Lütfen yardımm :(

ehli

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
20
0
16
33
Samsun
ben 1 bucuk yıllık evliyim ve 2 ay önce doğum yaptım eşimle cinsel problemlerimiz vardı ama bu kadar degıl. 8 aylık hamile iken ilişkiyi sonlandırdık normal doğum yaptım doğumdan 1 ay sonra ilişkimiz oldu yalnız boşalmadı olmuyo diyerek bitidik. hamilelik öncesindede erken boşalma sorunu vardı çok kısa sürerdi. olmuyo diyerek bıraktı ve hala olmadı. arkadas gıbıyız aynı. zaten bu aralar kavgalarımız oluyo. bana sürekli '' işine bak'' diyo oysaki çok sıkan dırdırcı bi eş değilimdir. bana çok soğuk davranıyor ilgiye sevgiye ihtiyacım oldugunu biliyor. yengesi öğütler verdi ilgilen karınla kalbını kırma dedi hala aynı . Bnse üzgün ne yapacagını bilmeden cocugumla ılgılenıyorum. ne yapmalıyım ?

daha öncesinde aranız nasıldı evlenmeden falan?

sevgililik ve nişanlılık dönemi çok iyiydi . herşey alana kadar işte

olmuyo die nasıl bırakır ki..
eşin normal hayatta çokmu yorgun bir insan.
şunun için soruyoorum 1 defa bende yaşamıştım bunu.
sorunumuz yok şükür herşey mükemmel ama
eşim bir gün çok yorgundu ama istekliydi nekadar ugraştıysa olmadı..

Bir ayda iyi cesaret etmişsin. Lohusalık 40 gündür nasıl riske attın anlayamadım ya enfeksiyon kapsaydın ?

muhtemel eşinde bu sebeplerden odaklanma sorunu yaşamıştır.

Son düzenleme:
Dogumdan sonra bazi erkekler evrim geciriyormus Ben de bunu da kkda ogrendim

bence dogumla ilgisi yok

psikolojik olarak o da babaliga alismaya calisiyordur,
zira eve yeni bir bireyin girmesi duzen oturana kadar yasam seklinin degismesiyle baglantili ...

uzerine gitmeyin ama takibi de elden birakmayin.
boyle adamlar aldatmaya dogumu kilif olarak kullaniyorlar ..

Bir ayda iyi cesaret etmişsin. Lohusalık 40 gündür nasıl riske attın anlayamadım ya enfeksiyon kapsaydın ?

muhtemel eşinde bu sebeplerden odaklanma sorunu yaşamıştır.

2 ay önce dogum yapmış 40 günü geçmiş..

Erkekler doğumdan sonra ister istemez eşlerini çocuklarından kıskanıyormuş.
Onlara farklı gözle bakmaya başlıyormuş.
Fiziksel değişim bunda çok etkili oluyormuş, bayan kg aldığı için erkek uzaklaşıyormuş v.s v.s

Bunların hiç birini ben de yaşamadım.
Aksine doğum olduktan sonra eşim de ben de birbirimize yeniden aşık olduk resmen.
Bu da doğal olarak cinselliğe yansıdı tabiki.
Bunun dışında bağlılık ve sevgi çok önemli.
Şunun etkisi var mı bilmiyorum ama ben kızım 9 aylıkkken hamile kaldığım kilomdan daha düşük kilodaydım.

Size tek tavsiyem eğer doğum sırasında çok kg aldıysanız onları mümkün olduğunca vermeniz
ve eşinizin babalığa alışmasında yardımcı olmanız.

Son düzenleme:
olmuyo die nasıl bırakır ki..
eşin normal hayatta çokmu yorgun bir insan.
şunun için soruyoorum 1 defa bende yaşamıştım bunu.
sorunumuz yok şükür herşey mükemmel ama
eşim bir gün çok yorgundu ama istekliydi nekadar ugraştıysa olmadı..

hayır canım yorgun gelmıyor 4 5 gun hıc işe gitmeyip evde izin de yapıyorbi bayan olarak ben arzuluyorum onu ama o hiç yanaşmıyo bende kabuguma cekılıyorum . insan 1 yapmasın 2 yapmasın aylardır yanasmıyo işte bi gecen ay ben yaklastım diye oldu onunda sonu gelmedi uzun sürdü boşalma isteğide yokmuş olmuyo diyip bıraktı . hep ben alttan alıyorum hep ben yaklasıyorum hep bn güzel söz söylerim üstüne düşerim. bi kerede kaçann kovalanır hesabı tavır yaptım bn uzak durdum bn uzaklastıkca oda uzaklastı . daha kafa bile yoramıyorum bu konulara. bana kadınlığımı unutturdu resmen daha 21 yasıındayım ben

bu durum sadece doğumdan sonra olmadı ki. tabiki doğum kilolarımı henüz atmadım bunun farkındayım hamile kalmadan önce de aynıydı böyle ilgisizdi. Beni mi istemiyor ? Sevmiyormu ? Daha 1bucuk yıllık evliyiz ne olursa olsun böyle olmamalıydık. üstne düşmim diyorum bu sefer hep elimden kopaqcak diye korkuyorum evinede oğlunada çok ilgili. Bana gelince bi kere insan öpmez mi karısı .. ağlamak istemiyorum artık

dikkatli okursanız doğumdan "1 ay sonra ilişkimiz oldu" diye yazmış olduğunu görürdünüz

1 ay sonra derken 40ım cıktıktan sonra oldu tabiki. logusayken yapılır mı hiç. Birde ben hamileliğimin 8.ci ayının ortalarında kendi annemde kaldım doğum yaptım 40ım cıkana kadarda annemdeydım. bi uzak kalalım belki değişir özler ne bilim daha sıcak olur diye. doğumdan 45 gun sonra evime geldim. yalnış anlasılmasın logusayken yapmadık

Canım öncelikle bebeğini sağlıkla huzurla büyüt,, eşinle ilgili sorunların için de belki bi uzmana görünsen, bazı yan etkisiz ilaçlar var kullanabilirsiniz erken boşalma sorunuyla ilgili. Bir de şu bi gerçek ki bazı insanlar gerçekten cinsellikten uzak oluyorlar,,, yine de siz bi uzmana danışmaya ikna etmeye çalışın..

Canım öncelikle bebeğini sağlıkla huzurla büyüt,, eşinle ilgili sorunların için de belki bi uzmana görünsen, bazı yan etkisiz ilaçlar var kullanabilirsiniz erken boşalma sorunuyla ilgili. Bir de şu bi gerçek ki bazı insanlar gerçekten cinsellikten uzak oluyorlar,,, yine de siz bi uzmana danışmaya ikna etmeye çalışın..

bende istiyorum bi doktora başvurmak. ama eşim ikna olmaz hatta konuyu bile actırmaz.

eşinde sorun olduğu kesin doktora gitmezse tedaviye yanaşmazsa ne olacak peki :19:daha çok gençsiniz böyle kardeş kardeş mi yaşamayı düşünüyor eşin
bu erkek milletinin bencilliğine diyecek yok.bir kadın biraz isteksiz olsun hemen erkek dışarda aranmaya başlar ama sorun kendilerinde olunca tık yok çaba yok sorunumu çözeyim karıma evliliğime yazık deme yok:23:sen ne yap et eşini tedaviye ikna et canım ister iyilikle ister kötülükle sen daha iyi bilirsin eşini sen taniyorsun Allah yardımcın olsun

Bence sen de o konuyu aklından çıkar evde normal iki insanmış gibi yaşayın.İkinizin de aklına gelmesin.Yiyin için gezin tozun uyuyun uyanın o aklınıza bile gelmesin.Sakın hatırlatma da.Onun aklına zaten fazla bir yıl sonra doğal olarak gelir.

BUGÜN İLK DFA KENDİ YANAŞTI BANA ŞOK OLDUM . İLK DEFA MUTLU ETTİ BENİ :) inşallah bozulmaz tekrar

Back
X