Herkeste aynı ağrı olmuyor ki canım. Ben oğlumda hiç ağrı yaşamadım. Mide bulantısıda çok hafif geçmişti. Hatta doğum yapana kadar regl ağrısı nedir bilmezdimGebelikte de inanilmaz bir agrisi oluyor. Ben agridan aglamistim. Tek tarafli bel ve ayni yerde kasik agrisiydi benim sag tarafimdaydi. Bebek de oradan olmus zaten. Dr da kist olabilir demisti o gun onu aradigimda. Ama kist degilmis bebektenmis o agri. O yuzden bel ve kasik agrisi bence gebelikte cok buyuk bir belirti. İnsallah rabbim tum isteyenlere nasip etsin
Tabii ki ama her agriya kist de diyemeyiz. Benim gebeliktendi. Gebelikte de boyle siddetli olabiliyorHerkeste aynı ağrı olmuyor ki canım. Ben oğlumda hiç ağrı yaşamadım. Mide bulantısıda çok hafif geçmişti. Hatta doğum yapana kadar regl ağrısı nedir bilmezdimama doğumdan bu yana reglim ağrılı geçiyor
Kistte bazısını kıvrandırır bazısında hafif geçer. Her ağrıya gebelik diyemediğimiz gibi gebelik değildir de diyemeyiz
Pazartesi donus yapacagim insallah hepinizeTabii ki ama her agriya kist de diyemeyiz. Benim gebeliktendi. Gebelikte de boyle siddetli olabiliyor
Mide bulandım bas donmesi yoktu bugun midem bulanır gibi oldu geri geçti basımda döndü o andaTabii ki ama her agriya kist de diyemeyiz. Benim gebeliktendi. Gebelikte de boyle siddetli olabiliyor
İnsallah hamileliktendir canimMide bulandım bas donmesi yoktu bugun midem bulanır gibi oldu geri geçti basımda döndü o anda
Cuma gunu aksam acile gittim devlet hastahanesi htbcg testi artik yapilmiyor acilde dedi. Anlam veremedim. Bence boyle birsey yapmalari suc. Pazartesini bekliyorum aile hekiminde kan vermek icinİnsallah hamileliktendir canimNeden test yapmiyorsunuz?
Negatif cıktıİnsallah hamileliktendir canimNeden test yapmiyorsunuz?
Olsun canim obur aya olur insallah sakin uzulmeNegatif cıktı
Olsun canim obur aya olur insallah sakin uzulmwnuz daha adet
Epey gecikmis zaten. İdrar testi yapsaniz bence onda da cikarHenuz adet olmadum 2 eylulden bu yana. Gobek bolgemde agri var bir yere degdigimde. Kasiklarimda batmalae var ayin 14dunde test yapicam gecikirse
Gec dollenme olmus olabilir dedi doktor yumurtaliklarim calismiyordu cogalmiyordu 4ken 8 olmusEpey gecikmis zaten. İdrar testi yapsaniz bence onda da cikar
Gec dollenme olmus olabilir dedi doktor yumurtaliklarim calismiyordu cogalmiyordu 4ken 8 olmusBugün sağlık ocağında verseydiniz keşke. Ya da pazartesi verin . 14 üne daha çok var. Varsa zaten çıkar artık. Baya gecikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?