Toplum beni ilgilendirmiyor seni de ilgilendirmemeli. Herkes çok mu temiz? Ben de birliktelik yaşadım sevgilimden ayrılsam ortada 3 çocukla kalmış gibi davranmam çünkü isteyerek bir şeyler yaşamışız ve bitmiş. Bir şeyler yaşanıyor diye evlenmek zorunda değiliz ha böyle düşünceniz varsa keşke yapmasaydınız. Dediğim gibi bir erkek size geçmişiniz konusunda soru sorarsa ''bir ilişki yaşadım ama bitti'' deyin geçin kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz karşınızdaki adam sizi geçmişinizle kabul etmiyorsa sevinin o adamdan zaten olmaz. o tür adamlarla MANTIKLI düşünen hiçbir kadın birlikte olmuyor zaten. Kendilerinin kaç kadınla birlikte olduğu meçhul.Böyle düşünmeme sebebiyet veren toplumumuzdaki insanlar. Yoksa kendimi eşya olarak görmüyorum
Kendimi eşya olarak görmüyorum yani hanfendi, senin dediğin öncesinde pişman olup olmamak. Cümleleri iyi okuyup idrak ettikten sonra mı fikrinizi belirtseniz acaba?
Eşya görme yorumunu sana yapmadım zaten sen ne atlıyorsun? Sana verilmeyen cevaba cevap verirsen cevabını alırsın. Ha velev ki pişman değilim bu seni ne ilgilendirir? Ne düşündüğümü bilmeden benim adıma da konuşmana izin veremem kusura bakabilirsin.Önce düzgün konuş olur mu karşınızdakinin okuma anlama konusunda size gösterecek deste deste belgeleri olur kalırsınız öyle:) Benim idrak kapasitemi ölçecek kalibrede ol sonra böyle laflar et hadi ablacım :)
Bu arada sana yorumumda kendini eşya olarak görmeyle ilgili tek kelimem yok. Bence önce bir dön kendine bak :)
Eşya görme yorumunu sana yapmadım zaten sen ne atlıyorsun? Sana verilmeyen cevaba cevap verirsen cevabını alırsın. Ha velev ki pişman değilim bu seni ne ilgilendirir? Ne düşündüğümü bilmeden benim adıma da konuşmana izin veremem kusura bakabilirsin.
Öyle mi nasıl üzüldüm, hayatınızda biri varsa ona daha çok üzüldüm. Gayet saygılı bir şekilde cevabını aldın. Başka formları okumanı tavsiye ederim, güle güleKonuşma tarzına bak merak etme bu üslupla zaten sevgili bulamazsın dert edecek bir şey kalmaz.
Bir daha da alıntı yapma
ben gelecekte evlilik düşündüğümüz birisiyle bekaretimi kaybettim. O zamanlar benim için pek bi önemi yoktu bunun. Ama güvendiğim ve kendimden emin olduğum zaman bekaretimi kaybettim. Artık o kişi hayatımda yok, yollarımız ayrıldı. Ve ben ne yaptım diye kendimi suçlamaya başladım. Bunu evlenmeden yaşamasaydım da , gerçekten evleneceğim kişiyle evlendiğimde mi yaşasaydım, diye pişmanlık duyuyorum. Toplumumuzda bu tür konular bir tabu ve ilerde evleneceğim zaman nasıl kendimi açıklayacağım, benden iğrenir mi, bana baktığında aklına hep gelir mi diye düşünmeden edemiyorum. Karşımdaki insana yalan da söylemek istemiyorum ama bilmesi doğru mu bilmiyorum. Yüzüme vurur mu, değerim düşer mi diye düşünmeden edemiyorum. Diktirmeyi de düşünmüyorum. Ama gelecekte nasıl evlenebilirim nasıl evleneceğim insanın yüzüne bakarım diye düşünüyorum. Lütfen fikrinizi saygı içerisinde belirtirseniz sevinirim. Saygılar
Doğmamış çocuğa don biçmeyin, olmuş artık.ben gelecekte evlilik düşündüğümüz birisiyle bekaretimi kaybettim. O zamanlar benim için pek bi önemi yoktu bunun. Ama güvendiğim ve kendimden emin olduğum zaman bekaretimi kaybettim. Artık o kişi hayatımda yok, yollarımız ayrıldı. Ve ben ne yaptım diye kendimi suçlamaya başladım. Bunu evlenmeden yaşamasaydım da , gerçekten evleneceğim kişiyle evlendiğimde mi yaşasaydım, diye pişmanlık duyuyorum. Toplumumuzda bu tür konular bir tabu ve ilerde evleneceğim zaman nasıl kendimi açıklayacağım, benden iğrenir mi, bana baktığında aklına hep gelir mi diye düşünmeden edemiyorum. Karşımdaki insana yalan da söylemek istemiyorum ama bilmesi doğru mu bilmiyorum. Yüzüme vurur mu, değerim düşer mi diye düşünmeden edemiyorum. Diktirmeyi de düşünmüyorum. Ama gelecekte nasıl evlenebilirim nasıl evleneceğim insanın yüzüne bakarım diye düşünüyorum. Lütfen fikrinizi saygı içerisinde belirtirseniz sevinirim. Saygılar
Çok çirkin bir yorum. Ayıp sizeKonuşma tarzına bak, merak etme bu üslupla zaten sevgili bulamazsın dert edecek bir şey kalmaz.
Bir daha da alıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?