LÜTFEN YARDIMM

sema4747

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
104
15
43
Merhaba benim adetimin bittiği 8. günde ilişkim oldu prezervatifle yırtık falan yoktu ama gebe kalmaktan korkuyorum. Şimdi ise adetime 8 gün var göğüslerim aşırı şiş ve sürekli açım hiç tok gezemiyorum nerdeyse. Gebe kalmaktan çok korkuyorum pskolojikmi bilmiyorum ama prezervatiften akma falan olabilirmi.? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim :KK43:

Bi yerde okuduğum bi yazıya göre prezervatifle de olsa %15 bi ihtimal hamile kalınabiliyomuş,ne kadar doğrudur bilemem ama şöyle de bi durum var 8buçuk aylık evliyim bu güne kadar hep eşim korundu hamilelik olmadı.hava değişimi stres vs.adet belirtilerini farklılaştırabilir

Bilmiyorum ama çok takıyorum kafaya canım düşün yani daha adet gecikmem bile olmadı 7 gün var adetime bide gecikince neler yasıcam acaba her ay test yapıyorum hep negatif cıkıyo ama bide bunun pskolojisi korkusu var.. Hangi prezervatifi tercih ediyosunuz özel olmazsa?

Evliyim ama demek ki bi durum var ki kasıyorum.
Cnm kafaya taktıkça stresten de gecikir biliyosun.eşin korunurken hamilelik olması zor gerçekten.iltihaptan,stresten,mevsimlerden gecikmeler olur,bu kadar takma bence ki günü geldiğinde de gecikmesi olmasın.biz korunduğumuz halde geçen ay 4gün gecikti adetim test yaptım hemen negatif tabiki,içini rahat tut sen

Haklisin canim ama her ay 17 gun gecikmeler oluyor sonra olunca anliyorum stresten oldugunu ama o zaman ki korkuda yetiyo noldu ne olacak diye..

Arkadaşlar ya şimdide çok hafif kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı dunde çok gaz vardı midede şimdi adete 4 gün kaldı stresten mi acep korunmaya bu kadar kolaymı oluyo kafam çok kötü :KK43:

X