- 10 Mart 2010
- 2.388
- 3.116
- 723
- Konu Sahibi nuripapacium
Suçluyum ama güçlü değilim olsam burda işim ne? anlatamıyorum ki. yalnızlığımı fırsat bildi karşı koyamadım zorlasam bile.kalkanınız vardır bi yolunu bulup içeriye sızarlar ya öyle bi durum oldu.sevilmek istiyorsunuz adam sizi seviyor yanlış ama mutlusunuz oluyor işte.Ah etmeye hakkım yok mu sence? eşi hepimize lanet eder etsin de zaten hakkı var.peki madem böyle karakterde bi adamdı neden beni kandırdı diye soramaz mıyım? Neden geri veremeyeceği bişeyi aldı sözüne güvendim diye diyemez miyim? bana ne işkenceler etti söyleyemiyorum da onun için çektiğim acılara rağmen başkasıyla bir olup benimle alay etti diye ah edemez miyim ben ona? hakkım yok mu?
İyide zaten gelecek beklemiyordum onun hayatımdaki yerini sevdiğim için birlikte oldum demiştin ilk yazdığında. Gelecek beklemediğin bir adamla birlikte olup, sonra da geri veremeyeceği birşeyi aldı diyerek ah etmek neden? Eşi tabiki lanet eder ve emin olun hepside bir bir dönüp dılaşıp sizi bulur. Bir yorumunuzda da şerefsiz demişsiniz. Kusura bakmayında evli olduğu halde kızlarla düşüp kalkan adam şerefsizde, evli olduğunu bildiği halde o adamla düşüp kalkan ne ? Birde buradaki birkaç kişiye ah etmişsiniz. Onlarda sizi dönüp dolaşıp bulur merak etmeyin. Batmışsınız daha da batmayın...