Ne yapmamı bekliyorsunuz? Siz böyle bi acı yaşasanız geçirmek için ne yaparsınız dedim saatlerdir yargılama kınama peşinde olan insanlara yine de kendimi ifade etmeye çalışıyorum.Biri neyin ahı diyor kendi yaşasa mahvolur bekar biriyle de olsa öbürü evleneceğim adamın derdinde.Ben bugünden bahsediyorum gelecekten değil.Zaten canım acıyor ki iyileşmek için yardım istedim.İlerde evliliğimde ... falan filan.Gerek yok böyle şeylere.Ben hayatımı bi düzene sokmak istediğim için fikir almak istedim ama taşları elinde beklemiş herkes.Günlük hayatta çevrelerinde hiç yaşanmıyormuş da ilk kez ben yaşıyormuşum gibi.
Gel seninle konuşalım biraz..
Yaşını yazdın mı bilmiyorum, ben 23 üm. Muhtemelen benden büyüksündür, sorun değil..
Biz burada evli, nişanlı, bekar, ilişkisi olan, sözlü kadınlarız.. Hiç biri değilse, annemiz var, evladız.. Hepsinden önce de kadınız..
Buraya adam evliydi ama oldu işte yahu başladık sevdik, modunda mesajlar yazamazsın.. He yazarsın, böyle tepene bineriz..
Dersin hata ettim, eyvallah.. Evli olduğunu bilmiyordum, duydum vs vs. tamam..
Bir insan evli olduğunu bile bile, ilişkiye başlıyorsa onun karakterinde sıkıntı vardır, bence.. Eminim buradaki arkadaşlarım da böyle düşünüyor.
Pişman değilim, vicdan azabım yok bilmemne, biz kadınların kaldırabileceği şeyler değil..
En son artık sana mutluluk dileyen arkadaşıma, olur olur modunda cevaplar yazıyorsun?
Derdin ne?
Vicdan azabın yok.
Pişmanlığın yok.
Mutlu olacağından şüphen yok.
Derdin ne !
Neden konu açtın?
Ne istiyorsun bizden?
Bi halt yemişsin, iğrenç bi halt.
Çanak mı tutalım!
Aferiiiin gel öpeyim mi diyelim?
Ne istiyorsun?
Çık gez, başkasını bul telefondan git onla seviş. Bizi ilgilendiren kısım ne?
Yardım istemiyorsun ki sen. O yok, vicdan yok, aradım pişmanlık yok, öteki kadında sorun yok. Sorun nerde? Sorun senin kendinde, karakterinde..
Daha beter yazdırma bana artık.