Lütfen yardımcı olun

xxkezbanxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
8
0
86
İzmir
Umarim bana yardimci olacak birileri cikar.erkek kardeşim 3 yillik evli maalesef çocuğu olmuyor gelinimizle birlikte dr gittiler ve kardeşimin spermleri sifir cikti doktor kesinlikle çocuğu olmaz diyor gelinimizde inanılmaz derecede çocuk istiyor kardesima başka doktorlara gidelim diye baski yapiyor her ikisininde psikolojisi çok bozuldu hatta iki hafta öncesi boşanma karari aldılar...allaha şükür tekrar baristilar kardeşim ona bir doktor bulmami istedi ne yapacagimi bilemiyorum aranizda bu tarz sorun yasayan tanidigi olan varsa lütfen yardimci olsun İzmirde oturuyorum burada bu alanda bildiğiniz doktor varsa benimle paylasirsaniz sevinirim SSK doktoru olursa daha çok sevinirim şimdiden tskr ederim ...

Çok geçmiş olsun ne desem bilemedimki her kadının hayali çocuk..bilemedim şimdi allah sabır versin.tanıdığımızın spermi sıfırı ameliyatla testislerinden 3 sperm cıktı ve 1 i döllendi tüp bebekle transfer edildi tek yumurta ikizi oldu :) şaka sandık kızın karnı büyümeyene kadar inanmadık.şok olduk resmen darısı size üzülmesinler hayat bu bizdede bende sorun vardı 4 yıl hastane hastane süründüm göz yaşım bitmedi herşeye küstüm her gece ağladım hamile olan bütün arkdşlrymla küstüm çok zordu ama rabbim yüzüme baktı çok şükür

Bu konu ile ilgili çok sayfa var sıfır olanların bile bebekleri olmuş

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla abla olarak bi şeyler yapmaya cok istiyorum ama elimden bisey gelmiyor.isin kötüsü kardeşim küçükken çok agir bir havale geçirdi onun çok fazla etkisi var spermler üstünde.benim 4 yasinda bir oğlum var azicik ateşi yükselse deliriyorum... İnşallah kardeşim bu dertten kurtulur Rabbim bu yolda çabalayan herkesin yardimcisi olsun...çocuğunda ömürlü olsun allah bagaslasin.

Merhabalar, öncelikle sakin olunuz, bu dertle uğraşan ve bebek sahibi olan bir çok çift var. Teknoloji ilerliyor her geçen gün farklı teknikler deneniyor. Şuanda benim bildiğim tese denilen bir yöntemle, kasıktan bir parça alınarak sperm bulunuyor. Böylece çifte tüp bebek yapılıyor. Bende tüp bebek hastasıyım, henüz hamile kalamadım, eşimin sperm sayısı normal ama olmuyor. Yani spermi olanda hamile kalamıyor. Herşey Rabbimin elinde emrinde, inşallah bizlere yardım eder, bizlerinde evladı olur. Bu konuda isim yapmış bir ürolog bliyorum ama Ankara' da yaşıyor. Kaan Aydos..
İzmir için bir bilgim yok ama sana ben link yollayım, oraya yaz, mutlaka İzmirden birileri çıkacaktır.
Çocuk sahibi olma konusunda, sorun her ne olursa olsun önemli olan sabırlı olmaktır. İnşallah bekleyişlerimiz bir gün bebekle taçlandırılacaktır canım. Rabbim yardımcınız olsun..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=160345

Merhabalar, öncelikle sakin olunuz, bu dertle uğraşan ve bebek sahibi olan bir çok çift var. Teknoloji ilerliyor her geçen gün farklı teknikler deneniyor. Şuanda benim bildiğim tese denilen bir yöntemle, kasıktan bir parça alınarak sperm bulunuyor. Böylece çifte tüp bebek yapılıyor. Bende tüp bebek hastasıyım, henüz hamile kalamadım, eşimin sperm sayısı normal ama olmuyor. Yani spermi olanda hamile kalamıyor. Herşey Rabbimin elinde emrinde, inşallah bizlere yardım eder, bizlerinde evladı olur. Bu konuda isim yapmış bir ürolog bliyorum ama Ankara' da yaşıyor. Kaan Aydos..
İzmir için bir bilgim yok ama sana ben link yollayım, oraya yaz, mutlaka İzmirden birileri çıkacaktır.
Çocuk sahibi olma konusunda, sorun her ne olursa olsun önemli olan sabırlı olmaktır. İnşallah bekleyişlerimiz bir gün bebekle taçlandırılacaktır canım. Rabbim yardımcınız olsun..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=160345

Çok tesekkur ederim canim linke bakicam.yüce Rabbim sana ve senin gibi çocuk özlemi cekenlere hayirlisi ile en tez vakitte bebislerinizi kucaginiza almayi nasip eder inşallah

Back
X