lütfen yardımmmmm edin:((hamilemiyimmidir acaba:(

tanemkrshn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
11
0
36
İzmir
2 aydır reglı olmuyorum 25 yasındayım 6 ay adet duzensızlıgı oldugu ıcın tedavı gordum 8 aydır tam zamanında gununde gelırken son ıkı aydır yıne tam gununde hastalnıyorum ama sadece bır gun gelıyo devamı gelmıyor bu ay ara ara gelıyo hıc bellı olmuyor cok az gelıyor gecıyor,pembemsı renklı akıntılar gelıyro arada:(2 ay once yuzeysel ılıskıye gırmıstık zevk suyundanda hamıle kalmıs olabılrmıyımkı doktora kontrole gıtmeye korkuyorum:(

2 aydır reglı olmuyorum 25 yasındayım 6 ay adet duzensızlıgı oldugu ıcın tedavı gordum 8 aydır tam zamanında gununde gelırken son ıkı aydır yıne tam gununde hastalnıyorum ama sadece bır gun gelıyo devamı gelmıyor bu ay ara ara gelıyo hıc bellı olmuyor cok az gelıyor gecıyor,pembemsı renklı akıntılar gelıyro arada:(2 ay once yuzeysel ılıskıye gırmıstık zevk suyundanda hamıle kalmıs olabılrmıyımkı doktora kontrole gıtmeye korkuyorum:(

evde gebelik testi alıp yapabilirsin

kan testinden önce evde yapılan idrar testi yardımcı olabilir,yani arkadaşın yazdığı gibi...kafan rahatlar...

Kan tahlılını bulundugum yerde yaptırmam sorun yaratabılır zaten gebelık testındede bazen gerceklerı yansıtmadını yazmıslar o yusden yapmadım ama bı an once yapsam ıyı olucak sanırım yoksa kafayı yıyıcem psıkoljık olarak hamıle gıbı hıssedıyorum kendımıı :(bosalma olayı olmadı sadece zevk suyundan hamıle kalan varmı yaaaa:S

Back
X