Lütfen yardimci olurmusunuz gunum 5gun gecti

ozgul1999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
18
5
1
26
Merhaba adetim 5 gün geçti sol kasığımda batmalar oluyor bunun yani sira bel agrimda oluyor. Hamile olabilirmiyim yaşayanlar var mı

2 gun once yaptim cikmadi idrar testinde yuz ustu yatarkende agri hissediyorum karnimin alt kisminda
2 günde değişebilir geç döllenme olabilir tabi farklı bir probleminizde olabilir ama strese girmemek adına yarın bir kan verin isterseniz. Sonuca göre hareket edersiniz. Gönlünüzden geçen olsun inşallah

Yumurtlama tarihini bilmiyorsanız gebelik olmadığına emin olamayız. Geç döllenmede olabilir, kistte olabilir. Kist yatarken acıma hissi gibi rahatsız ediyor ve ağrı yapıyor.
Gebelikte de inanilmaz bir agrisi oluyor. Ben agridan aglamistim. Tek tarafli bel ve ayni yerde kasik agrisiydi benim sag tarafimdaydi. Bebek de oradan olmus zaten. Dr da kist olabilir demisti o gun onu aradigimda. Ama kist degilmis bebektenmis o agri. O yuzden bel ve kasik agrisi bence gebelikte cok buyuk bir belirti. İnsallah rabbim tum isteyenlere nasip etsin

Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…