Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan iyisi çıkıyor zamanla unutursun şöyle bir laf var biri için gözlerini kör etsen de sana döner sen zaten kördün der boşverseneMerhaba kızlar hiç uzuuuun ilişkiniz bitti mi çok sevip terkedildiniz mi nasıl atlattınız insan sanki karşısına bir daha onun gibi biri çıkmaz sanıyor bende o durumdayım şu an![]()
Aynı şekilde bende insanın kurduğu hayaller gelecek hayalleri de batıyor ya en çok o koyuyor insana2 yıllık ilişkim biteli 3 ay oluyor..Ve uzuuuun bir süre,yani en azından eski yaralarıma sarana kadar hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum.Bittiyse ondan daha hayırlısı çıkacağı için bitmiştir belki diye teselli veriyordum kendime ilk günler..Hayırlısı..
22, 2 yıllık beraberlikYaş kaç ? Kaç yıl beraberdiniz ? Neden ayrıldınız ?
Klişe ama zaman herşeyin ilacı neden ayrıldığınızı ve ilişkide büyük sorunlar yaşadıysanız onları düşünün.
Valla beni hiiiç ummadığım anda ablasının annesinin dolduruşuna gelerek terk etti. Çok üzüldüm günlerce uyumadım ağladım sızladım. Benden 2 ay sonra ilişkimizde ona mesajlar atan arkadaşının kuzeniyle sevgili oldu. Arkadaşı da beni hiiiç sevmezdi sebebi de kuzeninin sevgilime aşık olmasıydı. Her yandan ördüler etrafımızı anlayacağın. Aşka küstüm kimseye şans vermedim.Merhaba kızlar hiç uzuuuun ilişkiniz bitti mi çok sevip terkedildiniz mi nasıl atlattınız insan sanki karşısına bir daha onun gibi biri çıkmaz sanıyor bende o durumdayım şu an☹
![]()
MillMerhaba kızlar hiç uzuuuun ilişkiniz bitti mi çok sevip terkedildiniz mi nasıl atlattınız insan sanki karşısına bir daha onun gibi biri çıkmaz sanıyor bende o durumdayım şu an☹
![]()
Ölümü öleni kabulleniyoruz ayrılık ne allasen ya?Merhaba kızlar hiç uzuuuun ilişkiniz bitti mi çok sevip terkedildiniz mi nasıl atlattınız insan sanki karşısına bir daha onun gibi biri çıkmaz sanıyor bende o durumdayım şu an☹
![]()
Son cümleyi görmeyeydim iyiydiİnsan karsısına onun gibi sevecegı bırı cıkmayacak saniyor ama, cıkıyor.
Hatta belki daha cok sevecegı bırı cıkıyor, sonra onunla da ayrılıyor.
Hahahahaha hayatın gercegi o cumleSon cümleyi görmeyeydim iyiydi![]()
Bırakan ben olmadığım içindir belki deMill
Ölümü öleni kabulleniyoruz ayrılık ne allasen ya?
Madem onun gibi çıkmaz diyorsan hazır elindekini niye bıraktın te allahım
Güldürdün beni yaaaaHahahahaha hayatın gercegi o cumle![]()
Sonra bir daha çıkıyorİnsan karsısına onun gibi sevecegı bırı cıkmayacak saniyor ama, cıkıyor.
Hatta belki daha cok sevecegı bırı cıkıyor, sonra onunla da ayrılıyor.