LÜTFEN YARGILAMADAN KENDİNİZİ BENİM YERİME KOYARAK CİDDİ YORUM YAPIN BİRİLERİNDEN FİKİR ALMAYA İHTİYACIM VAR

bunların hepsini kabul ediyor zaten aynı iş yerinde çalışıyoruz sensiz tvalete bile gitmem telefonumu bile al istersen diyor
Bagimli olan cok cabuk manipule edebilir sizi. Sans verseniz dahi cok dikkatli olmaniz lazim. Sonra bilinmedik yerlerden bir suru borc cikabilir

Kumar alkol uyusturucu gibi bagimliliklarda yalan cok gorulur. Kendini bagimliliktan kurtaramadigi icin cevresine de her tur yalani soyler.kumar masasinda esini teklif eden dahi duydum. Bir an once yardim almali. Bagimlilik konusunda calisan hastaneler var. Eger sonuc alamazsaniz kendinizi uzaklastirmaktan baska careniz olmsz. En azindan cocuk yapmayin. Maas karti vs kendinizde olmasini teklif edin harclik verin.
henüz bu kadar ileri derecede değil ama sadece resmi iddia sitesinden iddia oynuyor yani en azından şimdilik öyle

tatlım sonuç ne olur bilemeyiz ama kendi çevremde de bu konuda sorun yaşayan insanlar vardı. evini arabasını satıp iddaa ya yatıran , karısıyla sürekli ayrıl barış yaşayan. Yanlış anlama beni ama düzen tutacaklarını çok zannetmiyorum . iddaa oynamayı da bir anda bırakabileceğini düşünmüyorum . Bu böyle gider çocuk yapmayı düşünüyorsan yapma olan çocuğa oluyor.

Bence siz bir şans daha vermek için can atıyorsunuz, bu çok belli. O yüzden verin gitsin, zaten biz ne dersek diyelim vereceksiniz. En fazla 1-2 ayınızı alır gelip burda “son şansını da kullanmadı ne yapmalıyım” diye konu açmanız.
aslında biraz öyle çünkü bana olan sevgisinden şüphem yok birde bu şansı verirsem seni bir daha şüpheye bile düşürmicem gerekirse telefın bile kullanmam diyor

Birde çocuk için tedavi oluyormussunuz yahu yapmayın, şu şartlarda nasıl çocuk geliyor aklınıza ?
dün öğrenene kadar öyleydi çünkü inanmıştım ama şu anda ve tamamen bıraktığndan emin olana kadar kesinlikle çoçuk istemiyorum tedaviye de devam etmeyeceğim

Babamın kumar hastalığı vardı. Malesef düzelmiyor. Önce bir uzmana danışın bence tedavisi var mı bilmiyorum. Olmuyorsa yol yakınken ayrılın. Çocuk falan yapmayın sakın. Olan çocuklara oluyor. Kendimden biliyorum.

selam arkadaşlar ben henüz 4 aylık evliyim karı koca ikimizde çalışıyoruz. Kocam beni gerçekten çok seviyor bana çok iyi davranıyor gerçekten değer veriyor fakat iddia oynuyor. Defalarca bana yalan söyleyerek bir yerlerden borç bulup avans alıp iddiaya yatırıyor ve ben sonradan öğrenip plan yapıp düzene sokuyorum tam ona güveniyorum tekrar yapıyor. Dün öğrendim ki yine yapmış şimdi benden son bir şans istiyor bir daha olursa ne istersen o olsun ama son kez affet diyor. Bu kadar borca girmesinin sebebi ise seni mutlu edebilmek için sana hediyeler almak için diyor. Biz iddia borcu yüzünden çok sıkışığız bana hiç bir şey alamıyor ama ben ona bu konuda hiç bir şrkilde ima da bulunmuyorum ondan hiçbir şey istemiyorum bana yalan söyleme ben zaten çok mutlu olurum diyorum. Sevgisinden şüphe etmiyorum ama sürekli yalan söyleyip borca girmesi beni tüketti sizce son bir şans vermeli miyim yoksa ayrılmalı mıyım. fikirlerinize gerçekten önem vereceğim ona göre yazarsanız sevinirim.
Canım çok üzüldüm yaşadığına. Şans verip vermemek sana kalmış. Sadece sana şunu söyleyebilirim ki oynamaya devam edecek ve sen senelerce bu yüzden üzülüp hem maddi hem de manevi çok sıkıntı çekeceksin

Buraya benzer konularda hep yazdım 15 yıldan fazladır esinizle benzer bağımlılığığı olan bir abim var. Değişmiyor birkaç defa tedavi oldu bunun için ama elde var sıfır.

Artık öyle bir duruma geliyorlar ki yalanla bütünleşiyorlar.

Oynadıkça bambaşka yalanlar, bahaneler. Sizi mutlu etmek istemesi tabi ki bahane, eşiniz bağımlı ve öyle son şans oynamayacağım deyip bitecek birşey değil içindeki durum. Devam ederseniz göreceksiniz sizde.
bende bundan korkuyorum ama şu anda kendi maaşını benim hesabıma yatırtmayı bile kabul ediyor

Anladığım kadarıyla zaten affetmek istiyorsun.
Bari bu sefer süründür de öyle affet.

Bana bu yaşımda sorarsan tabi ki affetmemmm.
Ama senin yaşında, senin konumunda olsaydım ne yapardım kestirmek güç :KK53:

En azından bu herif bu illeti bırakmadığı sürece bebek düşünme
istersen maaşımı senin hesabına yatıralım bile dedi bebeğe gelince artık kesinlikle istemiyorum

Sizi çok seven adam sizi darda bırakmak pahasına kumar mı oynar?

Seni çok iyi yaşatmak içinmiş, paşa beye bak, pek akıllı.

O zaman para yönetimi sizde olsun. Adamın maaş hesabının kontrolünü ele geçirin. Bakalım neler olacak.

Sana hediyeler almak güzel yaşam felan hikaye be kuzum hastalık derecesinde onun ki

Son bir şans ver ama bastıra bastıra bunun son şansı olduğunu söyle bu şekil ömür gitmez

bende bundan korkuyorum ama şu anda kendi maaşını benim hesabıma yatırtmayı bile kabul ediyor
Başkalarından alacağı borçlar hatta bankalardan çekeceği krediler demek olur buda muhtemelen. Kötü senaryo cizmek olacak bu ama herşeye hazırlıklı olun, bizzat yaşadığımız durumlar bunlar çünkü.

Sen af edip son bir şans vermeyi düşünüyorsun
1- Çocuk yapma
2- Tedavi olmasını iste
3- Paranın idaresi sende olsun banka şifreleri kredi kartları.
4- Kararlı ol sakın tekrar şans verme ömür boyu bunu yaşamak zorunda kalırsın

iddia da kumar gibi bağımlılık mı yapar peki son bir şansı hak etmez mi dersiniz evliliğimiz henüz çok yeni
Yol yakınken gerçeği gör canım. Oynasın bi ömür sıkıntı yok diyorsan devam et. Çünkü o her seferinde senin için oynuyorum yalanına devam edecek oynadıkça hırs yapacak daha büyük kayıplar olacak. Dini boyutuna zaten hiç girmiyorum ama iddia bi kumar ve bıraktım denilince bırakılmıyor ilerde kadına şiddete kadar gidiyor

Boynundan büyük sözler veriyor. Tipik bagimlilarin yapacagi bir hareket. O söze kendiside inaniyordur. Istiyordur fakat yapamaz. Cünkü bagimli. Cünkü hasta.

Eger son bir sans daha verilecek ise, ciddi tedavi olmali. Ve tüm kartlar senin kontrolün altinda olmali. Ona en fazla bir harçlik verilmeli.

Ve ona ragmen yine çok riskli. Simdi "iyilesmis" gibi görünse dahi, bir kaç yil sonra tekrar nüks edebilir. O durumda birde çoçuk olursa isler iyicene sarpa sarar.

Borç toplam kaç lira?

yaklaşık 10 yıl önce eski eşim tüm bankalara borçlanmıştı içeriğinde iddada vardı,cocugumun hesabındaki parayı da almıştı sonra ben tesadüf eseri hepsini öğrendim ,kredi çektik bankaları kapattık .2yılın sonunda sabah ben daha erken uyanıyordum işe gitmek için onun telefonuna gelen sms bilmem ne macını tutturdugunuz için bilmem ne bankası hesbaınıza bilmem ne kadar yatırırlmıştır...çocugumun üzerine yemin etmişti ben ona şans verirken....sonra ne oldu biliyormusun saygım bitti,güven sıfırlandı...Hep acaba yine yapacakmı korkusu ve hatta paranoyası..

Şans ver yada verme ama sunu unutma ''aman iyi yaşatayım'' eşimi çok klişe bir yalan .....

Hastalık bu. Tedavi olması lazım bence. Gözünü korkutun bir daha olursa ayrılacağınızı söyleyin. Ha yaparsa zaten çokta umrunda değilmiş görürsünüz. Bence 1 şansı hakediyor

Back
X