lütfen yardımmm... öksürmekten canım çıktı:(

qizemlii

Ya ALLAH Ya RAHMAN ..
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
314
214
103
merhaba kızlar. 10 gün sonra doğum yapıcam ve bende 3-4 gündür feci bir öksürük var geceleri daha fazla bir şekilde şu saatte bile uyanığım ki kaç saattir böyle. napıcam bilmiyorum sezeryan doğum yapıcam ve doğuma kadar bu öksürüğü geçiremezsem yandımmmm bi çaresini bilen lütfen akıl versin banaaaa

Ilık süt zencefil bal karışımı günde 2 kere falan tüketmeye çalış. Boğazının kurumasına izin verme yanında su taşı sürekli yudumla , gece yatarken de arada kalk boğazını ıslat suyla, bir de gece yatmadan bir tane parol al, bol bol portakal mandalina ve uyku. Ben benimkini böyle 4-5 güne geçirmiştim. Çok geçmiş olsun canım umarım kısa sürede toparlarsın.

Oda sicakliginda yumusamis tereyagiyla suzme bali ayni olculerde karistirip krema haline getirip,oksuruk basladikca birer tatli kasigi alip yutmadan agzinizda eriterek(seker gibi)tuketirseniz insallah sifa olur.Hayirli saglikli dogumlar...

inş. teşekkür ederim canım . gece uyku yok ki zaten hem öksürük var hem yanma gece kalkıp süt içiyorum. parol içmedim hiç doğuma da az kaldı ya ilaç kullanmak istemedim. ama şu zencefil bal karışımını deniyicem inş iyi gelir. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

Oda sicakliginda yumusamis tereyagiyla suzme bali ayni olculerde karistirip krema haline getirip,oksuruk basladikca birer tatli kasigi alip yutmadan agzinizda eriterek(seker gibi)tuketirseniz insallah sifa olur.Hayirli saglikli dogumlar...
onu da yapabilir miyim bilmiyorum ikiside çok sevdiğim bişey değil ama bakalım zencefil bal karışımı deniyicem geçmezse deniyicem. çokkk teşekkür ederimm

Doktordan ilaç iste Can'ım. Doğum haftası ilaç veriyorlar. Öksürük şurubu yazar hamilelikte kullanılan şuruplar var. Sezeryandan sonra perişan olma çok zor Bi durum Allah yardımcın olsun

Doktordan ilaç iste Can'ım. Doğum haftası ilaç veriyorlar. Öksürük şurubu yazar hamilelikte kullanılan şuruplar var. Sezeryandan sonra perişan olma çok zor Bi durum Allah yardımcın olsun
doğuma çok az kaldı o yüzden ilaç kullanmakda istemiyorum açıkcası. öyle kötü zamanda geldi ki bu öksürük napıcam bilmiyorum yaaa gün geçtikçe de kötü oluyor yarın zencefil ile bal alıp kullanmayı düşünüyorum bakalım

Bian önce geçirmeye bak ilaç kullanmam deme son hafta Bebek zaten seninle alışverişi azaltıyor. Annem en küçük kardeşime sezeryan oldu. Öksürük annemi mahvetti. En son gittik ilaç aldık Bi hafta emziremedi. Mama verdik yavruma annemin sütünüde sağıp attık. Doğumdan sonra daha kötü. İnşlh hemen geçer

Bian önce geçirmeye bak ilaç kullanmam deme son hafta Bebek zaten seninle alışverişi azaltıyor. Annem en küçük kardeşime sezeryan oldu. Öksürük annemi mahvetti. En son gittik ilaç aldık Bi hafta emziremedi. Mama verdik yavruma annemin sütünüde sağıp attık. Doğumdan sonra daha kötü. İnşlh hemen geçer

İnşallah sana da iyi gelir canım. Dediğim gibi boğazını ıslak tutmak da çok önemli aslında.
Ben de son zamanlardayım ama ağrılarım o kadar çok ki parol almak zorunda kalıyorum yine

ballı limonlu sıcak su iyi gelir öksürüğe. ayrıca bitkisel naneli pastiller de azaltabilir. başka bitkisel çözümler de var ama gebelikte çok uygun olmayabilir. geçmiş olsun çok. şikayetiniz sırf öksürükse bencede doğru karar veriyorsunuz ilaç almamakla ama balgam gibi bir sıkıntınız varsa doğuma kadar doktorla görüşüp bu durumu çözmenizde fayda var derim.

şuan zencefil bal karışımı deniyorum yok sadece kuru öksürük boğazlarımda acıyor tabi. tam 8 gün kaldı doğuma elim ayağım şaştı iyice zaten napıcam bilmiyorum. teşekkür ederim tavsiyen için canım

bilmiyorum ya iyice napıcağımı şaşırdım zencefil bal karışımı kullanmaya başladım dün akşamdan beri inş. iyi gelir fazla bitkisel şeyleri de kullanmaya çekiniyorum açıkcası bilmeden bi zararı olursa diye. bir iki gün daha bekliyicem olmadı doktora gidicem ilaç verirse mecbur kullanıcam

İnşallah sana da iyi gelir canım. Dediğim gibi boğazını ıslak tutmak da çok önemli aslında.
Ben de son zamanlardayım ama ağrılarım o kadar çok ki parol almak zorunda kalıyorum yine
ya ben su içince daha çok öksürüyorum su içmeye de korkar oldum ve aşırı su içen birisiyim. hayırlısıyla sağsalim kurtulur hepimiz de inş. canım. eğer öksürükden kurtulamazsam ben dikişlerde tutmaz diye korkuyorum

Ben uzun süre bronşit olmuştum çok doluydu ciğerlerim her yerim acıyordu .bigün bi öğrencim öğretmenim bizim bahçede ıhlamur var annem bana öksürük içimin yapıyordu dedi.öğlen getirdi her boşlukta içtim.ıhlamur hem söktü hem rahatlattı beni

hepsini üstüste içip zararlı olmasından korkuyorum bende. ihlamur boğazları yumuşatırda kuru öksürük ya geçirir mi ki acaba

Ayy canım ya Allah korusun inşallah geçer en yakın zamanda. Çok zorlama kendini boğazın yumuşak dursa yeterli.

allahım şifa versin inşallah doguma kadar düzelirsin ,
doguma girerken bana dua edermisin , lütfen

Beni yanlış anlama sakın bende gebelikte ilaca çok karşıyım migren beni öldürse bile parol dahi içmedim. Ama dikişlerini düşündüğümüz Zaman akla ilaç geliyor malesef. Bide bebiş anne isteyecek meme isteyecek, anne olduğun için her şeyiyle ilgilenmek isteyeceksin. Ben 3 haftaya yaklaştı hala öksürüyorum gram gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…