- 30 Mayıs 2022
- 55
- 21
- 3
- 31
- Konu Sahibi bursa166116
-
ekran dedıgın yerde naylon plastık bısı var cam gıbı :)o ıdrara tutulan cınsı oldugundan hep sıcrar bısekılde:)Hamile olabilir miyim resimde biraz daha koyu çıktı gerçi adetime 4 gün var. Birde bardağa idrarımı koyduğumda yanlışlıkla ekranın yarısına değdi hemen yukarı çektim ondan koyu çıkar mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Hehe aynen cam var ama yine de diyim dedim kullanım talimatinda ucunu geçirmeyin diyinceekran dedıgın yerde naylon plastık bısı var cam gıbı :)o ıdrara tutulan cınsı oldugundan hep sıcrar bısekılde:)
yok dagılma yapsa o sebeptendır dıycem de barız cızgı gozukuyor:) yarından sonra tekrarla bence :) hayırlısıHehe aynen cam var ama yine de diyim dedim kullanım talimatinda ucunu geçirmeyin diyince
Yaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhyok dagılma yapsa o sebeptendır dıycem de barız cızgı gozukuyor:) yarından sonra tekrarla bence :) hayırlısı
Gerçi karnımda sanki adet olacakmışım gibi 4 gün varBiraz bekleyin yine tekrarlayın inşallah hamişsinizdir:))
İkisinin belirtileri de hemen hemen aynı o yüzden insan kafayı yiyiyor gerçektenGerçi karnımda sanki adet olacakmışım gibi 4 gün var
Kesinlikle siz hamile misiniz yada başınızdan geçti miİkisinin belirtileri de hemen hemen aynı o yüzden insan kafayı yiyiyor gerçekten
Ben de aradayım şuan 2 gün sonra beklenen adet 4 gün kala test yaptım benim de çok çok silik çıktı konu açtım hatta bakmak isterseniz ümitlenmek istemiyorum amaKesinlikle siz hamile misiniz yada başınızdan geçti mi
Ben de aradayım şuan 2 gün sonra beklenen adet 4 gün kala test yaptım benim de çok çok silik çıktı konu açtım hatta bakmak isterseniz ümitlenmek istemiyorum ama
Ayyy bilemedim hafif var ama bende anlamıyorum ki inşallah hamilesinizdirBen de aradayım şuan 2 gün sonra beklenen adet 4 gün kala test yaptım benim de çok çok silik çıktı konu açtım hatta bakmak isterseniz ümitlenmek istemiyorum amaEki Görüntüle 3075318
sizin baya belli sankı inşallah hamilesinizdir. çok heyecanlıHamile olabilir miyim resimde biraz daha koyu çıktı gerçi adetime 4 gün var. Birde bardağa idrarımı koyduğumda yanlışlıkla ekranın yarısına değdi hemen yukarı çektim ondan koyu çıkar mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
benim bat 01.06.2022 ama adet belirtim bile yokBen de aradayım şuan 2 gün sonra beklenen adet 4 gün kala test yaptım benim de çok çok silik çıktı konu açtım hatta bakmak isterseniz ümitlenmek istemiyorum amaEki Görüntüle 3075318
Var ama biraz bekle bence bat geçsin yine tekrarla garanti olsunBen de aradayım şuan 2 gün sonra beklenen adet 4 gün kala test yaptım benim de çok çok silik çıktı konu açtım hatta bakmak isterseniz ümitlenmek istemiyorum amaEki Görüntüle 3075318
Bende hep adet sancısına benzer sancım vardı. Hatta baya baya bekledim ha oldum ha olucam diye. Şimdi minnoşum 7 haftalıkGerçi karnımda sanki adet olacakmışım gibi 4 gün var
ben de hamileyken öyle olmuştum. kesin oldum deyip tuvalete giderdim sürekli. 1 hafta öncesinden başlamıştı benim ağrı sancı. hamile olabilirsiniz ki inşallah öyledirGerçi karnımda sanki adet olacakmışım gibi 4 gün var
Kesinlikle siz hamile misiniz yada başınızdan geçti mi
Yaaaa maşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Erken gebelik testi yapmışmıydınız sizdeBende hep adet sancısına benzer sancım vardı. Hatta baya baya bekledim ha oldum ha olucam diye. Şimdi minnoşum 7 haftalık
İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsinben de hamileyken öyle olmuştum. kesin oldum deyip tuvalete giderdim sürekli. 1 hafta öncesinden başlamıştı benim ağrı sancı. hamile olabilirsiniz ki inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?