Canım bugün kontrolün yokmuydu nasıl geçti merak ettimMrb cnm benimde ayni senin gibi oldu adetin geçtikten bir kaç gün sonra kan verdim670 lerdeydi ama goguslerim nasil aciyor ve agriyordu iki gün sonra azldi goguslerimin agrisi değer 1900 lerdeydi bir buçuk gun sonra neredeyse tamamen kayboldu değer 3400 lerdeydi..
Canim guzel yere yerlesmis dedi midyeyi inan unuttum cok heycanlandim inan sormayi planladigim cogu seyi unutmusum. Ama eltim yemis hamileyken suan 16 aylik bi bebegi varÇok teşekkür ederim canım cok sevindim senin adına bebişini görmüşsün ne güzel ins kalp atışlarını da duyarsın:) bende doktora 1 hafta sonra gidicem haber veririm. Baska ne dedı doktor bebegım ve kesen için
Olsun canım çok teşekkür ederim şu an tam olarak kaç haftalıksın cok sevindim aferin bebişe sıkı sıkı tutunmuş. Canım bende doktordan geldım sımdı 5+3 haftalık kese 12mm haftaya gel kalp atıslarları ıcın dedı. Bende saç boyadığımı söyledım sımdı bişi söyleyemem dedi daha sonra Midyeden bahsettım yeme artık o zaman dedı sinirli bi şekilde moralım bozuldu bende dedım sımdı yemiyorum zaten önceden yemiştim dedım öyle yani doktor içime sinmedi ama yapacak bişi yok belki ilerleyen Günler'de anlaşırız :)Canim guzel yere yerlesmis dedi midyeyi inan unuttum cok heycanlandim inan sormayi planladigim cogu seyi unutmusum. Ama eltim yemis hamileyken suan 16 aylik bi bebegi var
Senin kesenin içinde varmıydı canım bi de yolk sac olması gerekiyormuş 12mm olunca benimki 12.93 ama yolk kesesi yoktuGayet guzel canim insallah onuda gorursun merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?