Lütfen yardımcı olur musunuz..

jansetdoga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
50
11
3
30
Merhaba kızlar önceki forumlarımdan okuyanlarınız olmuştur elbet okumayanlar da lütfen zahmet olmayacaksa okuyabilir mi ona göre yazsanız çok yardımcı olursunuz.. sevgilim hala yazmadı ve bende yazmıyorum artık ama 2 gun sonra dogum gunu sizce kutlamalı mıyım? sonucta 4 yillik bi gecmisimiz var.. ne dicegimi de tam bilemiyorum aslinda ama sizce ne yapayım? sevgililer gununde de atmalı mıyım mesaj sizce cunku hala iki tarafta bitti demedi.....

Asla yapmayın
Kendinizi küçük düşürmüş olursunuz
Bu psikoloji gerçektten doğru
Kaçan kovalanıyor

Yazmayın. Bitsin kalsın bu noktada.
Sevgiliniz üniversite hayatıyla yeni bir sayfa açmış kendine.
Siz de zorlamayın bence

İlla mesaj atacaksanız gece geç saatlerde olsun. Genelde insanin boslukta ve duygusal oldugu saatler. Dogum gunu de illaki kutlayanlari olacaktir keyfi yerindedir. Sizin mesajiniza cevap vermemesi icin gayet yeterli sebepler. Arada kaynarsınız .

hayır tabikide kutlamayın..evet 4 yılınızı vermişsiniz ama olmayınca olmuyor ayrılmışsınız kabullenip önünüze bakın.

Merhaba kızlar önceki forumlarımdan okuyanlarınız olmuştur elbet okumayanlar da lütfen zahmet olmayacaksa okuyabilir mi ona göre yazsanız çok yardımcı olursunuz.. sevgilim hala yazmadı ve bende yazmıyorum artık ama 2 gun sonra dogum gunu sizce kutlamalı mıyım? sonucta 4 yillik bi gecmisimiz var.. ne dicegimi de tam bilemiyorum aslinda ama sizce ne yapayım? sevgililer gununde de atmalı mıyım mesaj sizce cunku hala iki tarafta bitti demedi.....
Onceki konunuzu bilmiyorum ancak bazen bitti demeye gerek kalmaz. Bitmis sadece siz kabullenememissiniz sanki ve asla kutlamazdim yas gununden bana ne!

bir önceki konuya gidince o da bir öncekine yönlendiriyor :işsiz: siz bir zahmet düzenleyin konunuzu da insanlar okusun.

Kutlaaaamaaaaa ..su erkeklerin totosunu kaldırmayin lutfen..birak o seni merak etsin

Daha once buna benzer konular vardi muhtemelen sizindir cunku ortak paydada birlesiyorsunuz bu adami aramayin sormayin karsisina cikmayin bu adam icin hicbir sey yapmayin dukkanina gitmeyin dogum gununu de kutlamayin kurtulun artik unutun..istersen 20 yildir birlikte ol ama arama dogum gununde filan gerek yokk...

Dünyanin en gereksiz hizmetini yaparak özetlemeye çalışıyım, zaten konularin hepsi ayni.

Kiz 20, oğlan 21 yasinda. Izmirliler, ya 3 ya 4 senelik iliskileri var. Oğlan üniversite için istanbula geliyo 4 ay olmuş, kızı arayıp sorması azalıyor. Fenerbahce aşkıyla kendini maçlara veriyor. Kız şaşkın, çünkü ona göre öyle buyuk bir aşk ki, çocuk ilk sınava girisinde istedigi yeri kazanmasina ragmen gitmiyor. Neyse ilk konudan aldığı tavsiyelerle kız rest çekiyor böyle gitmez ayrılcaksak ayrılalim diyor. Çocuk da tamam diyor ama sonra yok ben sinirle söyledim falan diyip tekrar barisiyolar ama çocuğun ilgisizliği devam ediyor.

Benim yorumum, seven insan sevdiğine her türlü vakit bulur. Çok istisnai hastalik, ameliyat, sınav, cenaze falan olur birkac saat haberlesilemeyebilinir. Çok buyuk ihtimalle baska bir kiz var. Fenerbahce yönetimindekiler ve sporcular bile sevgililerine, eslerine gunde 15 dk'dan fazlasini çok rahat ayiriyorlardir. Mesaj falan atma, çoktan ayrılmışsınız bir an once kendi yoluna bak.

bir de ya 4 yıllık iliski ama falan yazmissin da 16 yasindaymissin iliski basladiğinda o yaslarda bu kadar ciddiye alınacak gözde büyütülecek ne yasamis, paylasmis olabilirsin ki.

Son düzenleme:
Asla kutlama bi kutlarsan bi daha gelmez

HAYIR asla diycem de yazıcaksın çünkü hayat erkeklerden ibarettir tüm derdimiz bu olmalı

Siz eski konunuzu buraya kopyalamaya ya da bu konuyu editlemeye üşendiğiniz için ben de sizin konularınıza bakmaya üşendim. Yorum yapamıyorum.

Back
X