- Konu Sahibi truffeldelisi
-
nefes alma ilişkiniz biter yoksa :) kısıtlamayı geçtimde one ya öyle şunu yapma biter bunu yapma biter. çok mu bitirmek istiyor. benımde öyle fazla arkadaşım yok hatta kuzenlerımden bile kıskanıyr. kendi abisiyle bile konustrmak istemıyor ama bazı şeyleri yaptırtmak bizim elimizde ikna edin onu biraz. o ne kdr desede okulda arkds edinme diye illaki olacak hatta onunda olacak o zamn birbirinizi dha iyi anlarsnız.. :) sen erkek arkdsını birazcık ikna ettirmeye bakarsan ömür geçer :)
Açık konuşacağım umarım üzülmezsin ama ben okur okumaz bencil dedim. Şimdi sıralayacak olursak;
1)Yeni ortama gireceksin fikirlerin değişecek diye sana güvenmiyor.
2)Kendine fazla güveni yok, terkedilme psikolojisi taşıyor.
3)Kadınların kendilerini fazla geliştirme taraftarı değil.
vs vs.
Ama şöyle olursa biter, böyle olursa biter'ler çok çirkin. Desene sen de bi'ona tamam ozaman madem okadar kolay bitsin bakalım diye. Bu sözcükler bu kadar kolay ağza alınmamalı, ilişkinin tüm pespembeliğini griye çeviriyor, daha güzel yapıp sizi daha çok bağlamıyor yani!
Çok taviz vermişsin seviyorsun diye ama o da seni seviyor diye iyiliğini düşünmeli ve güzel bir geleceğin olması için sana bu yolda destek olmalı.
Tamam 6 ay uzun, sevgilim de böyle bi'konuda bir cümle söylediğinde üzülmüştüm uzun bir zaman nasıl olacak diye o yüzümden anlayıp senin de gitmen gerekirse gitmelisin bitanem geleceğimizi güzel hazırlayalım ki ilerde daha rahat/mutlu olalım. Birbirimize güvenmeliyiz demişti. Haklıydı da ortada böyle bir durum söz konusu değildi ama görüşünü böyle öğrenmiştim işte.
Üniversite çok başka bir dönem benim gözümde yani çok çok iyi değerlendirilmeli. Gerek erasmus, gerek dış stajlar, kurslar...
Eğer sen şimdi bunlardan o üzülür diye vazgeçersen hiçbir şeyin garantisi yok yarın öbür gün tek başına kalırsan pişmanlığını yaşarsın. Keşke o dönemlerimi daha verimli kullansaydım diye. Çünkü kim ne derse desin iş hayatı başlayınca bu kadar rahat zamanın olamayacak.
Düzgünce anlat, sevgiline güvenmeyi öğret
seven insan kıskanır sonuçta. bende kabul etmem sevgilimin bir kızı rehberine eklemesine,
arkadaşlık kurmasına vs.
sizin için olumlu yönü çok fazla o tartışılmaz fakat
ben karşındaki için söylüyorum
6 ay yurtdışında kalmayı düşünüyorsunuz
herkesin olumlu karşılayacağı bir durum değil bence
seven insan kıskanır sonuçta. bende kabul etmem sevgilimin bir kızı rehberine eklemesine,
arkadaşlık kurmasına vs.
arkadaşlık kurmasına vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?