Lütfen yardımmm acilllll

Eklentiler

• 1000043579.webp
    1000043579.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 14
Maşallah çok belirgin çizgiler hamilesiniz demek ki iki yılın sonunda ki mucizevi mükafat sağlıkla nasip olsun inşallah bizlere de dua edin 🥰
Çok teşekkür ederim o kadar beklemiyordum ki artık olmayacak diye düşünüyordum hala inanamıyorum İnşallah isteyen herkese Allah nasip eder

Göğüs hassasiyeti. Adet olacakmış gibi gelip giden ağrılar. Akşamlar erkenden uyku bastırması. Arada sıcak basması olmuştu bende
Sabahı bekleyip ilk idrarla yaparsan daha net sonuç alırsın

Bende pcos vardı acaba o yüzden geç döllenme olmuş olabilir mi
Maşallah çok belirgin çizgiler hamilesiniz demek ki iki yılın sonunda ki mucizevi mükafat sağlıkla nasip olsun inşallah bizlere de dua edin 🥰
2563 çıkmış beta hcg

Ay maşallah benim de bebeğim olmuyor umut oldunuz sağlıkla doğsun inşallah ❤️
Hiç beklemiyordum olmasını ama stresten yapmıyordum yeni eve falan taşındık onun yoğunluğu vardı uzaklaşmıştım hamilelik stresinden birde bacaklarıma masaj yapmıştım zeytinyağ ile faydası oldumu bilmiyorum yakı falan yapıştırmıştık bir ebe kadına gitmiştim

Hiç beklemiyordum olmasını ama stresten yapmıyordum yeni eve falan taşındık onun yoğunluğu vardı uzaklaşmıştım hamilelik stresinden birde bacaklarıma masaj yapmıştım zeytinyağ ile faydası oldumu bilmiyorum yakı falan yapıştırmıştık bir ebe kadına gitmiştim
Bana da dua eder misin 🌸

Ben 2 seneyi geçti hamile kalamıyordum bu ay hastane ortamına hiç girmedim bir ebe kadına gittim bacaklarıma zeytinyağı ile masaj yaptı başka bir şey yapmadım
Vesile kılıp nasip eden Rabbime şükürler olsun bize de sağlıkla kolaylıkla hayırla nasip olsun 🕊️

Back
X