Lütfen yardımcı olur musunuz??

limonlusoda51

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
10
-7
1
28
Merhaba
24 yasindayim iki yillik bir iliskim var. Hersey cok güzel bir sikinti yok. Dün gece eski sevgilimin kuzeninin canli yayinina fake bir hesapla giris yaptim ve biraz konustum kim oldugumu söylemeden. Belki beni tahmin etmistir bilemiyorum lakin benim sorum su. Sizce sevgilimi aldatmış olarak sayiliyor muyum? İçim icimi kemiriyor. İcim rahat etmiyor. Eski sevgilimle hicbir konusmam gecmedi. Bir anlik gaflete uydum. Yorumlariniizi bekliyorum. Tesekkür ederim iyi geceler

Yani ama konuşma sebebiniz ne? İki yıllık ilişkiniz varken neden eski sevgilinizin kuzeniyle iletişime geçme gereği duyuyorsunuz ki? Erkek arkadaşınız aynısını yapsa ne düşünürdünüz?
Onunla da arkadas oldugum icin sohbet ettim sadece sanirim burda herkes ahkam kesiyor

Onunla da arkadas oldugum icin sohbet ettim sadece sanirim burda herkes ahkam kesiyor
Nerdeyse 100 yorumum var ilk defa böyle tepki alıyorum :) size niye ahkam keseyim, soru soralım ki konuyu anlayıp yorum yapalım. Arkadaşınızsa fake hesaptan değil kendi hesabınızdan konuşabilirdiniz. Bir sorun var ki hem fake hesaptan konuşuyorsunuz hem de rahatsızlık duyup burada konu açıyorsunuz.

Gelen cevaplara atarlanacaksanız neden konu açıyorsunuz? İstediğiniz cevabı da söyleseydiniz bari, ona göre yorum yapardık

Yaptığınız davranış tam 15-16 yaş işi. 24 olduğunuza pek inanmadım.
Eski sevgilinin kuzeniyle konuşarak ne elde etmeyi amaçladınız ki?
Madem arkadaşsınız ve sohbet etmeniz çok normal, o zaman neden fake hesap ve nedir bu "aldattım mı" korkusu?

Yahu niye konu açıp yanlış mı diye soruyorsun bacım.

Yanlış dirhemle doğru ölçü mü olur?

Işin baştan hata.

Ya iki yillik sevgilinin yaninda dur ya eski sevgilinin yaninda.

Ne bu fake hesapla eski sevgili ayaklari?

Burnunuzdan kıl aldirmayacaksaniz burda işiniz ne?

Not: Siz ahkam kesip üye atarlayacaksanız da şunu bilin kimse buraya azar yemeye girmiyor. Lutfen yardimci olun demissiniz insanlar yardimci olmak icin yorum yazdilar. Bunlari okuyan herkes bundan sonra size yardimci olur mu sizce?

Siz şu durup durup eski sevgilime instadan baktım aldattım mı diye konu açan kişi misiniz ya ikinci üyelik mi bu?

Konuları gizlemek öyle bir şey değil yalnız
Konu silmek de yasak. Silseniz bile içerik geri getirilir, siz de banlanırsınız.
Silmeyi düşünüyorsanız haberiniz olsun.
O zaman alintilayalim da şu şurada dursun

Amaç neydi ki yani?! Şuraya konu açıyorsunuz, yorumları bile kaldıramıyorsunuz hemen hesap pasifleştirmeye çalışıyorsunuz.

Konuya gelirsek hangi amaçla fake hesaplarla eski sevgilinizin kuzeniyle muhattap oluyorsunuz ki? Havadan sudan konuşacaksanız kendi hesabınızla yazın. Yeni yetme ergen gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…