Lütfen yargılamadan bi yorum yaparmsınız

Evet yine ben yine dertlerim artık gerçekten saçımı başımı yolmak üzereyim kendim ettim kendim buldum kimseye bişeyde diyemiyorum arkdaşlar eşim çalışıyor ama asla para vermiyor aslaa çalışıp kendi yiyior napıyosunuz dediğimde ise durmadan hesap vermek zorundamıyım diyor ben bebeğin paralarını birktiriyorum bana gelen paralaeı biriktiriyorum ve bi baktım gizlice almış söylememiş yeni farkediyorum geöen yine kvvga ettik para istedi vermedim diye kıyameti kopardı gerçekten artık gına geldi zten annesiyle yaşıyoruz herşeye tamam tamam dedim iyice enayi yerine koyuldum anneside tüm herşeye şahit bu kdar olmaz napıcam bilmiyorum lütfen bi akıl tavsiye
E bu konuyu 1 hafta önce yine okudum ben.
Üyeler bir sürü fikir verdi ama hiçbirini beğenmediniz.

Esiniz yetiskin bir erkek gibi yasamak istemiyor. Böyle herifleri baba yapma motivasyonuzu hic anlayamayacagim. Madem yetiskin bir insan gibi yasamak istemiyor, siz kendi hayatinizi kuracaksiniz.

Ama bn onu elde tutcak birşey yapmıyorum o kendisi çok evlenmek istedi şimdi niye böyle yapıyor anlamıyorum
Ailemin evinde yaşayacaksın, anneme hizmet edeceksin diyen adamın sizi sevdiğine nasıl inandınız? Bir süre yaşarız ama ikimiz de çalışır birikim yapar kendi evimizi kurarız şartı niye koymadınız? Kendi evini kurma, çocuğuna oda yapma, gelecek hazırlama amacı olmayan adama çocuk niye yaptınız? Kendinizi kurban pozisyonuna sokmayın yeter. Evlenelim gelen takıları yiyelim, onlar bitince çocuk yapalım ona gelen hediyeleri yiyelim. Sonra bir çocuk daha yapar kayınvalidenin evinde rahat rahat yayılırız mı diyorsunuz? Bir de utanmadan çocuğum küçük, onu yapanam bunu yapamam diyorsunuz. Çocuk büyüyünce de babasına çok düşkün olacak değil mi?

Back
X