldunuz diye soramaz mıyım? Konuyu açmamdaki amaç bu.Herkes topa tuttu ama amacından saptı baya.olsun

Back
X