Lütfen yargılamayın

Ay bırak canım ya, ona tersmis böyle şeyler.!!! Şiddet ters değil, gizli saklı evlenme planları ters değil, tapulu mal olmak olmamak muhabbeti ters değil, ablasına arkadaşım demismis zart zurt, kusucam şimdi cahillikten, herşeye de kırılıyor yahu bunda kırılacak ne var herşey normalmiş aslında

Hiç inandırıcı değilsiniz ne yazık ki. Bu konuda çok fena batırdınız. Bundan sonra hikaye yazmadan önce fake bir isim, soyisimle üyelik almak yerine iyi bir senaryo yazarlığı eğitimi almanızı tavsiye ederim.

Yargılamayın demişsin ama eski konulara da göz attım öyle böyle değil. Hamilelik şüphem var diyorsun sonra intihar ediyorsun, sonra tekrar şüphe oluyor filan. Hayatı mermiye kafa arar tarzda mı yaşamaktan hoşlanıyorsun anlamadım ama psikolojik yardım almanda fayda var. Bu konunun yorum yapılası tarafı bile yok kaç kurtar kendini

Türkiye' de bu adam gibiler yüzünden kaç kadın toprak altında. Hiç mi haber izlemiyorsunuz. Böyle bir şeyi dahi sineye çekmeyi kendinize nasıl layık görüyorsunuz?
Sadece kırıldınız öyle mi?
Kendinize gelin. Canınızı sokakta mı buldunuz?

Ya okay anladık trollüyorsunuz eğleniyorsunuz da bu komedisi yapılacak bir konu mu? Her gün bir sürü kadın erkek şiddetine maruz kalıyor ve ölüyor.. keşke kaynıma aşık oldum falan diye konu açsaydınız, iki makara yapardık en azından, velev ki erkeksiniz yine baya ayıp

Evliyim eşim asker yazmıssınız bir konuda ve sonrasında da ilaç içip intihar girişiminizden bahsetmişsiniz.Sanrım intihara gerek kalmadan bu cani yaratık sizi öldürecek.

Trol falan değil işim gücüm yok trol mu yapacağım ?

Trol falan değil işim gücüm yok trol mu yapacağım ?
Bu daha kötü, keşke troll olsanız. Elin herifleri kemerle tehdit edip belinizi kırma fantezisi kuruyor ki daha önce yapmış. Sakın kaçırmayın bu kocayı olur mu? Kafanız bassa niye gizli evleniyoruz diye sorardınız kendinize. Adam uğraşmıyor bile, kadın gönüllü koşuyor belini kırdırmaya. Kariyer iş kendini geliştirme, iyi bir hayat yaşama falan bunları boşverin. Mağarada yaşaması, insan içine çıkmaması gereken bir adamla sevgilicilik oynayın.

Konunun birinde eşim demiş diğerinde 4 aylık erkek arkadaşım demiş bunda uzun süreli demiş.. ablamın üzerine biraz ilgi atın ya da abimin mi demeliyiz

sen benim kütüğüme daha girmedin tapun bende değil ondan sana bunları yapmadım dedi gerçek yüzümü göstermedim dedi
Ağır ruh hastası manyak bu herif. Kendi dengini bul böyle ne idüğü belirsiz psikopat şiddete meyilli erkeklerden uzak dur. Her yerden engelle bir daha da bu herifle konuşma. Konuşmaya devam edersen seni öldürebilir Allah korusun. Konuyu okurken sinirim tepeme çıktı bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…