Lütfen yargılamayın korkuyorum fikirlere ihtiyacım var.

Başka bir sağlık probleminiz olabilir. Ama hamile değilsiniz. Adet söktürücü kullanmışsınız olsaydı bile giderdi bebe.

Başka bir sağlık probleminiz olabilir. Ama hamile değilsiniz. Adet söktürücü kullanmışsınız olsaydı bile giderdi bebe.
Teşekkür ederim yorumunuz için. O kadar uğraşıyorum ki şu şiş gergin karnım gitsin diye doğru düzgün yemek yemiyorum sürekli spor yapıyorum. Yine de gitmiyor

Teşekkür ederim yorumunuz için. O kadar uğraşıyorum ki şu şiş gergin karnım gitsin diye doğru düzgün yemek yemiyorum sürekli spor yapıyorum. Yine de gitmiyor
Rica ederim. Dediğim gibi beta değeriniz zaten negatif. Metabolizmayı hızlandıracak yiyecekler ile sporunuzu destekleyebilirsiniz.

Hamile değilsiniz. Bir kere hamile olsaydınız 26 haftada mümkün değil adet görmezdiniz. Üstelik doktora da gitmişsiniz. 5.haftadan itibaren kese görünürdü bebek olsaydı. Her şeyi geçiyorum tam bir ilişki bile değildi diye belirtmişsiniz. İnanın tam ilişki olsaydı dahi hamile kalmanız o kadar basit olmazdı. Yaşadığınız karın şişliği stres kaynaklı olabilir ya da bir doktora görünün. Mide, bağırsak vs. Başka bir problem kaynaklı olabilir.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Her ihtimalde bile durum negatif farkındayım ama işte karnım bir anda böyle olunca kilo almadan çok endişelendim.

Kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok. Endişenin türü cinsi olmaz aklımızı kurcalayan her endişe saygıyı hak eder. Bence endişenizle baş edin bu durum için. Şu hayatta öğrendiğim şeylerden biri de öyle kolay kolay hamile kalınmadığı. Stres hormonu tüm vücudumuzu alt üst ediyor. Özellikle regl süreçleri bundan çok etkileniyor. Bunu zihninizden atmaya çalışın, biraz meditasyon ve nefes egzersizi yapın rahatlayın iyi gelecektir. Regl gecikmeleri, stres vs. De şişkinlik yapar.

Çok teşekkür ederim anlayışınız için. O kadar kötüyüm ki hayatımı o kadar kararttım ki anlatamam son birkaç haftadır. Stres ne kadar güçlü bir şeymiş meğer.
Dediklerinizi uygulayacağım hiç denememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…