Lütfen yargılamayın

Ne desem boş ,dilerim bizi trolluyorsunuzdur.Yoksa bu saçmalığın içinde olmanızı akıl sağlığınızın bozuk olmasına bağlıycam.Adama diyecek lafım çokta ağır şerefsiz için ban yemek istemiyorum .Her ne kadar öncesinde belli etmedi deseniz bile bu hastalıklı tipler kendini belli eder.Birde senelerdir tanışıyorsunuz.Bile bile lades ....

Aptal stoğu Türkiye de asla bitmez. Daha 4 aylık adama uzun süreli ilişki diyorsun yaş desen 24 ama akıl yaşı 14. Adamdan ayrılmamışsın daha 4. Aydan yüzünü göstermesine rağmen. Evlen çoluğun çocuğun ile birlikte ye dayağını kır dizini otur.

Son düzenleme:
Mayista korunmama ve hamilelikle ilgili konu acip bebek icin "cok istiyorum" demis. Filmin devami muhtemelen hamile cikip ayrilamamasiyla devam edecek.
Böyle durumda gelde empati yap,üzül.Kadın katiliyle aynı evde yaşamaya can atıyor.Katledilmeyi bayılmak sanıyor

Gerçek mi bu konu dalga geçmiyorsunuz değil mi ne anlayalım buradan hâlâ adamın yanında olduğunuzu mu hayır değilim konu da şaka deyin

Böyle durumda gelde empati yap,üzül.Kadın katiliyle aynı evde yaşamaya can atıyor.Katledilmeyi bayılmak sanıyor
Dayak yemek, siddet gormek kimsenin elinde degil ama sonraki davranislar elinde.
Evli bile degil, adamla ayni evde yasiyor. Insan sunun onda birini gorse arkasina bakmadan kacar, her yerden engeller. Konu sahibinin poncik kalbi kirilmis sadece. Bir dahakine de beli kirilir artik

Bu topikten önceki konunuz da bu napmaya karar veriyorsunuz anlayamadık aynı günki konular çok çelişkili bir yerde sizi dövüyor bir yerde ablasıyla tanışmak falan

Kendimi toparladım ve evi terkettim yazacaksınız sandım.. Bi dahakine belinizi kırsın diye mi gitmediniz? Ayrıca neden gizli nikah?

Katılıyorum çok kırıldım kendisine bugün kendi evime döndüm. Bir müddet ara verelim dedim. Bana baya ters böyle şeyler
Ablasına sevgilim diye tanıtmayacak olduğu için çok kırılmış ayrılmış konu sahibi hay Allah tüh ee yatakta kemer sallamasına kırılmadınız mı siz hangi kafayı yaşıyorsunuz Allah aşkına

Evet aklı başında hiç bir kadın dayak ve şiddet göreceği ortama bile bile girmez, yanılır, aldanır , inanır şartlar kötüyse ne yazıkki sabreder ama sonuç değişmez kalkan o el bir daha inmez

Allahtan kalbin kırılmış. Belin de kırılabilirdi.

Konularini okudum da zerre akil yok bu kadinda.
Sevgilisinden esim diye bahsedip hamile kalmaya calisiyor sonra bunlarin yetistirdigi manyak cocuklar ortaya cikip baskalarinin cocuklarinin basini yakiyor.
Bazi kadinlar dogal secilimle hayatlarini idame ettiriyor ben uzulmuyorum sahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…