Lutfen yardımınıza ihtiyacım var

Ozlm3838

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
9
3
16
30
Bir süredir intgramdan biriyle konuşuyordum ama kesinlikle arkadaşca konuşuyordum kendisine de söyledim sevgili olmayacağimi adam evliymiş karısı bir sürü hakaret etti bana mahkemeye vereceğini söyledi ama ben adamın evli olduğunu kesinlikle bilmiyordum ne yapmalıyım karısına söylüyorum inanmıyor mahkemeye verir mi sizce ne olur yardım edin

Mahkemeye verse bile ne olacak ki ?Aldatmaya bir sebebiyet yoksa verse de bir şey olmaz. Kocasına diş geçiremeyen kadın gelmiş size çemkirmiş.
Ama siz de bundan sonra medeni durumunu bilmediğiniz ve instagramdan tanıdığınız adamlara şüphe ile yaklaşım.

Mahkemeye verse bile ne olacak ki ?Aldatmaya bir sebebiyet yoksa verse de bir şey olmaz. Kocasına diş geçiremeyen kadın gelmiş size çemkirmiş.
Ama siz de bundan sonra medeni durumunu bilmediğiniz ve instagramdan tanıdığınız adamlara şüphe ile yaklaşım.
Haklisiniz mahkemeye verse bisey olur mu sizce

Bir süredir intgramdan biriyle konuşuyordum ama kesinlikle arkadaşca konuşuyordum kendisine de söyledim sevgili olmayacağimi adam evliymiş karısı bir sürü hakaret etti bana mahkemeye vereceğini söyledi ama ben adamın evli olduğunu kesinlikle bilmiyordum ne yapmalıyım karısına söylüyorum inanmıyor mahkemeye verir mi sizce ne olur yardım edin
Mahkemeye verse de sonuç elde edemez sadakat yükümlülüğü eşinin var sizin değil . Eşine karşı açabilir. Tabi sizin konuşma iceriklerinjzi de bilmiyorum

Mahkemeye verse de sonuç elde edemez sadakat yükümlülüğü eşinin var sizin değil . Eşine karşı açabilir. Tabi sizin konuşma iceriklerinjzi de bilmiyorum
[/QUOTEkonusma içeriklerinde onunla benim aramda bisey olamayacagini başka birini sevdiğimi söyledim arkadaşca konuşurum dedim hepsi bu

Öncelikle arkadaşça konuştuysan hiç bir şey olmaz.

Arkadaşça konuşmadın ve instagramında evli olduğunu belirtir fotoğraf vs yoksa yine hiç bir şey olmazz.

Evli olduğunu biliyordun yinede arkadaşça konultuysan yine bir şey olmaz.

Mahkemelerinde işi gücü yok instagramda kim kimle konuştu diye mi bakacak. Her şeyi geç neyle suçlayacak?

Hiç bir şey olmaz sen evli olduğunu bilsen bile kişi iradesi kocasında sana mahkeme, adliyenin herhangi bir yaptırımı söz konusu yok. Kadın sinirden saçmalamış. Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Arkadaş ca olsa kadın sana neden yazsın ki sen neden bu kadar korkasın farklı konuştunsada bişey olmaz o Kocasını dizginlesin

Back
X