• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardım🙏🙏🙏 serklaj hakkinda

busendnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.740
Puanlar
48
10 haftalik gebeyim. Bir önceki gebeligimde 13 haftalikken suyum geldi ve normal doğum yaptım kalp atışı olmasına rağmen çok küçük olduğu için yaşama şansı yoktu tabi ki. Yarın kontrolüm var doktorum 11. Haftada serklaj planladı şuan yarı zamanlı çalışıyorum serklaj sonrasi işime ara vereceğim fakat süreçten çok korkuyorum. Hep yatarak mi geçireceğim? Benim annem vs çalışıyor kimseden de bir şey beklemek istemiyorum temizlik konusunu bir şekilde hallederim bir yardımcı tutarım fakat yemek vs bunlar içinde mi ayakta durmamam gerekiyor siz nasıl gecirdiniz nelere dikkat ettiniz

10 haftalik gebeyim. Bir önceki gebeligimde 13 haftalikken suyum geldi ve normal doğum yaptım kalp atışı olmasına rağmen çok küçük olduğu için yaşama şansı yoktu tabi ki. Yarın kontrolüm var doktorum 11. Haftada serklaj planladı şuan yarı zamanlı çalışıyorum serklaj sonrasi işime ara vereceğim fakat süreçten çok korkuyorum. Hep yatarak mi geçireceğim? Benim annem vs çalışıyor kimseden de bir şey beklemek istemiyorum temizlik konusunu bir şekilde hallederim bir yardımcı tutarım fakat yemek vs bunlar içinde mi ayakta durmamam gerekiyor siz nasıl gecirdiniz nelere dikkat ettiniz
Gecmis olsun.kaybim.yok ama benm 19 haftalıkken serklaj atıldı 18 mm le 31 haftaya kadar yattım sonrasında yavaş yavaş ayaklandim ama is güç temizlik yapmamak üzere yemeğimi yapar yatardim eğilmek yasak zaten 1 ay kaynanam baktı ondan sonraki süreçler evimde yemek gönderdiler eşim ısıttı önüme getirdi topladı yikadi çamaşırları aştı filan 37 de dogumum gerçekleşti.

Merhaba bende 16 haftalıkken önlem amaçlı serklaj oldum şimdi 23 .haftadayım devamlı yatarak geçirmeye gayret ediyorum ama herzaman mümkün olmuyor.Bu hafta ara ara kasılmaları başladı insallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alırız

Merhaba bende 16 haftalıkken önlem amaçlı serklaj oldum şimdi 23 .haftadayım devamlı yatarak geçirmeye gayret ediyorum ama herzaman mümkün olmuyor.Bu hafta ara ara kasılmaları başladı insallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alırız
23 de kasılma normal bence 20 den sonra günde 1 2 kez olması normal dedi doktorum ben de 19 dayim şuan magnezyum ve progestan kullanıyorum hayatımı yavaş yaşıyorum gün içinde max 2 saat ayakta kalıyorum toplam o da yemek yatak toplama falan zaten fazla ayakta kalınca vücut uyarı verir gibi ağırlaşiyor göbeğim benim en büyük sorunum gaz gazim varken çok baskı hissediyorum

Back
X