- 10 Eylül 2020
- 752
- 966
- 53
Merhaba ben yeni uye oldum işimle ilgili onemli bi sureci atlattiktan sonra martta ayrildigim sevgilimle ilgili aşmam gereken sorunlara yeni odaklandim. Suan 1 yillik askere gitmis 1 ay once. Biz farkli sehirlerdeydik cok tuhaf havada kalan bir ayrilik oldu sanki hersey buhar olup uctu ve yaklasik 2 yillik bir iliskiydi martta ayrilik konusmasi oldu ama en son mayista iletisimimiz olmustu sonra bende akisina birakmistim. Temmuzda beni sosyal medyadan cikartmisti whatsapta duruyodu hala. Her neyse gecen ay askere gitmis 1 yıllığına. Su an acemide oldugundan akilli telefon kullanmiyor ve disari cikmiyor sanirim. Ayrilipta askerde donen veya en azindan hatasini anlayip iletisime gecen oldu mu hayatinizda? Cunku artik gururum elvermez ama pisman olmasinida isterim ictrn ice ozur bekliyorum tum masum duygularım hayallerim onunlaydi uzaklik buyuk bi sorun evet ama biz basindan beri boyleydik bi sekilde astik yinede yapamiyosada ben bana acikca arayip konusmasini isterdim hep ben aradim icimi döktüm ama ondan yana bi ozur bekliyor icim veya kiymetimi anlamasini... bunu yasayan varmi ayrilipta bikac sonra veya belli zaman sonra askere gidip ulasmaya calisan erkek.