bağırmanıza gerek yokOf ben ne diyorum sen ne dıyosun hastalıgı calgı cengı bulastırmıyor insandan insana geciyor. Millet isten geldigi ıcın evladını sevemiyor, az once pasta getirip dogum gunum kutlayan arkadasım eve buyur etmiyorum diyorum.
Bu neyin rahatlıgı ya!!
Hic mi korkmuyorsunuz?
Tabi bağırırız ;ne yapmamızı bekliyorsunuz ?Herkesi kontrol edemediğimiz ;uyarılara zahmet edip de uymadığınız için bu kadar hızlı yayılıyor .ve hala da örnekler verip kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz .O bahsettiğiniz kişileri de bildiğiniz halde ilgili yerlere şikayet etmiyorsanız o kişilerin bulaştıracağı ve öldürecegi kişilerin de vebali sizin üzerinizedir.bağırmanıza gerek yok
bakın size çevremden örnek vereyim
bi komşumuzun eşinin çalıştığı yerde 2 kişide tespit edilmiş ve o kişiler fabrikada çalışıyorlardı şu an karantinadalar ama diğer işçiler hala çalışıyor bu insanlar evlerine geliyor ayrı odalarda da oturmuyorlar
bi akrabamın 4 ortak patronunda corona pozitif çıkmış ve hala ordaki kişiler çalışmaya devam ediyorlar
yani ben burda daha yapılmamış birşey için fikir almaya çalışıyorum ama yapmışız gibi linç yiyorum
herkesi nasıl kontrol edeceksiniz? lütfen sinirinizi bana kusmayın
kurallara uyuyoruz. evden çıkmıyoruz bizde. şu an nişan da yapmadık. bilinçsiz ve salak değiliz. o yerleri nasıl şikayet edebilirim şu an ekonomi durdu mu sanıyorsunuz bi ton özel işyerleri çalışır durumda. benim tek telefonumla mı kapatacaklar?Tabi bağırırız ;ne yapmamızı bekliyorsunuz ?Herkesi kontrol edemediğimiz ;uyarılara zahmet edip de uymadığınız için bu kadar hızlı yayılıyor .ve hala da örnekler verip kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz .O bahsettiğiniz kişileri de bildiğiniz halde ilgili yerlere şikayet etmiyorsanız o kişilerin bulaştıracağı ve öldürecegi kişilerin de vebali sizin üzerinizedir.
Ne kadar bilinçli olduğunuz çalgı çengi olmayacak ;8 kişi olacak demenizden belli .kurallara uyuyoruz. evden çıkmıyoruz bizde. şu an nişan da yapmadık. bilinçsiz ve salak değiliz. o yerleri nasıl şikayet edebilirim şu an ekonomi durdu mu sanıyorsunuz bi ton özel işyerleri çalışır durumda. benim tek telefonumla mı kapatacaklar?
işte bunlar hep sürü psikolojisi o adamlar ekmek peşinde sokağa çıkma yasağı yok ne yapsın adam mecbur işe gidecek.bağırmanıza gerek yok
bakın size çevremden örnek vereyim
bi komşumuzun eşinin çalıştığı yerde 2 kişide tespit edilmiş ve o kişiler fabrikada çalışıyorlardı şu an karantinadalar ama diğer işçiler hala çalışıyor bu insanlar evlerine geliyor ayrı odalarda da oturmuyorlar
bi akrabamın 4 ortak patronunda corona pozitif çıkmış ve hala ordaki kişiler çalışmaya devam ediyorlar
yani ben burda daha yapılmamış birşey için fikir almaya çalışıyorum ama yapmışız gibi linç yiyorum
herkesi nasıl kontrol edeceksiniz? lütfen sinirinizi bana kusmayın
Hamile kalmakla ne alakası var? Zaten aynı evde yaşıyorlar, biri pozitifse diğeri de pozitif olacak. Ama siz en az 10 kişiyi ortalama bir apartmanda toplamayı düşünüyorsunuz. Düşünmeyin, çok sorumsuzca olur.Hayırlı geceler hanımlar. Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Daha doğrusu dünyaca. Mayısta düğünüm vardı iptal etmek zorunda kaldık corona dolayısıyla. Konu ablam. 5nisanda nişanı var-dı yani ne olacak bilmiyoruz salon nişanıydı haliyle iptal oldu ama yüzükler alındı içlerine tarihleri yazdırıldı 300 tane nişan şekeri yaptırdı üstünde tarihleri var yine 5nisan olarak. Hem bu salgın için hem de nişan olayı için çok üzgün. Size sorum şu
Biz bu nişanı evde sadece karşı tarafın ailesiyle yapsak öpüşme tokalaşma olmadan ayrı ayrı oturarak, olur mu? Ve de nişanla ilgili herhangi bir fotoğraf paylaşıldığında gelecek kınamalara karşı da çekimseriz açıkçası. Lütfen kötü söylem ve yargılama gibi yorumlar yapmayın zaten hassas bir dönem. Bu dönemde maskelerle nikah kıyan ve yine bu dönemde hamile kalmaya çalışan insanlarımız da var sonuçta. Yargılamıyorum asla ama sonuçta her çift işten gelince ayrı koltuklarda oturup ayrı odalarda uyumuyor. Nasıl nişan düşünürsünüz şu durumda diye bağıracaklar zahmet etmesin, hayat bir şekilde devam ediyor. Tedbirler alınarak bu iş mümkün olur mu esas sorum budur. Teşekkürler..
Ablanızın keyfine bağlı evde küçük bir nişan yapıp sonradan pişman olacaksa kimse gelemedi küçük oldu eğlenemedik şu bu diyecekse hiç yapmasın 300 şeker dediğin ne ki can sağlığı olsun yeniden yaptırılır olur biter yüzükte de hangi tarih yazarsa yazsın çok önemli değil benceHayırlı geceler hanımlar. Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Daha doğrusu dünyaca. Mayısta düğünüm vardı iptal etmek zorunda kaldık corona dolayısıyla. Konu ablam. 5nisanda nişanı var-dı yani ne olacak bilmiyoruz salon nişanıydı haliyle iptal oldu ama yüzükler alındı içlerine tarihleri yazdırıldı 300 tane nişan şekeri yaptırdı üstünde tarihleri var yine 5nisan olarak. Hem bu salgın için hem de nişan olayı için çok üzgün. Size sorum şu
Biz bu nişanı evde sadece karşı tarafın ailesiyle yapsak öpüşme tokalaşma olmadan ayrı ayrı oturarak, olur mu? Ve de nişanla ilgili herhangi bir fotoğraf paylaşıldığında gelecek kınamalara karşı da çekimseriz açıkçası. Lütfen kötü söylem ve yargılama gibi yorumlar yapmayın zaten hassas bir dönem. Bu dönemde maskelerle nikah kıyan ve yine bu dönemde hamile kalmaya çalışan insanlarımız da var sonuçta. Yargılamıyorum asla ama sonuçta her çift işten gelince ayrı koltuklarda oturup ayrı odalarda uyumuyor. Nasıl nişan düşünürsünüz şu durumda diye bağıracaklar zahmet etmesin, hayat bir şekilde devam ediyor. Tedbirler alınarak bu iş mümkün olur mu esas sorum budur. Teşekkürler..
sizce böyle bir şey mantıklı mı Allah aşkına? nişanı yapın ertelenen tarihte o dağıttıklarınızı zaten çekirdek aile dışında herkes çöpe atıcak eve gidince.Hayırlı geceler hanımlar. Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Daha doğrusu dünyaca. Mayısta düğünüm vardı iptal etmek zorunda kaldık corona dolayısıyla. Konu ablam. 5nisanda nişanı var-dı yani ne olacak bilmiyoruz salon nişanıydı haliyle iptal oldu ama yüzükler alındı içlerine tarihleri yazdırıldı 300 tane nişan şekeri yaptırdı üstünde tarihleri var yine 5nisan olarak. Hem bu salgın için hem de nişan olayı için çok üzgün. Size sorum şu
kurallara uyuyoruz. evden çıkmıyoruz bizde. şu an nişan da yapmadık. bilinçsiz ve salak değiliz. o yerleri nasıl şikayet edebilirim şu an ekonomi durdu mu sanıyorsunuz bi ton özel işyerleri çalışır durumda. benim tek telefonumla mı kapatacaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?