Lütfen yardimci olur musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Diloss1

🍒💐🪶🪽✨🫧
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
752
966
53
Merhaba ben yeni uye oldum işimle ilgili onemli bi sureci atlattiktan sonra martta ayrildigim sevgilimle ilgili aşmam gereken sorunlara yeni odaklandim. Suan 1 yillik askere gitmis 1 ay once. Biz farkli sehirlerdeydik cok tuhaf havada kalan bir ayrilik oldu sanki hersey buhar olup uctu ve yaklasik 2 yillik bir iliskiydi martta ayrilik konusmasi oldu ama en son mayista iletisimimiz olmustu sonra bende akisina birakmistim. Temmuzda beni sosyal medyadan cikartmisti whatsapta duruyodu hala. Her neyse gecen ay askere gitmis 1 yıllığına. Su an acemide oldugundan akilli telefon kullanmiyor ve disari cikmiyor sanirim. Ayrilipta askerde donen veya en azindan hatasini anlayip iletisime gecen oldu mu hayatinizda? Cunku artik gururum elvermez ama pisman olmasinida isterim ictrn ice ozur bekliyorum tum masum duygularım hayallerim onunlaydi uzaklik buyuk bi sorun evet ama biz basindan beri boyleydik bi sekilde astik yinede yapamiyosada ben bana acikca arayip konusmasini isterdim hep ben aradim icimi döktüm ama ondan yana bi ozur bekliyor icim veya kiymetimi anlamasini... bunu yasayan varmi ayrilipta bikac sonra veya belli zaman sonra askere gidip ulasmaya calisan erkek.

Neden ayrıldığıniza ,kimin ayrıldığına göre değişir .
Donedebilir,başka heyecanlar arayadabilir.

Evet bazen zaman emek harcarız ve bittiğini kabul etmek zor olur
Lakin bazen bitti demek herşeye rağmen iyi olandır
2 yılı 40 yıla vermemek lazım

Gururunuz neye elvermiyor pardon da ?
Ayrılık konuşması bile aylar sonra olmuş ben olsam kurdeşen döker kendimi paralardım yahu .
Demek ki sizin için de çok da tın yani .

Askerlik psikolojisiyle boşluğa düşüp sizi garanti görüp de yazabilir mesela? Sizi bu mutlu edecek mi ?

Temmuz ayında seni çıkarmış hesaptan! sende onu çıkar artık hayatından .

Merhaba ben yeni uye oldum işimle ilgili onemli bi sureci atlattiktan sonra martta ayrildigim sevgilimle ilgili aşmam gereken sorunlara yeni odaklandim. Suan 1 yillik askere gitmis 1 ay once. Biz farkli sehirlerdeydik cok tuhaf havada kalan bir ayrilik oldu sanki hersey buhar olup uctu ve yaklasik 2 yillik bir iliskiydi martta ayrilik konusmasi oldu ama en son mayista iletisimimiz olmustu sonra bende akisina birakmistim. Temmuzda beni sosyal medyadan cikartmisti whatsapta duruyodu hala. Her neyse gecen ay askere gitmis 1 yıllığına. Su an acemide oldugundan akilli telefon kullanmiyor ve disari cikmiyor sanirim. Ayrilipta askerde donen veya en azindan hatasini anlayip iletisime gecen oldu mu hayatinizda? Cunku artik gururum elvermez ama pisman olmasinida isterim ictrn ice ozur bekliyorum tum masum duygularım hayallerim onunlaydi uzaklik buyuk bi sorun evet ama biz basindan beri boyleydik bi sekilde astik yinede yapamiyosada ben bana acikca arayip konusmasini isterdim hep ben aradim icimi döktüm ama ondan yana bi ozur bekliyor icim veya kiymetimi anlamasini... bunu yasayan varmi ayrilipta bikac sonra veya belli zaman sonra askere gidip ulasmaya calisan erkek.
Ayrılık neden oldu?Ayrıca başkalarına dönse bile askerdeyken konular birbirinden bağımsız.

Ayrılık neden oldu?Ayrıca başkalarına dönse bile askerdeyken konular birbirinden bağımsız.
Uzakliktan dolayi oldu aramizda bazi iletisim kopukluklari oldu o ara ama benim acimdan gecici bi ruh haliydi sonra 1 hafta konusmadik ben aradim sonunda ve cok usteledim noluyo gibisine olmuyor falan dedi sevmiyormusun dedim hersey sevgiyle olmuyor dedi ondan sonra konustuk falan ama mayistan beri iletisimimiz yok.. temmuzda instagramdan cikartti gecen ayda askere gitmis beni kiran nokta ayrilmak istedigini bana kendisi soylemedi benim durumum geçiciydi o ara cunku 3 ay olacakti gorusmeyeli dusunceliydim is konulari vs vardi falan

Gururunuz neye elvermiyor pardon da ?
Ayrılık konuşması bile aylar sonra olmuş ben olsam kurdeşen döker kendimi paralardım yahu .
Demek ki sizin için de çok da tın yani .

Askerlik psikolojisiyle boşluğa düşüp sizi garanti görüp de yazabilir mesela? Sizi bu mutlu edecek mi ?
Sanirim yanlis anladiniz ayrilik konusmasi aylar sonra olmadi martta oldu ama 1 hafta konusmadik oncesindede iletisim kopukluklari vs oldu benim ruh halim geciciydi her neyse 1 haftanin sonunda ben aradim usteledim baya noluyo gibisine olmuyor falan dedi ilk kez bende sevmiyormusun dedim hersey sevgiyle olmuyo vs dedi ondan sonrada konustuk ama mayistan beri iletisimimiz yok gecen ayda askere gitmis cok kirildigim icin hatasini anlamasini istiyorum askerlikte dusuncek vakti cok olur bana donsun degil ama havada kalmis gibi oldu yuzyuze gorusemeden tuhaf bi sekilde 2 yilim buhar olmus gibi oldu...

Askerdeyken ararsa uzaklaşarak kaçın. Sizi unutamadığı için değil boşluktan aramış olacak çünkü. Asker psikolojisi başkadır
Hatasini anlayip ozur dilemesi helallik almasi bile benim gecmise donup pismanlik duymamami saglar. Bu acidan yoksa kirikliklar duzelmez bence tekrar birlesmek icin demedimde benim ahimi almis gibi hissediyorum en azindan bunu anlasin cunku boyle seyler insanin icinde kalinca gelecegini etkiler diye dusunuyorum

Neden ayrıldığıniza ,kimin ayrıldığına göre değişir .
Donedebilir,başka heyecanlar arayadabilir.
Yani o ayrildi daha cok ama kendi arkadaslari bile diyordu sen ona gore cok iyisin falan biz cok baska sevmistik sartlarimizi cok zorlamistik benim kadar ona deger veren biri olmayacagini o da soylerdi acaba askerde dusuncek vakti cok olur en azindan ozur dilermi yani aklina duser miyim merak ettim belki sizler samimi bi donus almissinizdir tekrar birlesmek icin degil gercekten ozur dilemek icin..

Belki olabilir ihtimal. Hayatta herşey için ihtimal vardır ama bunu bilemeyiz . Kişiye bağlı .Başıma gelmedi ama duyduklarım var

pişman olsa askere giderken arardı.
sonuçta 1 yıl uzun süre. başkasını sevme ihtimalin var bu sürede umursamamış demek ki vazgeçmiş sizden aramamış.
sizde vazgeçin.

pişman olsa askere giderken arardı.
sonuçta 1 yıl uzun süre. başkasını sevme ihtimalin var bu sürede umursamamış demek ki vazgeçmiş sizden aramamış.
sizde vazgeçin.
Onunmu başkasını sevme ihtimali var mayista konustuk en son, temmuzda cikartmis hemen sonrada askere gitti, ben hic sanmiyorum baskasini sevecegini bu kisa aralikta cunku yapilarimiz ayniydi onunda hemen ciddi biseyler 1 haftadami hissetcek. Ama dediğinize katiliyorum insan 1 yilligina askere gidiyorken hellallik beklerdim ama onu tanidigim kadariyla sasiriyordur benim yazmamama cunku benim bu konularda hassas oldugumu biliyor hatta hikayeden bi arkadasim engelliydi onda, onu kaldirmis askerlik belgesini atmis ben goreyim diye dusunmustum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X