hayır anne baba ben ablamtabikide böyle bisi olabilirmi sizce kalabalik olmasa bile nerden baksaniz bi 30 kişi evde olacak belki biri virüsu taşıyor . Toplu tasimalarda bilr tek tek oturma durumuna gelmisken evde nişan imkansız
Kusura bakmayın da bunun hiç tutar tarafı yok ; bu düşünce tarzınız ile bizim de hayatımızı riske atıyorsunuz .buna hakkınız yok .hayır anne baba ben ablam
onlarda da annesi babası damat ve kardeşi
bu kadar
Benim yasadıgım apartmanda yapılsa bu Nisan Sıkayet ederım, hıc vicdan azabı da cekmemNisanı zaten aile arasında yapmaya karar vermişsiniz ne acelesi var? Yani medeni durum değişikliği gibi bir şey değil ki evlilik yine anlaşılır kıyaslama yaptığınız şey saçma bence
Yapın bakalım birisi Corona olursa o zaman milletten aldığınız tepkiden ziyade vicdan azabiniz yer bitirir sizi
Sadece kendi hayatını değil hepimizin hayatını riske atıyorlar ;bulunduğum mahallede böyle bir organizasyon duysam polise şikayet ederim çok net..Nasil yargilamayalim bas bas bagiriyorlar sosyal mesafe siz bi nisan icin hayatinizi tehlikeye atiyosunuz.varsin nisan tarihi yanlis olsun ne farkeder.malesef hala işin ciddiyetinin farkinda degiliz.bugun amcam annemlere geldi diye sinir krizi geciriyordum nerdeyse.sizde kalkip insanlari eve dolduracaksiniz.nasil cesaret ya vallahi soruyorum kotu niyetim yok nasil bi cesaret
öyle çalgılı çengili bir nişan hayal etmeyinBenim yasadıgım apartmanda yapılsa bu Nisan Sıkayet ederım, hıc vicdan azabı da cekmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?