• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 76 çıktı acil bakarmısınız

Ben pcos hastasıyım ve sağlıklı gebelikle çocuğumu doğurdum.sonrasında da gebelikler yaşadım ama kayıp ettim hep.gittiğim her doktor gebe kalmana engel değil demişti zaten pcos .sizde ümidinizi kayıp etmeyin .

Aslında bakarsan evlendik evleneli korummuyoruz 1 yıl 6 aylık evliyiz ama bu süreçte her ay denemedim adet düzensizlikleri de oldunilk aylar en sağlam 1 seneye yakın denemisiz gibi düşünebilirsin hsgden de acı korkutmuyor beni hijyenik mi steril mi bisi bulasir mi diye korkuyorum
Ben hsg çektirdim hemen gebelik oldu ama kimyasal öneririm özel hastanede anestezili çekiliyor hiç bse hissetmedim kesinlikle öneririm herhangi bir sorun yaşamadım

Bende de pcos var hsg onermislerdi ama korkuyorum hsgden siz çekilmeden gebe kaldınız doğru anladığım kadarıyla bakalım darısı basima
Evet çekilmedim tedavide olmadan hamile kaldım ben Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah

Pcoslularda geç döllenme olabiliyormuş bende pcos hastasıyım 1 buçuk yıldır hamile kalamiyorum 😢 Sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin Rabbim. Bana da dua eder misiniz doktorlar bana da hamile kalman çok zor demişti hiçbir şey yapmıyorum bir süre folik asit vs kullandim ama faydasini görmedim saldım son zamanlarda
Bilmiyorum ortamınız müsait mi ama kurs vs evden çıkın hamileliği düşünmemek tabii zor ama ortam değiştirin bir yakınım pcos ta öyle hamile kaldı

Bilmiyorum ortamınız müsait mi ama kurs vs evden çıkın hamileliği düşünmemek tabii zor ama ortam değiştirin bir yakınım pcos ta öyle hamile kaldı
Ortamım şimdilik müsait değil çalışıyordum ara vermek zorunda kaldım işyerim yüzünden. Malesef bende stres sorunu var inanılmaz stresli bir insanım bence sırf o yüzden hamile kalamiyorum

Kızlar merhaba reglime şu an tam 7 gün var. Son reglimin ilk günü 19 Nisandı son günü 24 Nisandı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Reglime 7 gün var dün akşam açık pembe çok az şekilde akıntım geldi bu gün çok yoğun bir şekilde beyaz akıntım devam ediyor. Diğer belirtiler olarak sol göğsümde resmen yanma şeklinde ağrı hissediyorum sağ göğsümde de var ama soldaki kadar yoğun değil. Bir de karnımda göbek deliğimden aşağı kasığıma doğru bir çizgi var internetten araştırdım linea nigra olarak geçiyormuş gebelik belirtisi olabilirmiş ama erken gibi benim zamanım için. Göğüs uçlarımda renk koyulaşması var. Sol kaşığımda batma şeklinde ağrı oluyor ve arada kaşığımın ortasına doğru da geçiyor. Yüzümde sivilce çıkmazdı ve sağ alnımın üstünde bi kaç tane sivilce var ve yanağımda bi kaç tane. Ben daha önce reglimden bu kadar süre önce böyle şeyler hiç yaşamadım genelde kaşık ağrım regli olacağım gün olur ve göğüs hassasiyeti hiç yaşamam. Benim gibi belirtileri olan ve hamile olan var mı lütfen yazın

Back
X