Lütfen yargılamayın

Afedersiniz de banlanmamak için zor tutuyorum siz sadist misiniz sizene elin ruh hastasından topla pılını pırtını kaç polise git bir bok yapamaz sakın evlenme sakın yoksa adın üçüncü sayfada kadın ölümü olur biraz tepki alır üç aya unutulursun öldügünle kalırsın kaç kaç kaçççççççççççççç

İşim gücüm yok trol mu yapcam işine bak
Doğru düzgün konuş herkes burda senin için telaşlandı ağzını topla yoksa ıslak tuvalet terliğiyle ben toplarım hoş canında yanmaz sanırım ha en fazla Pepe gibi kalbim kırıldı şarkısı söylersin

Şeytan diyor şunu şikayet et ecelinize mi susadınız siz

Bu adam seni niye herkes'ten saklama ihtiyacı duyuyor.Bi de sana zarar veren adamla nasılsın aynı evde durabiliyorsun ya belini kısaydı o zaman ne yapacaktın.Bazen bazı kadınların anlamış değilim malesef

Adam bildiğin manyak kesınlıkle uzak dur.

0 km üye değilsin, konun muhtemelen gerçek. Darp raporu al elinde olsun. Bırak aynı evi sokakta bile yan yana gelme

İşim gücüm yok trol mu yapcam işine bak

O zaman neden henüz evli olmadığınız bu adamdan yana yakıla çocuk yapmaya çalışıyorsunuz? Adamı bu yolla mı kafesleyecektiniz?
Neyse, zaten gerek kalmadı. Artık kara toprak ayıracak sizi gibi gözüküyor.

Birde kırıldınız mı?sigara içip pişmanlık yaşayan bir irkege denk geldiniz korkmayın evlenince düzelir

Ayrilmis olmaniz gerekirdi ama konu sonunda tedavi olmasi gerek dediginize gore oyle bir niyetiniz yok ne diyelim demek ki bunu hakettiginizi dusunuyorsunuz

Konu şaka mı

Canan Tan başı bozuk sevdalar kitabındaki recep geldi aklıma ama o romandı okurken bile ürpermiştim yargılamayın demişsiniz yargılamazsak adalet ararız.

Önceki konuda evlisin ve eşin asker bebek istiyorum diyip eşinle kavga edip ilaç içip intihar girişiminde bulunmuşsun. Şimdi de sevgilim diyorsun. Fake herhalde bu.

Seni bu adam uzaklaştırma almaktan alıkoyan şey ne

Karısına yaptığını sana yapmaz, çünkü sizin aşkınız çok büyük di mi
Seninle farklı
Sen o kadar özel bir kadınsın ki sen onu düzeltirsin di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…