Lütfen yardımcı olur musunuz taşıyorum öfkeden

tabıkı ınsanın kendı dışında bu tarz seyler gelısebılırr herseyı kontrol edemeyiz arkadasımm ama bu daha gıtmedenn bunu nasıl kendıne kondurabılıo bunu aklım almıo?

Vallahi ben de bilemiyorum.

Nasıl psikoloji bozuyorlarsa insan herşeyi düşünüyor.Paranoyak oluyor artık.

sende magdurum diyorsan....

Biraz sükür lazim sana...

Son düzenleme:

vala arkadaşım sen calıs cabala didin okumak ıcın öyle kötü seylerı düşünme allah korusunnn uzulurum yazık gencecık kızlarınnn bu yollara düşmesi kötü bişey düşün ki ılerde annne olacaksın kendıne laf getirecek leke getirecek hıcbısey yapmamanı tavsıye ederımmm.....annenle konuss bu konuyu bırazz babanla konuşsun..bırde gıtmeden ıhtıyaclarım var de onları aldır orda muhtaç olma gıyımdi kıyafetti diğer ozel eşyalarını falannn belkı bu sekılde daha rahat yasarsın orda .....devletın bursları oluyor karşılıksız onlara başvur oluyorsa eger...

Türk filmi tarzında söylemedim o cümleyi ben,kötü yol diye bir şey yok cümlemde.

Mağduriyet insanı yanlış kişilere yönlendirebiliyor sevgi ya da para farketmez.

mağduriyet diye bişey yok 300 tl ile mağdur olunmaz ha hesapsız gelişigüzel harcarsan 400 tl ile de mağdur olursun 100 tl var arada...
Benim tandığım aylık 100 tl ye şükreden insanlar vardı ünide ...
Ben 300 tl ile hem geziyordum hemde canım ne isterse yiyordum üstüne de artıyodu para...

Bursada okuyacağım inş.

Yetmez, haklısın
Bursa pahalı bir şehir
Sonuçta bunun ulaşımı var, temizlik malzemesi şusu busu var.
Bayansın bir de yarım ekmek arası çeyrek ekmek yiyecek halin yok
Babandan güzelce rica et bence
En azından ilk aylar biraz fazla yollasın çünkü kitap parası filan olacak başlangıçta bölümden bölüme değişir ama üniversite kitapları pahalı olur

aynennnn.............

sende magdurum diyorsan....

Biraz sükür lazim sana...

O konu Allah ile benim aramda her ailesine çemkiren kız şükürsüz değildir.

Neler olduğunu bilmeniz imkansız tartışmak boşuna belli ki siz o para bile fazla sana diyorsunuz sorum aslında buydu sağolun yorumlarınız için.

asla ve asla böyle bısey düşünmede yapmada!!!!!! birde dünyanın en kötüsüde olsa babannnn hiçbirsey yapmasa bile senı dünyaya getırmıs bu yasa getırmıss sen ıstemesende senın ustundee hakkı çok böyle agresif davranıp isyan etmennn doğru degıll...dinimizde bir babanın ahı annenın ahından daha cok tutar unutma ...

Selam. Bazen insan böyle davranacağına getirmeseymiş diyebiliyor ben arkadaşı az çok anladım
Herkesin babası normal raddelerde davranmıyor canım, maalesef...

Genel olarak sükrünü bilemem tabi.. benim söyledigim bu mevzu icin gecerli,
yoksa kimsenin imanini sorgulamak kimseye dusmez...

Neler oldugunu bilemem tabiki ama burdan bakinca dusuncelerim bunlar,
Sana bu para bile fazla demiyorum ama hele bi git bi basla okuluna bakalim yetmezse baban seni muhtac edecek degil bence,
Sadece kötününü kötüsü var bunu düsün ya hic vermeseydi vs.

Selam. Bazen insan böyle davranacağına getirmeseymiş diyebiliyor ben arkadaşı az çok anladım
Herkesin babası normal raddelerde davranmıyor canım, maalesef...

öyle tabı kım ısteyerek dünyaya geliyor kı yada aılesını seçme luksu var? e ozamannn halımıze sükretmelıyızz....hayatınnn zorlukları elbette olacaktır kım dörtdörtlük yasıyor kı ..ama ısyan edıp bu modlara gırersekk hepımız ruhhastası oluruz bıraz sükretmesını bılmelıyız ...

İstedim ama dinlemiyor.

Dediğiniz gibi ayrıca kızsal ihtiyaçlar var öyle erkekler gibi standart olmuyor bizim bazı ihtiyaçlarımız bir gün yemek yiyip bir gün aç kalacak halim yok,kitabı da söyledim inanmaz o hepimiz bir olup ondan para koparmaya çalışıyormuşuz.

Yurda yemek dahil değil biliyorsunuz değil mi bir öğün bile yok.

Sanırım siz çamaşır,el yıkamıyordunuz deterjan almadınız,saç yıkamıyordunuz şampuan kullanmadınız,selpak ihtiyacınız yoktu.

Özel dönemleriniz için bez parçaları kullanmadınız herhalde.Bunlar ucuz gibi görünen ama her ay bir seferlik masraf olarak toplandığında iyi para eden şeyler.

Söylediğim cümleden böyle birşey çıkartmayın.

Ben kendime yakıştırdığımdan söylemedim Allah kimseyi de şaşırtmasın.

Bu ailemi de ıslah etsin artık ne diyim kendimi de onları da kahretsem birşey değişmeyecek.

Ben buna pek inanmıyorum anneme de çok kızıyorum ama onun hakkı ödenmez bunu kabul ederim.

Babaya gelirsek çok can yaktı çook.

Ne şükrediyorum ne beddua ediyorum sadece umursamamaya çalışıyorum
Keşke ben de baba eksikliğini hissetmeseydim üstümde
Keşke babalar da anneler kadar duyarlı olabilseler kızlarına

Dinlemiyor diye bir şey yok canım. Cidden Bursa gibi bir şehirde zor. Hele ki yurduna yemek parası dahil olsa diyeceğim ki yaparsın ama değilmiş,dışarıdan yemek ne kadar pahalıya gelir her gün her gün biliyor musun? Mümkün değil kaldıramazsın. Gerekirse babana bir liste çıkar tüm ihtiyaçlarını düşün ve fiyatlarını ara, bul, topla. Önüne ser bakalım laf edebilecek mi?

Eger böyle dedigin gibi pahaliysa bencede liste yap giderlerini hesapla o kadar iste,
vermessede artik part time bi is bak madem okumak istiyorsun..Yada 100 tlde annen göndersin ayriyetten..

Yoo ben çok titizimdir çamaşır da yıkıyordum deterjanda aldım sampuanda selpakta ayrıca kişisel olarak kullandığım daha birsürü temizlik malzemem ve cilt bakım ürünlerim vardır ama Allah veriyo kolaylıını her ay şampuan her ay çamaşır deterjanı almıyorsun bir ay biri bitiyo bir ay diğeri ayrıca sen sadece 100 tl fazla istemişsin eğer bu şekilde hesaplarsan 400 değil 500 yetmez sana

Son düzenleme:

Zaten yapacak başka bir şey yok.Sadece gece boyunca içim içimi yediği için dayanamadım konuyu buraya taşıdım ben yalan mı kendimi üzüyorum diye.

Zannetmiyorum ki ilgilensin kendisi çok sık bela okur zaten bu yüzden beni düşündüğüne inanmıyorum beklentim de yok annem emekli olmasa bana o parayı bile vermezdi ya neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…