Dünyanin en gereksiz hizmetini yaparak özetlemeye çalışıyım, zaten konularin hepsi ayni.
Kiz 20, oğlan 21 yasinda. Izmirliler, ya 3 ya 4 senelik iliskileri var. Oğlan üniversite için istanbula geliyo 4 ay olmuş, kızı arayıp sorması azalıyor. Fenerbahce aşkıyla kendini maçlara veriyor. Kız şaşkın, çünkü ona göre öyle buyuk bir aşk ki, çocuk ilk sınava girisinde istedigi yeri kazanmasina ragmen gitmiyor. Neyse ilk konudan aldığı tavsiyelerle kız rest çekiyor böyle gitmez ayrılcaksak ayrılalim diyor. Çocuk da tamam diyor ama sonra yok ben sinirle söyledim falan diyip tekrar barisiyolar ama çocuğun ilgisizliği devam ediyor.
Benim yorumum, seven insan sevdiğine her türlü vakit bulur. Çok istisnai hastalik, ameliyat, sınav, cenaze falan olur birkac saat haberlesilemeyebilinir. Çok buyuk ihtimalle baska bir kiz var. Fenerbahce yönetimindekiler ve sporcular bile sevgililerine, eslerine gunde 15 dk'dan fazlasini çok rahat ayiriyorlardir. Mesaj falan atma, çoktan ayrılmışsınız bir an once kendi yoluna bak.
bir de ya 4 yıllık iliski ama falan yazmissin da 16 yasindaymissin iliski basladiğinda o yaslarda bu kadar ciddiye alınacak gözde büyütülecek ne yasamis, paylasmis olabilirsin ki.