- 16 Eylül 2021
- 10
- -7
- 1
- 28
- Konu Sahibi limonlusoda51
-
Gündelik konusmalardi beni de bilmiyorNe konuştunuz ve niye konuştunuz?
Yani ama konuşma sebebiniz ne? İki yıllık ilişkiniz varken neden eski sevgilinizin kuzeniyle iletişime geçme gereği duyuyorsunuz ki? Erkek arkadaşınız aynısını yapsa ne düşünürdünüz?Gündelik konusmalardi beni de bilmiyor
Onunla da arkadas oldugum icin sohbet ettim sadece sanirim burda herkes ahkam kesiyorYani ama konuşma sebebiniz ne? İki yıllık ilişkiniz varken neden eski sevgilinizin kuzeniyle iletişime geçme gereği duyuyorsunuz ki? Erkek arkadaşınız aynısını yapsa ne düşünürdünüz?
Nerdeyse 100 yorumum var ilk defa böyle tepki alıyorum :) size niye ahkam keseyim, soru soralım ki konuyu anlayıp yorum yapalım. Arkadaşınızsa fake hesaptan değil kendi hesabınızdan konuşabilirdiniz. Bir sorun var ki hem fake hesaptan konuşuyorsunuz hem de rahatsızlık duyup burada konu açıyorsunuz.Onunla da arkadas oldugum icin sohbet ettim sadece sanirim burda herkes ahkam kesiyor
Onunla da arkadas oldugum icin sohbet ettim sadece sanirim burda herkes ahkam kesiyor
Yahu niye konu açıp yanlış mı diye soruyorsun bacım.Onunla da arkadas oldugum icin sohbet ettim sadece sanirim burda herkes ahkam kesiyor
Gizliye almistim ama hala gözüküyor sanirim konum
Söyle hesap pasif hale getirildiginde yorum yapılamıyor degil miKonuları gizlemek öyle bir şey değil yalnız
Konu silmek de yasak. Silseniz bile içerik geri getirilir, siz de banlanırsınız.
Silmeyi düşünüyorsanız haberiniz olsun.
O zaman alintilayalim da şu şurada dursunKonuları gizlemek öyle bir şey değil yalnız
Konu silmek de yasak. Silseniz bile içerik geri getirilir, siz de banlanırsınız.
Silmeyi düşünüyorsanız haberiniz olsun.
Merhaba
24 yasindayim iki yillik bir iliskim var. Hersey cok güzel bir sikinti yok. Dün gece eski sevgilimin kuzeninin canli yayinina fake bir hesapla giris yaptim ve biraz konustum kim oldugumu söylemeden. Belki beni tahmin etmistir bilemiyorum lakin benim sorum su. Sizce sevgilimi aldatmış olarak sayiliyor muyum? İçim icimi kemiriyor. İcim rahat etmiyor. Eski sevgilimle hicbir konusmam gecmedi. Bir anlik gaflete uydum. Yorumlariniizi bekliyorum. Tesekkür ederim iyi geceler
YapiliyorSöyle hesap pasif hale getirildiginde yorum yapılamıyor degil mi
Hesabımı kendim pasif hala getiremiyorum sanirim bize ulasin kismindan mesaj attim umarim dönüs alirimYapiliyor
Hesabınızı pasifize edebilirsiniz. Hesap ayarlarindanHesabımı kendim pasif hala getiremiyorum sanirim bize ulasin kismindan mesaj attim umarim dönüs alirim
Ayarlardan bulamadım henüzHesabınızı pasifize edebilirsiniz. Hesap ayarlarindan
Ama nereye gidiyorsunuz? O kadar konu açtınız? Eee daha karpuz kesecektik?..
Söyle hesap pasif hale getirildiginde yorum yapılamıyor degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?