Lütfen yardimmmmm

Ayyy bayilcam artık bu gerizekalı erkek tehditlerinden. Hayır ne sanıyorlar kendilerini kolay mı öyle. Braz diş göster canım anlasın burda ekmek bulamicagini

Arkadaşlar sanırım başım belada,eski sevgilim peşimi bırakmıyor tehdit ediyor ama tehdit ettiğini kabul etmiyor ben şuan başka biriyle nişanlıyım 40 gun sonra düğünüm var hattımı değiştiremiyorum nişanlım neden durup dururken bunu istiyorsun diyor eski sevgilim onunla yaşadığım seyleri şuanki nişanlıma gösterip beni ayırmakla tehdit ediyor ancak onunla bir gece geçirirken peşimi bırakacağını söylüyor ben ne yapicammmm korkuyorum kızlar kaybedemem nişanlımı
Ben geçenlerde benzer bir şikayet için polise gittim. Ona da konum attım, konuşalım mi içeriye gireyim mi diye. Geri adım attı anında. Siz de gidin savcılığa, ikna olmazsa da şikayet edin.

Savcılığa şikayet ettigim takdirde nişanlımda öğrenecek bu durumu o yuzden çekiniyorum

Çok detayıni öğrenemezsize musallat olmuş biri işte. Sakın görüşmeye falan kalkma alırsın başına belayi.

Eğer savcılığa gitmek istemezseniz
Telefonunu kaybedebilirsin. Eski hat annenin üzerine olsun. Uğraşmadan yeni hat aldım dersin.

Eski sevgilim esimi ogrendiginde çılgına donmuscesine zehrini akitti. Kocama aileme ve akrabalarima hatta esimin ailesine bile usenmeden tek tek anlatip kendince delilleri ortaya sacti. Bir donem acidan olecekmisim gibi hissettim. Ne yapacagimi bilmeden saskinlik icerisinde gecirdigim aylari cok sukur atlattim.
Korkma.

çok geçmiş olsun. :(

Neden konu acinca takip etmiyorsunuz anlamiyorum. Bir arkadasim en basinda sordu elinde ne var ne ile tehdit ediyor diye bende ona vereceginiz cevabi bekliyordum yorum yapmak icin. Sonucta burda kimse sizi tanimiyor ne yasadiniz bilmiyor bence konularda önemli detaylari vermek gerek yada konuyu takip etmek gerek .

Arkadaşlar sanırım başım belada,eski sevgilim peşimi bırakmıyor tehdit ediyor ama tehdit ettiğini kabul etmiyor ben şuan başka biriyle nişanlıyım 40 gun sonra düğünüm var hattımı değiştiremiyorum nişanlım neden durup dururken bunu istiyorsun diyor eski sevgilim onunla yaşadığım seyleri şuanki nişanlıma gösterip beni ayırmakla tehdit ediyor ancak onunla bir gece geçirirken peşimi bırakacağını söylüyor ben ne yapicammmm korkuyorum kızlar kaybedemem nişanlımı
Havlayan köpek ısırmaz. senin korktugunu anladikca üstüne gelecektir. Hic bi aramasina ve mesajina cevap vermeyin sakın bi süre sonra susar

Nişanlın biliyorsa eski erkek arkadaşını durumu anlat ..
Şikayetçi olun. .

Back
X