Lutfen yardimci olurmusunuz bir turlu karar veremedim :(

Elif naif ve güzel bir isim. Değiştir tabii.
Elifi kendi ismime ekletirecem yani iki isimli olucam ve yeni okulumda Elifi kullanmak istiyorum ama o yeni okulda beni taniyanlarda olucak tabi ve beni Mihriban olarak taniyorlar onlara nedicem yani tepkilerden korkuyorum cevrem falan benle dalga gecermi

Elifi kendi ismime ekletirecem yani iki isimli olucam ve yeni okulumda Elifi kullanmak istiyorum ama o yeni okulda beni taniyanlarda olucak tabi ve beni Mihriban olarak taniyorlar onlara nedicem yani tepkilerden korkuyorum cevrem falan benle dalga gecermi
Geçmez ama ben olsam mihribanı sildirirdim tamamen

Evet bende dusunuyorum bunu zaten. Napim. Sen ne yapardin

Yani bana gorede öyle eğer60 yasında falan olsan gayet güzel ama 19 yas için çok çok eski.

Elif ismi peki yeni mi?hayır oda en eski isinlerden ama soylenişi fonetiği ve sade ve zarifliği ile her daim en moda isim olmayı basarmiştir:-)

Yani bana gorede öyle eğer60 yasında falan olsan gayet güzel ama 19 yas için çok çok eski.

Elif ismi peki yeni mi?hayır oda en eski isinlerden ama soylenişi fonetiği ve sade ve zarifliği ile her daim en moda isim olmayı basarmiştir:-)
Evet bencede.. Ama hani kendime isim bulup ekletmek cok sahte olmazmi yani bilmiyorum eteafimdakilerden korkuyorum tepkilerden falan

Zaten çoğu iki isimli insanlarda kullanırlarken birini kullanıyor.
M.Elif olursun okulda.
Ben ne dusunuyorum biliyormusun yani Elif benim ikinci gercek ismim degil ama insanlara artik ikinci ismimi kullanacam Elif ikinci ismim demek istiyorum ama ozaman yalan soylemis olurum demi

Evet bencede.. Ama hani kendime isim bulup ekletmek cok sahte olmazmi yani bilmiyorum eteafimdakilerden korkuyorum tepkilerden falan

Hayat senin isim senin kimlik senin neden korkacaksın ki.yasal olmayan bişey yapmıyorsun.kendini daha iyi ve mutlu hissedecegin bir isin

Ben ne dusunuyorum biliyormusun yani Elif benim ikinci gercek ismim degil ama insanlara artik ikinci ismimi kullanacam Elif ikinci ismim demek istiyorum ama ozaman yalan soylemis olurum demi

Yooo niye yalan söylemiş olasın sonuçta kimlikte yazmıycak mi?
Bende ilk ismimi kullanıyorum herzaman.

Ne zor bir insanim ya. Ozguvensizliktenmi yoksa gercekten ismimi begenmiyorumuyum onuda bilmiyorum
Önce bu na karar ver o zaman ismini değiştirince neler değişecek.kendini iyi rahat mutlu hissedeceksin.
Ama senin içinde varsa bir sorunun önce onun üstesinden gel.
Yoksa Elifler de aynı miktar uzuluyor,mihribanlar da...

Önce bu na karar ver o zaman ismini değiştirince neler değişecek.kendini iyi rahat mutlu hissedeceksin.
Ama senin içinde varsa bir sorunun önce onun üstesinden gel.
Yoksa Elifler de aynı miktar uzuluyor,mihribanlar da...
Nasil buna karar veririm yani ozguvensizliktenmi yoksa gercekten ismimi begenmemezliktenmi. Nasil anlarimki bunu

Back
X