Lutfen yardimmm

Bilmeden yapmissin canim bilerek asla yapmazdin ole degilmi arastirdinmi sen erken donemde zararlimi diye yada doktoro sorsaydin bi benim pek bilgim yok bu konuda bende boyattim ama adetimden 2 hafta sonra filan sanirim

Araştırdım ama çok da bişi bulamadım senden rica etsem doktora gittiğinde benim durumumu sorabilir misin ben ilçedeyim ve Bulunduğum yerde bilgili doktor yok zaten bitane kadın doğumcu var cok stres oluyorum

Teşekkür ederim canım ben sadece kan tahlili için gtmıstım doktora ultrasonda bakmadı ben haftaya gitmeyi düşünüyorum sen ne zaman gideceksin

Ben bugun gittim keseyi ve bebegi gorduk sukur ama kalp atisi icin 2 hafta sonraya gun verdi bi zarari olmaz tahminimce dedi senin konu icin boya icin

Çok teşekkür ederim canım cok sevindim senin adına bebişini görmüşsün ne güzel ins kalp atışlarını da duyarsın:) bende doktora 1 hafta sonra gidicem haber veririm. Baska ne dedı doktor bebegım ve kesen için

Midye yediğimi de söylemişmiydin canım ins bişi olmaz bakalım bende doktora gttığimde sorucam

Canım bugün kontrolün yokmuydu nasıl geçti merak ettim

Canim guzel yere yerlesmis dedi midyeyi inan unuttum cok heycanlandim inan sormayi planladigim cogu seyi unutmusum. Ama eltim yemis hamileyken suan 16 aylik bi bebegi var

Canim guzel yere yerlesmis dedi midyeyi inan unuttum cok heycanlandim inan sormayi planladigim cogu seyi unutmusum. Ama eltim yemis hamileyken suan 16 aylik bi bebegi var
Olsun canım çok teşekkür ederim şu an tam olarak kaç haftalıksın cok sevindim aferin bebişe sıkı sıkı tutunmuş. Canım bende doktordan geldım sımdı 5+3 haftalık kese 12mm haftaya gel kalp atıslarları ıcın dedı. Bende saç boyadığımı söyledım sımdı bişi söyleyemem dedi daha sonra Midyeden bahsettım yeme artık o zaman dedı sinirli bi şekilde moralım bozuldu bende dedım sımdı yemiyorum zaten önceden yemiştim dedım öyle yani doktor içime sinmedi ama yapacak bişi yok belki ilerleyen Günler'de anlaşırız :)

Olsun canim gorursun benim 5+4 gunluk bugun beni 7 haftilik olunca cagirdi 9 eylulde gidicem bos kesemiydi icinde nokta gibi bise varmiydi

20 ye kadar normal canim olmamasi 20 den sonra olmazsa bos gebelik oluyo diye biliyorum dha olur merak etme gec olmustur dollenmen benim vardi fetal pol dedi arastirdim emriyo olmaya basladigi haline verilen admis ama benim yumurtlamam 14 gunde dedil 10 11. Gun oldu iyi biliyorm oyuzden benim erken gozuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…