- 8 Ağustos 2021
- 40
- 11
- 3
- Konu Sahibi milasenceray
Merhaba kizlar.. sizinle bir sey danısmak istiyorum. Benim 5 yildir suren bi iliskim vr. 16 yasından beri birbirimizden baska biriyle hic olmadik ayrılıklar oldu tabi ama ikimizde birbirimizden baskasına gitmedik. Ben 2 yıllık uni mezunu oldum o da 2 yıllık kazandı aynı sene kazanıp gitmistik o istanbulda ben izmirdeydim cook zor bi iliskimiz oldu mesafeden dolayı. Bi de erkek arkadasım fenerbahceye cok düskün o yüzden iletisim kurmakta cok zorlandık o sürekli maclardaydı filan.. neyse sonra corona oldu malum ikimizde aynı memleketteniz icim rahatladı evden mezun olucaz ama mesafe de girmedi aramıza boyle devam eder iliskimiz sonra mezun olur ise gireriz evleniriz filan diye dusundum. Ben bitirdim okulumu hicbir ders bırakmadım sukur.. fakat sevgilim 2 yıllık okulun daha 1.sınıfına bile gecemedi. İlk sene hazırlıktı fb derdine düsmekten calısmadı kaldı sınıfta. Gecen sene 2.kez okudu hazırlıgı onda da kaldı.. simdi okullar acilacak. Ben mezun oldum ise de girecem insallah ama o kadar korkuyorum ki kızlar.. ikimizde okurken bile cok zorlanmıstık. Simdi ben okula da gitmiyorum ama o 2 sene daha benden uzakta olacak yine mesafeler.. onun cevresi olacak.. yani napacagımı bilmiyorum acıkcası. Gercekten cok üzgünüm evden bitirir sanmıstım yani simdi boyle neler düsündügümü anlayabiliyorsunuz degil mi.. hayal kırıklıgına ugradım. Okul acılmasa belki bi nebze rahat edebilirdim ama suan icim icimi yiyor. Kıskanc biriyim Sevgilime güveniyorum güvenmesem 5 yıldır zaten beraber olmazdım ama yine de insan iste aklına her sey geliyor ya.. umarım anlatabilmisimdir derdimi. Düsünceleriniz neler icimi rahatlatmak ya da gercek dusuncelerinizi soyler yardımcı olursanız cok mutlu olurum