- 9 Ocak 2020
- 50
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi jansetdoga
-
Onceki konunuzu bilmiyorum ancak bazen bitti demeye gerek kalmaz. Bitmis sadece siz kabullenememissiniz sanki ve asla kutlamazdim yas gununden bana ne!Merhaba kızlar önceki forumlarımdan okuyanlarınız olmuştur elbet okumayanlar da lütfen zahmet olmayacaksa okuyabilir mi ona göre yazsanız çok yardımcı olursunuz.. sevgilim hala yazmadı ve bende yazmıyorum artık ama 2 gun sonra dogum gunu sizce kutlamalı mıyım? sonucta 4 yillik bi gecmisimiz var.. ne dicegimi de tam bilemiyorum aslinda ama sizce ne yapayım? sevgililer gununde de atmalı mıyım mesaj sizce cunku hala iki tarafta bitti demedi.....
Asla kutlama bi kutlarsan bi daha gelmezMerhaba kızlar önceki forumlarımdan okuyanlarınız olmuştur elbet okumayanlar da lütfen zahmet olmayacaksa okuyabilir mi ona göre yazsanız çok yardımcı olursunuz.. sevgilim hala yazmadı ve bende yazmıyorum artık ama 2 gun sonra dogum gunu sizce kutlamalı mıyım? sonucta 4 yillik bi gecmisimiz var.. ne dicegimi de tam bilemiyorum aslinda ama sizce ne yapayım? sevgililer gununde de atmalı mıyım mesaj sizce cunku hala iki tarafta bitti demedi.....
HAYIR asla diycem de yazıcaksın çünkü hayat erkeklerden ibarettir tüm derdimiz bu olmalıMerhaba kızlar önceki forumlarımdan okuyanlarınız olmuştur elbet okumayanlar da lütfen zahmet olmayacaksa okuyabilir mi ona göre yazsanız çok yardımcı olursunuz.. sevgilim hala yazmadı ve bende yazmıyorum artık ama 2 gun sonra dogum gunu sizce kutlamalı mıyım? sonucta 4 yillik bi gecmisimiz var.. ne dicegimi de tam bilemiyorum aslinda ama sizce ne yapayım? sevgililer gununde de atmalı mıyım mesaj sizce cunku hala iki tarafta bitti demedi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?