- 30 Aralık 2020
- 17
- 11
İnsanların soruları hiç bitmiyor. Sevgiliyken ne zaman evleniceksiniz diyorlardı, evlendik 2 bucuk sene bebek istemedik, korunduk. çok gereksiz insanlar bile ne zaman çocuk yapıcaksınız diye soruyorlardı. Şaşırıyordum ne hakla bu soruyu sorarsınız diye. Simdi hamileyim, bebegim dogunca da ikinciyi düsünüyor musun diye sorucaklar.Benim de 2 sene 3 ay oldu insanların sorularından bile bıktım artık kimseyle telefonda dahi görüşmek istemiyorum herkes sorup sorup duruyor şu an tedaviye görüyorum eşim de destekçim rabbim verirse olur ben seni üremek için almadım seninle hayat geçirmek için aldım diyor ama oda üzülüyor farkındayım çok kötü bi dönem pskolojik olarak daha Zor gerçekten
İnsanların susmayacağını anladığımızda her şey daha güzel oluyor aslında. Ağzı olan konuşuyor, ama gelde takma kafaya degil mi

Soran olunca da açıklama yapmayın hayırlısı olsun diyip içinizden ‘Tarkan Dudu’ söyleyin cahil insanlarla sohbeti kesmek çok güzel oluyor. Kendinizi üzmeyin inşallah olucaktır, hiç tanımadığınız kişilerin duası sizlerle burası sayesinde