Lütfen Yardımmmm 🙄

Ayrılma sebebine bağlı bu bir, ikincisi neden çıkmasın ? Öyle gözünde büyütme bı erkeği.Atlatirsin onla doğmadın ya.

Merhaba kızlar hiç uzuuuun ilişkiniz bitti mi çok sevip terkedildiniz mi nasıl atlattınız insan sanki karşısına bir daha onun gibi biri çıkmaz sanıyor bende o durumdayım şu an 🙄☹️😣
Ondan iyisi çıkıyor zamanla unutursun şöyle bir laf var biri için gözlerini kör etsen de sana döner sen zaten kördün der boşversene

2 yıllık ilişkim biteli 3 ay oluyor..Ve uzuuuun bir süre,yani en azından eski yaralarıma sarana kadar hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum.Bittiyse ondan daha hayırlısı çıkacağı için bitmiştir belki diye teselli veriyordum kendime ilk günler..Hayırlısı..

İnsanlar aynı yatağa girdikleri, ortak çocuk sahibi oldukları eşlerinden ayrılıyorlar...

Daha iyileriyle karışıyorlar.

"İyiki boşanmışım yoksa bu güzel insanla karşılaşamazdım" diyorlar.

Ümitvar olun...

Yaş kaç ? Kaç yıl beraberdiniz ? Neden ayrıldınız ?
Klişe ama zaman herşeyin ilacı neden ayrıldığınızı ve ilişkide büyük sorunlar yaşadıysanız onları düşünün.

2 yıllık ilişkim biteli 3 ay oluyor..Ve uzuuuun bir süre,yani en azından eski yaralarıma sarana kadar hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum.Bittiyse ondan daha hayırlısı çıkacağı için bitmiştir belki diye teselli veriyordum kendime ilk günler..Hayırlısı..
Aynı şekilde bende insanın kurduğu hayaller gelecek hayalleri de batıyor ya en çok o koyuyor insana 😔

5 senelik çocukluk ilişkim bitti, ben bitirdim.
3 senelik ilişkim bitti, ben bitirdim.
2 senelik ilişkim bitti, ben bitirdim.

Ağlamadım. Üzülmedim. Sevmiyorsam bitmiştir, arkasından gözyaşı dökemem. Kıymetli benim gözyaşlarım :KK70:
Ama şunu tecrübe ettim, ne kadar çok düşünürseniz o kadar çok unutmanız zorlaşıyor. İllaki karşınıza ondan çok daha iyi biri çıkacak, yeniden birini seveceksiniz. Ancak bu ayrılık durumlarından yara almamaya bakın derim. Yani çok düşünmeyin, çok umursamayın. Bu hayatta ölüm dışında herşeyin çaresi var.

Neden ayrıldınız?
Ayrilma sebebini kendinize sık sık hatirlatin. Iyi seyleri hatirlamaya meyilli oluyor insan ama kötüleri daha cok hatirlayin ki pişmanlık hisleri gelmesin

Merhaba kızlar hiç uzuuuun ilişkiniz bitti mi çok sevip terkedildiniz mi nasıl atlattınız insan sanki karşısına bir daha onun gibi biri çıkmaz sanıyor bende o durumdayım şu an 🙄😣
Valla beni hiiiç ummadığım anda ablasının annesinin dolduruşuna gelerek terk etti. Çok üzüldüm günlerce uyumadım ağladım sızladım. Benden 2 ay sonra ilişkimizde ona mesajlar atan arkadaşının kuzeniyle sevgili oldu. Arkadaşı da beni hiiiç sevmezdi sebebi de kuzeninin sevgilime aşık olmasıydı. Her yandan ördüler etrafımızı anlayacağın. Aşka küstüm kimseye şans vermedim.
Sonra eşim girdi hayatıma.. Her şey farklılaştı. Eski sevgilime hakkımı helal etmiyorum kesinlikle ama yaşadıklarıma bakınca üzüldüğüm için kendime çook kızıyorum.

Merhaba kızlar hiç uzuuuun ilişkiniz bitti mi çok sevip terkedildiniz mi nasıl atlattınız insan sanki karşısına bir daha onun gibi biri çıkmaz sanıyor bende o durumdayım şu an 🙄😣
Mill
Ölümü öleni kabulleniyoruz ayrılık ne allasen ya?
Madem onun gibi çıkmaz diyorsan hazır elindekini niye bıraktın te allahım

İnsan karsısına onun gibi sevecegı bırı cıkmayacak saniyor ama, cıkıyor.
Hatta belki daha cok sevecegı bırı cıkıyor, sonra onunla da ayrılıyor.
Sonra bir daha çıkıyor
Ayrılıyor
Sonra bir daha çıkıyor
Ayrılıyor
En sonunda aşka küsüyoruz falan :D

Back
X